Merhaba 7 aylık evliyim. İlk gece korkum yüzünden düğünüme son 2 gün kala vazgeçmeyi bile düşündüm.
Ama bunun saçma bir korku olduğunu bende sizin gibi diğer insanlar neden evlensin ki diye sorup atlattım.
Öncelikle korkudan ziyade bence mahremiyetin kalkması insanı geriyor çünkü çırıl çıplaksın savunmasız hissdiyor insan.
İşin özü utanmadan ve hissederek sadece bekaretin sonlanması olarak bakmadan yaşamakta fayda var.
Biz eşimle yatağa girdiğimizde sabah ezanı okunmuştu bile ve ikimizde yorgunduk, bende gergindim eşimle birlikte daha iyi hissedeceğimiz bir anda olsun diye düşündük ve bu gece olmasın dedik fakat yatağa girdikten kısa süre sonra zaten kavuşmuş, hayalin gerçek olmasının verdiği sarhoşluk ile olaylar anlık gelişiyor. Ve bir bakmışsın her şey yaşanmış bitmiş sarılmış uyuyorsun. Eğer hayatında ki insan seni seviyor ise zaten gerekli hassasiyeti gösterecektir. öle kan revan bir durum yok inan ki. Ve bu bir süreç alışana kadar kaçacaksın sende belli ki ama zamanla haz almaya başlayınca kendin isteyerek eşini de teşvik edeceksin. Korkma inan ki acıdan ziyade zamanla stresini alan sana sevdiğin insanı hissettiren bir eylem.
Tek önemli konu var KORUN :) beklenmedik bir gebelik olduğu için riskli bir süreç akabinde süreç sonlandı. Ama sonrasında tedbirsiz iş yapmadım. Sende bir süre evliliğinin tadını çıkarmak istiyorsan doktor kontrolünde lütfen gerekeni yap.