How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

gerçekten ihtiyacı olan bir geline hediye gelinlik

tesadufen243

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
44
1
36
Ankara
Arkadaşlar Merhaba,

Kendi gelinliğimi satarak kazandığım para ile gerçekten ihtiyacı olan bir veya iki gelin adayı için hediye gelinlik almak istiyorum. Ankara'da yaşamakta olan ve yine Ankara'da düğün veya nikah yapacak bir (ya da iki) arkadaşımızın belirli bir limit dahilinde gelinliğini ben karşılayacağım. Eğer etrafınızda bildiğiniz biri varsa veya sizin ihtiyacınız varsa haber verirseniz sevinirim. Özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz, ihtiyaç halinde mail adresimi de verebilirim.

Bu parayı gerçekten gelinlik konusunda mutlu edebileceğim birisi için ayırdım bu sebeple başka bir yere harcanmasını istemediğim için gelinlikçiye beraber gidip gelin adayının seçtiği gelinlik için ödeme yapmak istiyorum. Kötü niyetli insanların iletişime geçmeyeceğini düşünüyor ve daha önce belirttiğim için gerçekten ama gerçekten ihtiyacı olan birine gitsin istiyorum.

Umarım yerini bulur ve bir gelinin yüzü sayemde güler,

Sevgiler...

gerçekten nıyetınıze hayran kaldım cok ıyı bır hayır yapma ıcındesınız egerkı gelın adayını foto tercıh etmeısnı ıstersenız benım gelınlık cok uygun fıyat da vermeyı düşünüyorum eger begenırsenız yardımcı olabılırım

Gercekten cok buyuk bir hayir islersiniz..benim cok sevdigim bir arkadasim kacarak evlendi gelinlik giymedi giyemedi..basligi gorunce aklima direk o geldi.eger boyle bir hayir islemek istersenizde cok iyi olur bende arkadasimda cok seviniriz.cok buyuk bir surpriz yaparim..maddi imkanim olmadigi icin boyle birsey yapamadim kendisine ama vesile olmayi cok isterim..

Arkadaşlar Merhaba,

Kendi gelinliğimi satarak kazandığım para ile gerçekten ihtiyacı olan bir veya iki gelin adayı için hediye gelinlik almak istiyorum. Ankara'da yaşamakta olan ve yine Ankara'da düğün veya nikah yapacak bir (ya da iki) arkadaşımızın belirli bir limit dahilinde gelinliğini ben karşılayacağım. Eğer etrafınızda bildiğiniz biri varsa veya sizin ihtiyacınız varsa haber verirseniz sevinirim. Özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz, ihtiyaç halinde mail adresimi de verebilirim.

Bu parayı gerçekten gelinlik konusunda mutlu edebileceğim birisi için ayırdım bu sebeple başka bir yere harcanmasını istemediğim için gelinlikçiye beraber gidip gelin adayının seçtiği gelinlik için ödeme yapmak istiyorum. Kötü niyetli insanların iletişime geçmeyeceğini düşünüyor ve daha önce belirttiğim için gerçekten ama gerçekten ihtiyacı olan birine gitsin istiyorum.

Sevgiler...

merhaba, eğer arkadaşınızın bedeni benimkine uyuyorsa 100 tl ye özel dikim gelinliğimi satıyorum:16:
ilgilenirseniz linki bu

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=607340

Arkadaşlar Merhaba,

Sevgiler...
çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz tebrik ederim
bende gelinliğimi satıyorum ihtiyacı olan biri varsa yardımcı olabilirim
sevgiler

Gercekten cok buyuk bir hayir islersiniz..benim cok sevdigim bir arkadasim kacarak evlendi gelinlik giymedi giyemedi..basligi gorunce aklima direk o geldi.eger boyle bir hayir islemek istersenizde cok iyi olur bende arkadasimda cok seviniriz.cok buyuk bir surpriz yaparim..maddi imkanim olmadigi icin boyle birsey yapamadim kendisine ama vesile olmayi cok isterim..

aa şimdi gördüm yazdığınızı, ankarada mı arkadaşınız? düğün yapmayı mı planlıyorlar acaba? tabi ki yardımcı olmak isterim.

Malesef Ankarada degil Adıyaman da ikamet ediyor düğün olmayacak aile ve yakın çevre arasında bir sey planladım ben ev icinde gelinlik giymesini de istiyorum ama kimse yanaşmadı oyle olunca ben tek basima yapamadim.ama sizin bu yardiminiz olursa cok memnun olurum o hayra vesile olmanizi da cok isterim..

Ev icinde bi eglence düzenleyip onlarıda guzelce gelin damat gibi kuafore ve fotografciya yollarım gelinlik oldugu zaman..hayallerimiz gercek olur insallah..

anladım, mail adresim gmestav@hotmail.com isterseniz burdan iletişime geçelim. ankaraya gelme şansınız var mı bilemiyorum ama nakit yardımı yapmak yerine direk gelinliği birlikte almayı düşünüyorum ben, bilemiyorum sizin için sıkıntı olur mu? aileler kabul etti sonradan anladığım kadarıyla?

anladım, mail adresim gmestav@hotmail.com isterseniz burdan iletişime geçelim. ankaraya gelme şansınız var mı bilemiyorum ama nakit yardımı yapmak yerine direk gelinliği birlikte almayı düşünüyorum ben, bilemiyorum sizin için sıkıntı olur mu? aileler kabul etti sonradan anladığım kadarıyla?

Ankaraya gelme şansim bulunmuyor.nakit yardım degilde sizinde istediginz gibi gelinlik almaniz daha uygun olur ben eger sizde uygun gorurseniz arkadasimin bi fotosonu atarim bedenlerini iletirim.suanda gelinlik begenecek cok lukse kacacak durumda degiliz zaten.o gelinlige sahip olmak cok daha onemli..Aileler suanda kabullenmemis henuz küs te degiller ama boyle bisyle tatliya baglamis oluruz diye de dusunuyorum

Mail adresinizden faceden eklememde bi mahsur var mı.ordan iletisime gecsek ?

Mail adresinizden faceden eklememde bi mahsur var mı.ordan iletisime gecsek ?

yok tabi ki geçelim iletişime, ben gönlüne göre bişey olsun diye bakıp alalım diye düşünmüştüm ama tabi herhangi birşeye mutlu olacak gibi arkadaşınız. peki siz bana mail atın facebooktan da eklersiniz. arkadaşınızın facebooku varsa ordan da ekleyebilirseniz daha iyi olur..

Back