• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerdek gecesi kanaması ve bebiş...

Konu sahibi söz meclisten dışarı ama gerdek gecesi kanamasını öğrenmediğimiz üye de kalmadı hani. Kanaması olan, olmayan, az olan, çok olan mutlaka siteye girip bir durum bildirisi yapıyor yada konusunun herhangi bir yerinde mutlaka bu bilgiyi bizlerle paylaşıyor. Demek sende çok olanlardansın. Pekala. Ama duyduğun şeyi kim söylediyse cahillikten her an ölebilir dikkat edin. Kızlık zarıyla yumurtalık ve rahim arasında bağlantı kuran bilgi dağarcığını kutluyorum kendisinin. Konuna gelince; doktorlar 1 seneye kadar bebek olmamasını normal karşılıyorlar. Nitekim bir ayda o spermin yumurtayı dölleyebilmesi için sadece 1-2 gün şansın var. Buna da Ovulasyon Dönemi diyoruz. Yani Yumurtlama Dönemi. Ovulasyon günlerin dışında ağzınızla kuş tutsanız da o sperm rahme düşmez..Öncelikle sormak istiyorum ovulasyon günlerini ne kadar takip edip doğru güne denk getirmeye çalışıyorsunuz ? Yumurtlama gününü saptamak için eczanelerde satılan ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin.

Yumurtlama günlerine dikkat ettiğin halde bebek olmuyorsa da bilmem ne bilmem ne abuk subuk kürlerinden de kullanmaya kalkma. Öncelikle bu konuda uyarayım. Çünkü biliyorum mutlaka soğan kürü, patates kürü falan öneren üyeler çıkacaktır. Tabiki bir umutla bağlanılıp yapılıyor anlıyorum ama zararlarından kaç kişinin bilgisi var bilmiyorum. Bitkisel deyip hiçbir ürün yada kür kullanma. Bitkiseller çoğu zaman kimyasallardan çok daha zararlıdır, hatta öldürücüdür masum yüzlerine aldanma. Soğan kürüyle adet döngüsünü ve metabolizmasını mahfeden dili yanan çok üye tanıdım bu sitede. En masum yüzlü bir ıhlamur çayının bile gebeliklerde düşüğe neden olabildiğini, bitki çaylarının bile bilinçsizce tüketilmemesi gerektiğini doktorlar kaç oldu söylüyor televizyonlarda. Başkasına faydalı gelen şey senin hayatını karartabilir, bir uyarı olarak kulağına küpe olsun.

Ha ne yapman gerekir kısmına gelirsek.. Doğru yolda ilerlediyseniz ve bebiş olmadıysa bir kadın doğumcuya gitmelisin. Ne sorunun var, ne sorunun yok, ne kullanmalısın, ne kullanmamalısın sana en doğru bilgileri verecek o kişidir. Umarım aydınlatabilmişimdir. En kısa zamanda bebeğini kucağına almanı ve hayırlı bir evlat sahibi olmanı diliyorum.

ben vajınısmustum kızlık zarımı doktor amelıyatla aldı
amelıyatdan sonra cıkan zarı ve kanı gosterdıgınde ıyıkı amelıyatla alınmıs dedım
kanla kızlık zarıyla alakalı olsaydı bu bebıs ısı vajınısmuslulardan kımsenın hamıle kalamaması gerekıyordu
ayrıca vajına nerdeeee rahim nerdeee tüpler nerdeee
elınızın altında net var gozunuzu sevım vucudunuzu arastırın

benim çok geldi ve ilk denemede hamile kaldım. boşuna hurafelerle yol almayın. Gidin iyi bir jinekologla görüşün derim.

mrh arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz.
gerdek gecesinde kanaması çok olan zor hamile kalıyormuş doğrumu böyle birşey olabilir mi yardm lütfen içimi rahatlatın..
ne hurafe ne hurafe..
ne alaka ne alakaa.
kanla senin hormon ya da metabolizmanın alakası ne?

canım 1 yılda 10 defa gittim belkide ama doktor banada eşimede bi rahatsızlığınz yok diyor olur diyor gönderiyor
psıkolojık olarak kendını rahat bırakmadığın surecede olmayacak tanıdığımdan bılıyorum 5 sene bedenen ve ruhen kendılerını cocuk olmasına adadılar fakat olmadı dr sorununuz yok tamamen pskolojık olduğunu soyledı ve dedıgı gıbı oldu savasmayı bıraktılar oluruna bıraktılar ve cok sukur bebıslerı oldu....
bu arada sende sorun yok ama esın muayne oldu mu belkı onda sıkıntı vardır.

öyle saçma şey mi olur çok kanama az kanama kızlık zarının kalın ince esnek esnek olmayanlığıyla alakalıdır. senin yumurtaların eşinin spermlerinin ne alakası var zardaki kanamayla. lütfen böyle bilgilere inanmayın

benim nerdeyse hiç kanamam olmadı gibi bişey, bu saçmalık gerçek olsaydı 2 senedir hamile kalmak için uğraşıyo olmazdım :KK43:

mrh arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebiş istiyoruz.
gerdek gecesinde kanaması çok olan zor hamile kalıyormuş doğrumu böyle birşey olabilir mi yardm lütfen içimi rahatlatın..
Evet kanaması çok olan zor hamıle kalır..

Kanaması reçel kıvamında olan hemen hamıle kalıp kız doğurur..

Kanaması çarşafı aşıp yatağa gecenın oğlu capkın olur..

Kanaması yan komsuya ulasanın ikinci evliliğinden çocuğu olur..

benimde kanama ilk basta çok geldi ve kesildi diger ilişkilerdede azar azar geldi eşimin nazik davranmasıyla am anlamıyla yırtılmamıştı sonra her ilşkide azar azar geldi 4 5 ilişki sonrası kesildi..
ben 1 sene sonra hamile kaldım sanmıorum onunla ilgisi olsun

Back
X