- 19 Aralık 2022
- 239
- 122
- 31
-
- Konu Sahibi baharsensin0906
Ayşe duman gibi doktorlarımız var, ilk gece gibi konular üzerinden konuşuluyor bende evlenmeden önce dinlemiştim onu ve bir sözü hep aklımda kaldı; ''vajenden çocuk doğuyor kaldı ki penis girmeyecek '' gibi birşey demişti, ağrı sızı vs yok sadece biraz araştırma yapın yeterliBende hep onu düşündüm dedim kötüyse bu kadar insan neden yapıyor ve neden evleniyor :)
O zaman sen neden korkuyorsun ki konu açtın?korkmayın da seneler önceki konular bunlar
Bilmiyorum arkadaşımın dediğini söylüyorum bende Allah yaşatmasınBel kırılması nasıl bir şey haberiniz var mı?
Her genç kızın korkusu gibi korkum var yardım almak istedim yaşayanlardanO zaman sen neden korkuyorsun ki konu açtım?
Ne güzel yorumlamışsınız teşekkür ederimAyşe duman gibi doktorlarımız var, ilk gece gibi konular üzerinden konuşuluyor bende evlenmeden önce dinlemiştim onu ve bir sözü hep aklımda kaldı; ''vajenden çocuk doğuyor kaldı ki penis girmeyecek '' gibi birşey demişti, ağrı sızı vs yok sadece biraz araştırma yapın yeterli
Demek ki büyüklerde değil tek sorun. Arkadaş çevreniz de sıkıntılıBilmiyorum arkadaşımın dediğini söylüyorum bende Allah yaşatmasın
HaklısınızDemek ki büyüklerde değil tek sorun. Arkadaş çevreniz de sıkıntılı
Belini kırılmış bence saçmalamayınDeğilmi bir arkadaşımın eşi öyle olmuş malesef belini kırmış
Atma Ziya deseydiniz keske...Arkadaşımın eşi askerdeymiş evlendiğimiz zaman senden bütün hıncımı alıcam demiş o akşam belini kırmış siz düşünün
Siz de buna inandınız tabiki ne komik dimiArkadaşımın eşi askerdeymiş evlendiğimiz zaman senden bütün hıncımı alıcam demiş o akşam belini kırmış siz düşünün
size sesli güldüm inanın bende sizin gibi düşünüyorum ama duyduğum odurBelini kırılmış bence saçmalamayın
ortopedi de zaten gerdek gececi mağdurlarıyla dolu dimi
Yuh vallahi herkesin elinde akıllı tel var artık insanların bilmedigi yokken ve sen buraya konu açabiliyorsan gerdek gecesi nedir bakıp okursun öğrenirsin
Adamın şeyi kırılmış deseniz hadi diyecem de beli ne ya bacak kırılması ne ya
Neden kızıyorsunuz ki ?Siz de buna inandınız tabiki ne komik dimi
Kocası insan değil dev falan mıymış?Değilmi bir arkadaşımın eşi öyle olmuş malesef belini kırmış
size sesli güldüm inanın bende sizin gibi düşünüyorum ama duyduğum odur
Neden kızıyorsunuz ki ?
Sen neden korkuyorsun o zaman abi?korkmayın da seneler önceki konular bunlar
Yazdiklariniz trajik seyler. Ama bunlar maalesef bizim cografyanin klasik durumlari. Siz de bu lanet ortacag kulturunun bir sonraki kurbanisiniz. Birkac ay sonraki konularinizi okuyunca dek....Arkadaşlar merhaba öncellikle çok özürdilerim bu konu için utanarak yazıyorum affınıza sığınıyorum.
5 Ay sonra düğünüm var ve ben aşırı korkuyorum hatta belkide bu konuda eşimle aramın açılacağını bile düşünüyorum korkularım rüyama giriyor.
Bazen diyorum bir pskologdan yardım alayım. Bacaklarıma titreme geliyor 3 ameliyat geçirdim korkusuzca çok şükür canı tatlı olan insanlara hep kızmışımdır ama benimde en hassas yanım bu. Diyeceksiniz ki ne kadar abartıyorsunuz haklısınız ama korktuğum şey yapamamak eşimide etkileyeceğimi düşünüyorum ertesi sabah bakire olarak uyanma korkusu var. Ya yapamazsam korkusu var. Aslında yıllarca beyinlerimize aşılayan büyüklerimize çok kızıyorum. Çocuktum gerdek gecesini anlatırlardı hep. Ben o geceyi acıdan kandan başka birşey bilmem öyle söylediler öyle büyüdük hep. Hastanelik olanmı dersin kemikleri kırılanmı dersin salak salak şeyler. Üzgünüm ileri derecede korkum var ve düşündükçe bacaklarım istemsizce titriyor. Ne yapabilirim fikirleriniz nelerdir yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler.
Nasıl yani seneler önceki konularkorkmayın da seneler önceki konular bunlar
Merhaba 7 aylık evliyim. İlk gece korkum yüzünden düğünüme son 2 gün kala vazgeçmeyi bile düşündüm.Arkadaşlar merhaba öncellikle çok özürdilerim bu konu için utanarak yazıyorum affınıza sığınıyorum.
5 Ay sonra düğünüm var ve ben aşırı korkuyorum hatta belkide bu konuda eşimle aramın açılacağını bile düşünüyorum korkularım rüyama giriyor.
Bazen diyorum bir pskologdan yardım alayım. Bacaklarıma titreme geliyor 3 ameliyat geçirdim korkusuzca çok şükür canı tatlı olan insanlara hep kızmışımdır ama benimde en hassas yanım bu. Diyeceksiniz ki ne kadar abartıyorsunuz haklısınız ama korktuğum şey yapamamak eşimide etkileyeceğimi düşünüyorum ertesi sabah bakire olarak uyanma korkusu var. Ya yapamazsam korkusu var. Aslında yıllarca beyinlerimize aşılayan büyüklerimize çok kızıyorum. Çocuktum gerdek gecesini anlatırlardı hep. Ben o geceyi acıdan kandan başka birşey bilmem öyle söylediler öyle büyüdük hep. Hastanelik olanmı dersin kemikleri kırılanmı dersin salak salak şeyler. Üzgünüm ileri derecede korkum var ve düşündükçe bacaklarım istemsizce titriyor. Ne yapabilirim fikirleriniz nelerdir yardımcı olurmusunuz ? Teşekkürler.