- Emoji Skoru
- 4.517
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar merhaba. 15 gün önce doğum yaptım. 20 aylık bir kızım daha var. Yanımda şuan annem kalıyor zaten tek yardımcım var o da annem. Eşimin işleri 1 aydır çok yoğun bu aylarda genelde çok yoğun oluyor iş yerimiz ve bu yüzden genelde yorgun geldiği için evde birçok şeyle ilgilenmiyor. Normalde temizlik yemek bebek bakımı her şeyi yapar. Durum şu annem bana yardımcı olacağını yanımızda kalacağını söylemişti çünkü benim gerçekten ihtiyacım var. Neden var çok hassas detay düşünen bir anneyim ve bu da beni biraz yoruyor biliyor annemde bunu hatta çevremde herkes bunu bildiği için mutlka birisi yardım etmeli çok zorlanırsın çok detaycısın vs derdi. Annem başta yardımcı olacağını dile getirdi fakat şuanda böyle değil ve bu beni üzüyor daha 10 günlükken ben geceleri eve gidip yatacağım gündüz gelirim dedi. Fakat benim iki bebeğimde uyumuyır ve hiç dinlenmediğim için ve doğumda bir uygulama daha yapıldığı için doğumum zor geçti ve hala ağrım var. Hala zorlanıyorum bir şeyleri yapmakta. Şuan gerçekten yardımcı birisine ihtiyacım var ve bu sadece annem fakat ben biliyorum ki gece gitse gündüz de bir süre sonra gelmek istemeyecek. Ki gece gerçekten hiç uyumuyorum günlerdir o kadae uykusuzum ki. Çok kırıldım halimi gördüğü halde yardımcı olmaması beni üzdü. Hatta artık eşime de ters davranıp olmadık laflar söylüyor eşim ses etmiyor duymazdan geliyor ama neden bunu yapıyır anlamadım yani çok çıkmaza girdim. Ya belki birilerinden yardım beklememeliyim. Sonuçta zorunda değil ama insan annenin yardım etmesi lazım gibi hissediyor yani ben olsam sağlıklıysam ederim gibi geliyor bana. Bakıyorum çevreme mesela yıllarca yardım edenler var ama annem bizden sıkılmış gibi sanki. Bana da kızıma da ara ara ters yapıyır mesela ne bilim bunu hakeder miyiz yardım bekliyoruz diye ya da beklememeli miyim? İçim kırılıyor haksız mıyım? İçimi döktüm teşekkür ederim