Gerdek

AdukeT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
371
4
0
- Yurtdışı
kızlar vaktim çok az lütfen yardm edin 6 günlük evliyim ilişkiye giremiyorum zor zahmet 2-3 cm girdi ama ilerletemiyorum ateşe dokunmuş gibi yanma oluyor Eşim çok anlayışlı ama çokta sabırsız. Islaklık da var ama sanki vajina içi çok kuru kalıyor ilerlemiyor. Ne yapayım nasıl başarcam bilemedim utandığım için soramıyorum da kimseye. Yaşadığım acı normal mi onu da bilmiyorum lütfen yardm edin her gece ağlıyorum olmuyo diye

canım hemn bır kayganlastırıcı alın faydasını gorursun eger dogum kontrol hapı kullanıyorsan kuruluk yapabılıyor... ama en ıyısı kayganlastırıcı eczanelerde marketlerde satılıyor...

canım krem kullan bir kaç arkadaşımda da aynı durum vardı kremle sorunu çözdüler artık kremi kullanmıyolar bile ve sorun yaşamadıklarını söylediler. Yeterince kendini rahat hissetmediğinden gerekli sıvı salgılanamıyor dolayısıyla kayganlık sağlanamadığından ilişki gerçekleşemiyor. Sende dene işe yarar gibi görünüyor.

kis 2 3 santim girmesi cok iyi en azindan vajili degilsin
acele etme sakin ol
bismillah de sur kayganlastirici devam ....

kendini kasma rahat bırak ve ön sevişmeyi uzun tutun biraz kayganlaştırıcıda kullanın sen kendini kasmassan bakmışsın ki bitmiş bile..

Korkma,rahat ol..
Rahatlamak için öncesini uzun tutun..(belki bir kadeh şarap)
Anestol krem var eczanede daha az basınç hissedersin ondan sürersen..

Bu güzel bişey bunu aklından çıkarma e mi..

Krem kullandk ama yaktı Çok kasılıyorum kaslarım kapanıyo hissediyorum. Sanırım tam zarın olduğu noktaya ulaştık çünkü çok yandı ilerletemedik

canım daha cok yenı evlısın.acele etme.dırekt olacak dıye baslamayın ılıskıye.esınle mutlu olacaksın bunu dusun.kayganlastırıcı muhakkak ıse yarar.bır kac cm olması da guzel bırseydır.en azından yapabılıryorsun.esın sana nasıl davranıyor olmayınca kızıyor mu?onun ıcın m acele edıyorsun

Biz evlendikten 1 buçuk ay6 sonra ilişkiye girdik aynen senin gibi 1 2 cm ve yanma ayrıca acıma flan... Benimde eşim sabırlıydı ama bana sen çocukmusun 17 16 yaşındakiler bile yapıyor diyordu gücüme gidiyordu.sonra parmak masajı diye bir masaj öğrendim vajinismus tedavisinde kullanılıyomuş o masajı yaptım işaret parmağımı vajinama sonuna kadar sokabildim ve öyle kayda değer bi ağrı hissetmedim aynı gün bunu eşime söledim ve ilişkiye girebildim 1 buçuk ay sonradan.vajinama baktığımda küçük zannediyodum ama aslına küçük değilmiş .arkadasım biraz sabret inan o yanmanın ardından zevk alcak sın tamamen grirnce acımıcak çok az sabret inan bişey olmuo ilk ilişşkide acıyo ama 5 saniye sabret inan bu durumdan kurtulacaksın

Son düzenleme:
canım bende de aynı sorun oldu ilk gece 2-3 cm girdi kuruluk olduğu için ve kendimi kastığım için girmedi tam. fakat 2 gün aradan sonra kreminde yardımıyla oldu.. sen sıkıntı yapma kendine krem kullanın ve kendini rahat bırakmaya çalış..

ilk 2 gün aynı sorunu yaşadım ama kas hareketleri yap netten bulabilirsin o hareketleri tuvaletini yapacak gibi aç kaslarını sonra hemen kapa hatta lavaboya çıktığında bile hemen tuvalet ihtiyacını giderme biraz yapar gibi yap geri kaslarını kapa bu şekilde kaslarına hükmetmeyi öğreniyorsun sürekli yap bunu faydasını görürsün birde sıkma kendini inan kötü bir şey değil hatta keyifli bile denebilir :))

canım öncelikle korkmamanı tavsiye ediyorum çünkü bu durum ben dahil bir çok bayan arkadaşımda ortaya çıkmıştır. Benim önerim; ön sevişme sürenizi daha uzun tutarak vücudunu fazlasıyla ilişkiye hazır hale getirmen. Mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…