Gerçekten sevilmek?

Gerçekten sevdigine emin olabilirsin ama
gercekten sevildiğine bence yuzde yuz emin olamazsin..
Seviliyorsundur tabi o ayri da hani su insan beni gercekten seviyorun anlami bence cok daha derin.

Seni gerçekten düşünüyor, bir şeyin kendi menfaatine olmasına rağmen sırf senin zarar görme ihtimalin var diye vazgeçiyorsa bence seviyordur.

Coookkk tembel ve dışarıya cıkmayı sevmiyor olmasına ragmen sırf sizin canınız bişey cekti diye hiç erinmeden totosunu kaldırıp dışarı cıkıyosa bence seviyordur
Benim sevgi anlayısım bu kadar basit işte:)

sana zaman ayırıyorsa değer veriyorsa seviyordur en önemliside hisseder sevildiğini insan hissetmek çok önemli bağıra bağıra seni seviyorum demesine gerek yok.

Senin için kendinden vazgeçiyorsa seni gerçekten seviyordur,eh artık nobel aşk ödülümü alırım artık bu sözle.

Tanıştığımızda ben 19 dum.
Eşim 22...

4 sene okuduk aynı sınıfta. Her 15 mayısta yanıma gelip beni sevdiğine ve 1 sans vermem konusunda ikna etmeye çalışırdı. Hiç umrumda bile değildi.

4 sene boyunca uzaktan beni seyretti. Ben yüzüne bile bakmadım.

Mezun olurken son 1 kez geldi. Çok sıkılmıştım. Gerçekten fenalık gelmişti bana. Istemiyordum. Israr etmesinin bir anlamı yoktu. Vedalaştık.

Birkac kez mail atmış. Okumadım. Haberim bile yoktu mailden.

Mezun olduktan 4 sene sonra bana ulaştı. Yine yüz vermedim ama evlendi mi diye de merak ettim. Evlenmemişti.

Türkiyenin en uç kıyısına atanmıştı. Ben atanamamiştım. Evimdeydim.

Birkac ay sonra pazar tatilinde bir-kac saatliğine yaşadığım şehire geldi.

Yine bir ikna turu...

Gelmesine öfkelendim. Gelmeseydin dedim.
Bir daha sakın gelme dedim.
Cevap vermedi. Gitti.

Ama yine geldi.

Sadece 1 şans istiyorum. Seni üzersem bırakırsin dedi.

Üniversitede kullandığım kırmızı taç ile toplu iğnemi saklıyordu. Onları gösterdi bana. Üzülmüştüm. Acımıştım dahadogrusu...

Peki dedim. Bi deneyelim madem çok ısrar ediyorsun. Ama sıkılırsam ayrılırım dedim.

Sıkılmadım.

2017 de evlendik. Tanışmamızdan tam 10 sene sonra.

Ne yediğimi kontrol eder.
Ayaklarımı soğuk mu diye yoklar.
Çok sevdiğim yeşil zeytin bitmeden stoklar.
Hangisini alacağıma karar veremediğim pantolonun bütün renklerini alır.
Hayır demez hiç. Of demez.
Yoldan karşıya geçerken bilegimden sıkı sıkı tutar. Ben cocukmuşum gibi :)

Sevildiğinden emin olmak vardır.

Senin sevdiğin şeylere kıymet veren adam, mücadele eden ,seni üzmeyen adam seviyordur.

Sevildiğini anlamak için sana vahiyle bildirilmesine gerek yok.

Bir kadın hisseder. Fark eder. Çok bellidir seven adam

Ve sevmeyen adam da cok bellidir

Acaba seviyor mu diyen bir kadın sevilmiyordur.

Kesindir.

Söyledikleriyle değil, ancak sana yaşattıkları, hissettirdikleri ile anlarsın.

Allah mutluluğunuzu daim etsin maşallah sübhanallah

Senin icin emek veriyorsa iyi kotu destek oluyorsa zoru gorunce kacmiyorsa ve agiz dolusu ask sozleri degilde kalpten hissettiriyorsa seviyordur

Bilirsin. Gerçekten sevilen insan beni gerçekten seviyormu diye düşünmez bilir. Eğer aklına bu skru geliyor ise bir gariplik vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…