- 11 Eylül 2019
- 7
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi Leyladuygu35
Canim sartlar yuzunden ikisinede yaptiramiorum suan haftaya sansim olur anca o zmna kdrda meraktan olurum ya ay insallah hamileyimdirİdrar testi de yapsan olur
Hamileysen kanama yerleşme kanaması olabilir bende öyle olmuştum ama düşük riskinden dolayı ilaç kullandım.Canim sartlar yuzunden ikisinede yaptiramiorum suan haftaya sansim olur anca o zmna kdrda meraktan olurum ya ay insallah hamileyimdir
Evet 6 gun normal kanamam oldu bitti adetim suan ise kesik kesik kahverengi akintilar geliyor leke seklindeHamileysen kanama yerleşme kanaması olabilir bende öyle olmuştum ama düşük riskinden dolayı ilaç kullandım.
Ağır filan kaldırmayın 6 gün normal kanamaniz oldu mu?
Evet 6 gun normal kanamam oldu bitti adetim suan ise kesik kesik kahverengi akintilar geliyor leke seklinde ve adetim baslamadan once canim cok karpuz cekmisti gidip alcak baska kimsede yoktu ben gittim aldim baya buyuk ve agirdi onu eve tek basima getirdikten 1-2 saat sonra hafif kanamam baslamisti acaba alakasi varmidir ki
Normal adet kanaması da olmayabilir inş hamilesinizdir.Evet 6 gun normal kanamam oldu bitti adetim suan ise kesik kesik kahverengi akintilar geliyor leke seklinde
Insallah hamileyimdir dualarinizi eksik etmeyin kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim en yakin zamanda gidicem hastaneye ins haber veririm size sonucuNormal adet kanaması da olmayabilir inş hamilesinizdir.
Başka nedenler de ara kanama yapabilir ama yerleşme kanamasına benziyor gecikmeden hastaneye gidin ilaç kullanmak zorunda olabilirsiniz.
Adetten bir iki gün sonra iliskim oldu hamile kalma ihtimalim varmiahh canım benım keske buraya yazana kadar
bir kan testi yaptırabilsen , bizde sevinirdik senın adına
InşAllah hamilesindir canim rabbim gönlüne göre versin.Insallah hamileyimdir dualarinizi eksik etmeyin kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim en yakin zamanda gidicem hastaneye ins haber veririm size sonucu
Amin kuzum cumlemizinInşAllah hamilesindir canim rabbim gönlüne göre versin.
Var canmAdetten bir iki gün sonra iliskim oldu hamile kalma ihtimalim varmi
erken yumurtlarsan olmayacak iş değil cnmAdetten bir iki gün sonra iliskim oldu hamile kalma ihtimalim varmi