Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Psikolojik sorunu olan bir çocuktan kurtulamıyorum.

melisanrgs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
2
1
29
14 yaşında bir çocuk var, 8-9 aydır beni rahatsız ediyor. Ben 21 yaşındayım, çocuk eski sevgilimin kardeşi ve psikolojik sorunları olan birisi. Rahatsız etme şekli sürekli benimle konuşmak istemesi, bazen ablamsın diyor az sonra romantik laflar ediyor. Böyle küçük birinden bunları duymak insanı zaten rahatsız ediyor ama dahası da var. Terslersem ağır küfürler ediyor bazen tehdit ediyor. Sadece ölüm değil, cinsel olarak da tehdit. Tehditlerinden korkmuyordum başlarda ama bu kadar uzun zaman sonra bile hala vazgeçmeden benimle uğraşması ileride bir şey yapar mı diye düşündürüyor beni. Sosyal medya hesaplarımı kapattım, numaramı değiştirdim, bana ulaşamayınca tanıdığını düşündüğü herkesi rahatsız etmeye başladı, samimi olduğum olmadığım bütün arkadaşlarımı. Hak verirsiniz ki insan herkese açıklama yapamıyor ve aşırı mahcup oluyorum. Bu durum artık psikolojik/fiziksel sağlığımı fazla etkiliyor. Ne yapabilirim bu duruma son vermek için? Eski sevgilimin ve ailesinin umrunda değil artık, bıkar demekten başka bir şey bilmiyorlar. İşin içine polisi de katamam biraz tuhaf insanlar ortalık karışsın istemiyorum. Aslına bakarsanız bu psikolojik durum genetik, yani babası da pek normal değil ve aileme bulaşmasını istemiyorum bu durumun. Yardım edin, akıl verin?

Bu ülkede savcı polis diye bişe var hanımefendi burdan biz en fazla sizin yaptığınız şeyleri yapmanızı söyleriz sosyal medya telefon no kapatın fln.

Bu ülkede savcı polis diye bişe var hanımefendi burdan biz en fazla sizin yaptığınız şeyleri yapmanızı söyleriz sosyal medya telefon no kapatın fln.

İşte polis olayına da ben giremiyorum, son altı aydır çok sıkıntı yaşadık kendi aile içimde. Bu kasım ayında da babamı kaybettik. Cenazeden aşağı yukarı bir ay sonra oğullarından ayrıldığım için ben annemi arayıp nasıl anlatayım kötü konuşmuşlardı. Ben neyse ama annemin artık bu olaylarla uğraşacak hali kalmadı, zaten hasta ve bunların hepsinin aylarca önce sonlandığını sanıyor. Bu yüzden kendi kendime halletmem lazım ama onu da başaramıyorum.

İşte polis olayına da ben giremiyorum, son altı aydır çok sıkıntı yaşadık kendi aile içimde. Bu kasım ayında da babamı kaybettik. Cenazeden aşağı yukarı bir ay sonra oğullarından ayrıldığım için ben annemi arayıp nasıl anlatayım kötü konuşmuşlardı. Ben neyse ama annemin artık bu olaylarla uğraşacak hali kalmadı, zaten hasta ve bunların hepsinin aylarca önce sonlandığını sanıyor. Bu yüzden kendi kendime halletmem lazım ama onu da başaramıyorum.
Boşa kürek çekiyosun muhatap olmicaksin senin ona karşılık verdiğini düşünür o yüzden polis savcı işi çözer diyorum.

Birileri üzülcek diye hayatını mahvetme psikolojik sorunları var canına kastedebilir

Bence kaçmak yerine onla konuş onu tersleme konuş onla sürekli sanki ksrdeşinmiş gibi davran onu tersleme bide bunu dene onla sakince konuş senin yasında cok guzel kizlar var ben evlenme yasinayim filan de ama kacma bak kacmayi denemissin ise yaramamis bide ona yakinlasmyi dene ise yaramazsa Allah kolaylik versin

X