Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım. Ben bu aralar gerçekten çok gerginim. 1,5 yıldır nişanlıyım. Nişanlımın ailesi evliliğimizle hiç ilgili değil ne maddi ne manevi. Nişanlım her şeyin altından tek başına kalkmaya çalışıyor. Ben işsizim iş arıyorum fakat şu sıralar bir işim olmadığı içinde nişanlıma maddi destek olamıyorum. 2013 Eylül ayında evlenmeyi düşünüyoruz. Tam tarih koymadık henüz. İlk baştan masrafları düşünerek nikahta karar kılmıştık. Nişanlımın ailesi hariç herkes nikah lafını duyunca bir yüz ekşitmeler bir yaaa nikah mı demeler ki sormayın çok canımı sıkıyorlardı. Annemde ne kadar nikahta olur desede içten içe düğün istediğini anlıyordum. Bende bir şekilde ucuz bir yer bulur düğün yaparız demiştim. Nişanlımda yazık ben üzülmeyeyim diye tamam demişti. Bende çok düğün meraklısı değilim bende öyle akrabalar var ki iyilerdir amma velakin her şeye çok karışır her şeye bir kulp takarlar nişanımda bile moralim bozuktu hep. Bu akrabalarla düğün yaparsam ben o gün çok gergin ve sinirli olacağım kesin. Şimdi ben tekrar nikah istiyorum. Fakat bir nikahla bitmesin istiyorum. Küçük bir yerde toplansak bir pasta kessek küçük bir kutlama 2 saat kadar çok pahalıya gelir mi? Ben ne yapayım bir taraftan annem bi taraftan nişanlım bi taraftan nişanlımın hiçbir şeyle ilgilenmeyen ailesi bi taraftan pekte umursamaz babam. Hiç düşündüğüm gibi olmayacak hiçbir şey diye düşünmeye başladım. Çok mutsuzum. Bu ilgisizlik bu maddi problemler beni şimdiden lastik gibi geriyor. Arkadaşlar ne yapmalıyım çok karışık yazdım biliyorum.
Canım malesef ama malesef hangi kapıya gitsek para, "paranın gözü kör olsun" boşuna dememişler Allah yardımcın olsun, Rabbim yuva kurana yardım eder.Düğün istemiyorsan senin de dediğin gibi küçük bir yerde bi eğlence düzenleyebilirsin, çok pahalıya mal olacağını sanmam.Biraz toparlanmaya çalışın, sen de iş bulursan çok rahat olur.Sonra neler yapacağına karar ver, sıraya diz.Listeni oluştur.Kimseyi düşünme, bu senin en mutlu günün.Doyasıya tadını çıkar.Gerilerek, sinirlenerek hiç bişey halledemezsin sakin ve planlı ol, daha önünce çok zaman var
Canım malesef ama malesef hangi kapıya gitsek para, "paranın gözü kör olsun" boşuna dememişler Allah yardımcın olsun, Rabbim yuva kurana yardım eder.Düğün istemiyorsan senin de dediğin gibi küçük bir yerde bi eğlence düzenleyebilirsin, çok pahalıya mal olacağını sanmam.Biraz toparlanmaya çalışın, sen de iş bulursan çok rahat olur.Sonra neler yapacağına karar ver, sıraya diz.Listeni oluştur.Kimseyi düşünme, bu senin en mutlu günün.Doyasıya tadını çıkar.Gerilerek, sinirlenerek hiç bişey halledemezsin sakin ve planlı ol, daha önünce çok zaman var[/COLOR
Katılıyorum sana...