gerçekten psikolojim bozuldu

Fazla duyarlisiniz , bu yuzden cok kiriliyorsunuz. Sanirim surekli bir seyleri yasayarak alisacagiz.
artik herkesin , her koyun kendi bacagindan asilir lafina karsilik sizin hassasiyetiniz bence yersiz degil yerli . Oyuzden ben , haksiz oldugunuzu dusunmuyorum , bugün sevgilisine oyle seyleri yapan biri size karsi ne kadar dürüst olabilir ki arkadaslik konusunda . karakterli insanlarla takilmak en guzeli ::)))[/QUOTE]

[/QUOTE]
Bende tam böyle düşünüyorum.Bugün sevgilisini aldatan yarın arkadaşını da kandırır,yalan da söyler.
Ben fazla hassasım bunun farkındayım.Ama sindiremiyorum,hazmedemiyorum napıyım.

B
Bende tam böyle düşünüyorum.Bugün sevgilisini aldatan yarın arkadaşını da kandırır,yalan da söyler.
Ben fazla hassasım bunun farkındayım.Ama sindiremiyorum,hazmedemiyorum napıyım. [/QUOTE]

Bence bir sey yapmayin böyle kalmaya bakin , en azindan kandirilma oraniniz düşer...

Bilipte söylememek ayıp değil mi ? Bilmek istemezdim bunu.O kızın yerine koyuyorum kendimi.
Bilmek isterdim bende.Ama o kız bilmiyor.Kendimi vebal altında kalmış gibi hissediyorum.

benim söyleme gibi durumum olamaz. en yakın kız arkadaşı biliyor. sevgilisinin erkek arkadaşları biliyor. ve çocuk kızı durmadan aldatıyor. ama bi tanesi ortaya çıktı. çocuk bi şekilde inandırdı 5 senedir çıkıyolar. sanırım kız o yüzden ayrılmadı. çocuk birde sigara içiyor normalde ama sevgilisi içmiyor diye biliyor. onun yanında içmiyor. ama erkek arkadaşlarıyla olunca cayır cayır içiyor.. bböyle bi çocuk işte. ben o kıza çok üzülüyorum..

Bence evlilik bir tercih her evlenen evliliğin bir surecinde çıkmaza girecegini bilerek evlenmeli bu noktada karar senin oluyor .ya evlenmez ömür boyu birileri hayatına gelir gider yine uzulursun yada evlenir çocuğun olur cekecegin kahin hepsi koca ndan ötürü olur .herjes aldatmaz elbet ama geçinmek de çok zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…