Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gerdek gecesi kanaması ve bebiş...
- Konu Sahibi qelebeq33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bebek senden miacaba ben ne ayagım
kanama falan olmadı
hatta zarım da yerinde şuan
benden sanırım. karnım şiş çünküBebek senden mi
Süpersin yaabenden sanırım. karnım şiş çünkü
dogumda gıdermıs.Süpersin yaa
normal düşünmediğim için ölene dek bakire kalıcam
yani zarlı
Sağlıkla kucağına al canım. Kolay geçer İnşallah doğum. Benim de karnım şişsin artıkdogumda gıdermıs.
normal düşünmediğim için ölene dek bakire kalıcam
yani zarlı
Canim, benim bir arkadasim da boyle olmustu. Yatak matak yerler filan hep batmis. Hatta bir sonraki gun de kanama devam etmis. Simdi bir oglu var. Yani zarla rahmin hicbir alakasi yok. Ha kolun kesilmis kanamis ha zarin yirtilmis bi farki yok yani. Psikolojik olarak olmadigini dusunursen zaten olmaz. Once bunu bir kafandan sil. Rahatla.. Herseyin hayirlisi. Benim hic kanamam olmadi ama 5 6 ay ugrastiktan sonra hamile kaldim.canm ama bende bardaktan boşalırcasına geldi doktora gittim yara olmuş dedi ilaç verdi
Senin yaptığın yorumları ilk gördüğümde ben de aynısını düşünmüştüm.mini87 yahu ben de diyorum ben bu yorumları ne zaman yaptım
Ben 44 yaşında ve hiç bir cinsel deneyimi olmayan ama bir ay sonra evleneceğim. Gençliğimde şahit olduğum bir olaydan dolayı ilk gece korkusunu hala atamadım. Kırsal kültürel arka planımdan dolayı bunu gidip uzman biriyle görüşmem mümkün değil. Söz konusu şahit olduğum olayda komşu kızı evlendi ve ilk gecede çok kanamadan dolayı hastaneye götürüldü. Daha sonra da bir kaç ay içinde defalarca hastaneye gitmek durumunda kaldı, çünkü evlendiği adam kanama ve dayanılmaz ağrılarına rağmen kadınla sürekli cinsel ilişkiye geçmişti.
Bu konuda bana yardımcı fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.
adamın uçkur düşkünü öküzün tekiymiş, sadece kendini düşünmüş. evlebeceğin insan kibar olursa hiçş bi sorun yaşamazsın. onunda karakterini sen biliyosunBen 44 yaşında ve hiç bir cinsel deneyimi olmayan ama bir ay sonra evleneceğim. Gençliğimde şahit olduğum bir olaydan dolayı ilk gece korkusunu hala atamadım. Kırsal kültürel arka planımdan dolayı bunu gidip uzman biriyle görüşmem mümkün değil. Söz konusu şahit olduğum olayda komşu kızı evlendi ve ilk gecede çok kanamadan dolayı hastaneye götürüldü. Daha sonra da bir kaç ay içinde defalarca hastaneye gitmek durumunda kaldı, çünkü evlendiği adam kanama ve dayanılmaz ağrılarına rağmen kadınla sürekli cinsel ilişkiye geçmişti.
o kadın yaşadığı o kadar acıya ve kötü tecrübeye rağmen yaşıyodur heralde ölmemiştir. hala evlilerse birliktelikte devam ediyodur. eşin sana karşı bu kadar öküz olmayacağına göre, bişey olmaz merak etme. doktora niye gidemiyosun, köydemi yaşıyosunbilsem ne yazar, korkularımı yenemedim eşim olacak adama karşı çok mahçubum.
erkek çok önemli, kibar olursa asla travma yaşamazsın.iyi de kadının travması sanmam hala bitsin. evet köyde yaşıyorum.
işte o yumuşak olunca sende acı çekmezsin zaten. kötü görüntüleri unut sil hafızandan. şimdi gidemiyosan doktora, evlenince beraber gidersiniz. bunları düşünerek mutlu günlerini zehir etmeerkeğim çok yumuşak biri, ama benim acı duyduğumu gördüğü hissettiği anda kesinlike zorlamaz, o zamanda iş olmaz. şaştım kaldım.
Rabbim öyle yaratmış. senin vücudun onun girmesi için uygun şekilde yaratılmış. korkulacak hiç bişey yokinanki çok düşündüm ama atamadım, atamıyorum bir türlü içindeki korkuyu. kocaman şey nasıl girer diye