• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten önerilerinize ihtiyacım var

buket_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
35
0
86
39
Ankara
ne yapmalıyım bilmiyorum 2.5 aylık evliyim ama şu orgazm denen meretle bir türlü tanışamadık entereanki nişanlıyken yüzeysel olarak bişeyler yaşadığımızda orgazm oluyordum ama şimdi her iki şekilde de olmuyor nolur yardım edin ne yapmalıyım belki bunları burda yazmak bana daha kolay geliyo çünkü kimseyle paylaşamıyorum bi yöntemi var mı?yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

daha çok yenisiniz canım zamanla rayına girer
orgazm olucam diye kendini kasma
ön sevişmeyi uzun tutun sen hazır olana kadar
rahat ol

Zamanla yerine oturur taşlar. Sadece şunu söyleyebilirim "olacak mı olamaycak mı" diye düşündükçe olmaz. ıçinden geleni yaşa o zaten kendiliğinden gelir.

Takma kafana aynı sorun bende de var ama ben bunu kendı kendıme bir şekılde sağlıyorum eskıden düşünmekten psikolojımı bozmustum neden dıye ama bızım gbi biçok kadın oldugunu görünce anladımkı kendımı boş yere üzmüşüm bu bıraz vucudumuzun anatomısı ıle ılgılı dıye düşünüyorum yanı herşey hoşuma gidiyor o an ama sonuc yok olsun sonucuda kendımız yaratalım ne dersın?

bnde senın gıbıydım son 3 aydır olabılıorum ancak :(
dusun yanı 10 aydır ılıskıye gırıorum

Back