gerçekten psikolojim bozuldu

ikigomlekbiceket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
536
456
29
Merhaba bayanlar..
Buraya artık çok sık konu açtığımın farkındayım ama birilerine anlatmadıkça içim rahatlamıyor.
İnsan ilişkilerinde son derece problem yaşayan bir insanım.Eski sevgilimin bana göre birkaç sadakatsizliğine şahit olmuştum.Ve hayatta en korktuğum şeylerden biri aldatılmak..
Burada o kadar çok aldatma konusu okuyorum ki.Ve gerçekten psikolojim bozuldu.Ailemde olsun,kendi ilişkimde olsun,burada okuduklarım olsun beni çok etkiledi.
En yakın arkadaşlarımdan biri olan X adlı erkek arkadaşım.Çok severim,iyi çocuktur diyebileceğim birisi.Birkaç gün önce tatile gitti.
Konuşuyoruz,ediyoruz.Bir kız arkadaşı var.Hiç tanışmadık,ciddi bir ilişki değildir diye düşünüyordum hep.Ama kızın instagramda felan arkadaşıma yaptığı yorumları görünce gerçekten çok sevdiğine kanaat getirdim.
Bizimde arkadaş grubumuzun olduğu whatsapp grubumuza bugun X mesaj atmış.Büşra diye bir kızla tanıştım akşam eve gelecek :) diye. Midem bulandı.
Dedim ki ayıp yaptığın kız arkadaşın var.Senin gibiler yüzünden erkeklerden tiksindim ama unutma aldatan aldanırmış dedim ve gruptan çıktım.
Kızlar tepkimde haksız mıyım ben.Kendimi o kızın yerine koyuyorum,boğazıma sanki birşey takılıyor.Gözlerim doluyor.Ben zaten çok hassas bir insanım.Herşeyden kolayca etkilenebiliyorum.
Ve şuan ikide bir gözlerim doluyor
Yahu kimseye güvenemeyecek miyiz ?
O arkadaşımla da artık görüşmek istemiyorum.
Belki benim arkamdan da söyledi eski sevgilim bunları başkasına.
Bu bir kader midir ?
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

O korkunun olmasi cok dogal. Hic bir zaman 100% emin olamazsin sevgilinin ya da esinin seni aldatmayacagina. Onemli olan bunu hep dusunmemek ve insanlara guvensizlik hissetmemek. Arkadasinin yaptigi gercekten ayip bisey ben olsam bende sogurdum ama arkadasligimi bitirmezdim mesafe koyardim aramiza. Sonucta seni aldatmamis seninle arasinda bir sorun olmamis. Yaptigi sey ne kadar kotu olursa olsun kendi tercihi

övünmek istemiş iki yakın arkadaşım vardı sevgililerdi çocuğu çok severdim çok harika arkadaştı ama aldatmadığı kız kalmadı genelde hele genç yaşlarda ciddi ilişki de yoksa erkekler övünüyorlar bununla.evlenince aldattıklarında ise saklarlar.

maalesef böyleleri çok var. benim eski sevgilim yakın arkadaşı da sevgilisini aldatıyodu. sevgilimde kızla yıllardır arkadas nasıl duruyosun söylemeden diyodum. en yakın arkadaşım nasıl söylüyim diyodu. elimden gelse ben söylicem o derece üzüldüm kıza. sonra çocuk bi yerde açık verdi. kızda anlamıştır ama baktım devam ediyo ilişkileri kız affetmiş çocuk bi şekilde kendini aklamış yok bana asılıyodu filan demiş. kızında işine gelmiş ayrılmaktan korktu sanırım. hala birlikteler ve cocuk bu olaydan sonra yine aldatmış kızı. midem bulanmıştı o çocuktan. üstelik kızın en yakın arkadaşı da biliyodu durumu ama kimse söylemiyodu.

Bir söz var bilirmisin güven iyidir ama kontrol etmek daha iyi diye
zeki insanlar çok şüpheci olur sende bu gruptasın herhalde

Yazdığımdan sonra bir dönüşü olmadı bana.Benden sonra çıkmış gruptan.
Hayatımdan çıksa çokta eksikliğini hissetmem diye düşünüyorum.
Evet kendi tercihi ama saygı duyamıyorum. O kızın yerine koyuyorum kendimi.Hazmedemiyorum.

Cok haklisin insan bir hatayla nasil soguyor karsindakinden midesi almiyor artik.. eger cok yakin bir arkadasin degilse sil tabi ki.

Bilipte söylememek ayıp değil mi ? Bilmek istemezdim bunu.O kızın yerine koyuyorum kendimi.
Bilmek isterdim bende.Ama o kız bilmiyor.Kendimi vebal altında kalmış gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…