• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten yardima ihtiyacim var

Akrtncieletnyosfnynylagug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
46
3
1
İstanbul
Oncelikle anlatacaklarim biraz uzun olabilir ama lutfen yardimci olmanizi istiyorum.

Aslinda baktirdigim bir fal yuzunden etkilenerek bir suredir takinti yaptigim konular var.

Erkek arkadasimla 3 yillik bir beraberligimiz var. sevgiye dair hic bir problemimiz olmadi ki allah nazarlardan saklasin bunu kanitlicak bir cok fedakarliklar verdi. Yanliz gecenlerde baktirdigim bir falda bu yaz ailemle tanisicagi ve nisan yapilicagini soyledi. Sonrasinda tekrar bir fal baktirdigimda yine ayni sey spylendi. Ne evlilik delisi biriydim nede fala inanirdim. Ama 10 gundur ciddi anlamda bunu kafama takmaya basladim.

Ben 21 erkek arkadasim 23 yasinda. Ve benim okulum seneye bitiyo.

Problem su ki erkek arkadasim daha bu sene 2. sinifa geciyo ve okulu 4 yillik.

Ne sorumluluk nede is acisindan hic bir problem yok

Babasi kasayi seneye ona teslim ediyo.

Ve erkek arkadasim kesinlikle yasitlarindan cok cok daha olgundur.

Sormak istedigim soru su. Surekli evlilik ve gelecek hayalleri kuran biri. Cok mutluyuz hem asik hem en yakin arkadasiz. Kimseye ihtiyac duymuyoruz.

Ama onun okul problemi benim yasim..

Demek istedigim acelemi ediyorum

Bu fal ve okulumdaki kizlarin evlilik meraki beni cok etkiledi.

Sizce erkek arkadasimi nasil bu dusunceye sokabilirim ? Yada ben cikmaliysam bu dusuncedeb bana bir yol gosterirmisiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Once faldan uzak dur. Gerisi olur gider su akar yolunu bulur. Dusuneceksiniz elbette gencsiniz. Dusunmeden evlenilir mi? Bu sene degil gelecek sene evlenirsiniz her dusunen o gun evlenmiyor ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle anlatacaklarim biraz uzun olabilir ama lutfen yardimci olmanizi istiyorum.

Aslinda baktirdigim bir fal yuzunden etkilenerek bir suredir takinti yaptigim konular var.

Erkek arkadasimla 3 yillik bir beraberligimiz var. sevgiye dair hic bir problemimiz olmadi ki allah nazarlardan saklasin bunu kanitlicak bir cok fedakarliklar verdi. Yanliz gecenlerde baktirdigim bir falda bu yaz ailemle tanisicagi ve nisan yapilicagini soyledi. Sonrasinda tekrar bir fal baktirdigimda yine ayni sey spylendi. Ne evlilik delisi biriydim nede fala inanirdim. Ama 10 gundur ciddi anlamda bunu kafama takmaya basladim.

Ben 21 erkek arkadasim 23 yasinda. Ve benim okulum seneye bitiyo.

Problem su ki erkek arkadasim daha bu sene 2. sinifa geciyo ve okulu 4 yillik.

Ne sorumluluk nede is acisindan hic bir problem yok

Babasi kasayi seneye ona teslim ediyo.

Ve erkek arkadasim kesinlikle yasitlarindan cok cok daha olgundur.

Sormak istedigim soru su. Surekli evlilik ve gelecek hayalleri kuran biri. Cok mutluyuz hem asik hem en yakin arkadasiz. Kimseye ihtiyac duymuyoruz.

Ama onun okul problemi benim yasim..

Demek istedigim acelemi ediyorum

Bu fal ve okulumdaki kizlarin evlilik meraki beni cok etkiledi.

Sizce erkek arkadasimi nasil bu dusunceye sokabilirim ? Yada ben cikmaliysam bu dusuncedeb bana bir yol gosterirmisiniz?

öncelikle fala bu kadar takmış olman dinini etkiler farklı bi boyuta ulaştırır seni canım.bunda takılacak birşey yok biraz daha kafandan takıntılarını atıp düşünebilirsen zamana bırakman gerektiğini görüceksin bence.bir sene sonra bir bakmışsın bazı şeyler değişmiş.arkadaşın seni seviyosa evlilik düşünceside vardır muhtemelen.sabırla kafanda kurmadan bekleyip hayatın neler getiriceğini gör...en azından bir sene bunları düşünme bence.kendinide arkadaşınıda çıkmaza sokarsın mutlu hayatını takıntılarla mutsuz hale getirme

Once faldan uzak dur. Gerisi olur gider su akar yolunu bulur. Dusuneceksiniz elbette gencsiniz. Dusunmeden evlenilir mi? Bu sene degil gelecek sene evlenirsiniz her dusunen o gun evlenmiyor ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslinda benim niyetim hemen evlenmek degil ama.. Ne biyim aileler tanissa bi soz olsa 2 sene sonrada evlilik isleri konusulup son senesinde evlensek ? Benmi cok hayal kuruyorum bilemedim. Bide 2 bucuk sene nisanlilik ailelerin onay verebilixegi biseymi ?

öncelikle fala bu kadar takmış olman dinini etkiler farklı bi boyuta ulaştırır seni canım.bunda takılacak birşey yok biraz daha kafandan takıntılarını atıp düşünebilirsen zamana bırakman gerektiğini görüceksin bence.bir sene sonra bir bakmışsın bazı şeyler değişmiş.arkadaşın seni seviyosa evlilik düşünceside vardır muhtemelen.sabırla kafanda kurmadan bekleyip hayatın neler getiriceğini gör...en azından bir sene bunları düşünme bence.kendinide arkadaşınıda çıkmaza sokarsın mutlu hayatını takıntılarla mutsuz hale getirme

Benimde en buyuk korkum o zaten. Mutlu olan iliskiyi bozmak istemiyorum. Aslinda evlilik dusunceleri benden cok onda var ama ama bu dusunceler ve konusmalar her an olmasina ragmen evliligin zamaninda olmasi gerektigini dusunuyo ailesi sulalesi beni taniyo. Herkesle tanistiriyo yemekler duzenliyo. Ama benim ailemle tanismiyo babam disinda herkes onu biliyo ama hic yuz yuze gorusturmedim. Oda cekiniyo. Olaylarin hizli gelismesini istemiyo sanirim. O mantikli dusunuyo evet ama ben evlenmeyi en azindan ailelerin tanismasini cok istoyorum :(

Benimde en buyuk korkum o zaten. Mutlu olan iliskiyi bozmak istemiyorum. Aslinda evlilik dusunceleri benden cok onda var ama ama bu dusunceler ve konusmalar her an olmasina ragmen evliligin zamaninda olmasi gerektigini dusunuyo ailesi sulalesi beni taniyo. Herkesle tanistiriyo yemekler duzenliyo. Ama benim ailemle tanismiyo babam disinda herkes onu biliyo ama hic yuz yuze gorusturmedim. Oda cekiniyo. Olaylarin hizli gelismesini istemiyo sanirim. O mantikli dusunuyo evet ama ben evlenmeyi en azindan ailelerin tanismasini cok istoyorum :(

Boyle bir konuda israrci gozukursen, ben seni cepte bilmek istiyorum imaji cizersin ve emin ol bu cocugu korkutup sogutucaktir.
Falcilar cok iyi bilir zaten kimin ne duymak istedigini...

Bu arada nickiniz dikkatimi cekti. Aklinizda kaldigina gore, manasi olsa gerek ama ben cozemedim :)

.

Boyle bir konuda israrci gozukursen, ben seni cepte bilmek istiyorum imaji cizersin ve emin ol bu cocugu korkutup sogutucaktir.
Falcilar cok iyi bilir zaten kimin ne duymak istedigini...

Bu arada nickiniz dikkatimi cekti. Aklinizda kaldigina gore, manasi olsa gerek ama ben cozemedim :)

.

Acik konusmak gerekirse telefondan otomatik baglaniyo ve notlara kaydettim. Istedigim butun nicklerin alindigini gorunce cok sinirlendim ve ortaya boyle bisey cikti :D

şimdiden yüz göz olmaya değmez canım inan..stressiz hayatını stresli ağır yüklü hale çevirirsin deneyimli biri olarak konuşuyorum inan buna..bence anlattıklarına göre ilişkiniz olması gereken seviyede.evlilik için ilk adım bir kaç seneye ise şimdiden bu ağır yükü almanın manası yok hayatına bak sen keyfine bak zamanı gelince öyle bi oluyorki anlamıcaksın bile ne olup ne bittiğini sonra kendini bi anda kocanın evinde bulucaksın bi bakıcaksın o sabredemediğin aylar yıllar öyle bi geçmişki...

Back