Gerçekten düzelir mi? (Resimli)

3littlebirds

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
36
27
36
Merhaba
İki hafta önce hem kemik eğriliği hem de nefes problemi için ameliyat oldum. Burnum uzun ve hafif kemerliydi. Nefes problemimin geçmesini ve sadece kemerin alınmasını istemiştim. Dün bantlarımı çıkardım ve kalbim durdu. Doktorum dahil herkes düzeleceğini söylüyor ama mantığım hep aksini bağırıyor bana, başından geçen varsa yardım edebilir mi, gerçekten şu görüntü düzeliyor mu ? 😢 ps: önden görüntüsü daha kötü
5043E5D3-40D8-4BC3-B0A3-1E360B13938F.jpeg

Ben neyi beğenmediğinizi anlamadım.
Düzgün burun işte, uca doğru biraz baskın gibi yani sivri gibi.
O da 2 haftalık ameliyatta ohoo gözün üstünde kaş var demek gibi bir şey.
Tamamen iyileşmesi 1 yıl, sabit görüntü oluşması 6 ay alır.
Ama yineliyorum, beğenmediğiniz neresi?

Herkese teşekkür ederim. Kalkık burun sevmem hiç, kaldırmasını da talep etmemiştim. Doktor kendi sitesinde bile 1mm iner yazmış, bir tık denilen o kadardır diye düşündüm, ben bu kaydırak görüntüsünden hiç hoşlanmadım 😔 ayrıca on gün sonra derse gireceğim 😢

Ben neyi beğenmediğinizi anlamadım.
Düzgün burun işte, uca doğru biraz baskın gibi yani sivri gibi.
O da 2 haftalık ameliyatta ohoo gözün üstünde kaş var demek gibi bir şey.
Tamamen iyileşmesi 1 yıl, sabit görüntü oluşması 6 ay alır.
Ama yineliyorum, beğenmediğiniz neresi?
Resimde tam belli olmuyor mu ki acaba? 🙄 Kaş aramdan çok keskin inip bir anda yükselişe geçiyor gibi. Ayrıca o keskin hattın hemen üstünde nohut büyüklüğünde bir sertlik var

Resimde tam belli olmuyor mu ki acaba? 🙄 Kaş aramdan çok keskin inip bir anda yükselişe geçiyor gibi. Ayrıca o keskin hattın hemen üstünde nohut büyüklüğünde bir sertlik var
Ben burnumu yaptırsam tam da böyle yapılır muhtemelen, çünkü kaydırak dediğiniz yerde bombe gibi minicik bir kemer var burnumda ve böyle düzeltilmesini isterdim.
Nohut gibi bir şey göze çarpmıyor ama rahatsızlığınız buysa eğer, kaş arasına uygulanan hafif bir botoks ile, hemen o görüntü hallediliyor.
Ameliyatsız burun düzeltme mi öyle bir adı var.
Ki ben şuanki halinden çok daha küçük ve inik olacağını da biliyorum çevremdeki gözlemlerden.
Gayet güzel, doğal bir burun.
Yine de mutsuz olursanız 10 dk lık botoks ile gider o görüntü de hiç üzülmeyin.

Merhaba
İki hafta önce hem kemik eğriliği hem de nefes problemi için ameliyat oldum. Burnum uzun ve hafif kemerliydi. Nefes problemimin geçmesini ve sadece kemerin alınmasını istemiştim. Dün bantlarımı çıkardım ve kalbim durdu. Doktorum dahil herkes düzeleceğini söylüyor ama mantığım hep aksini bağırıyor bana, başından geçen varsa yardım edebilir mi, gerçekten şu görüntü düzeliyor mu ? 😢 ps: önden görüntüsü daha kötü Eki Görüntüle 2302839
Ince derilisiniz seklinde siddetli bir degisim olmaz ama kas aran inecek ve o dik kalkiklikta inecek yerini hos bir kalkikliga birakacak uzulme cok erken benimde boyleydi simdi iyi ve ve ve 6 ay sonra yine foto at bakalim dediklerimiz dogrumu alnina dolgu yaptirmayi dusundunmu alin burun cene acin biraz suanlik esit degil ama 6.ay da gozden gecir derim

Ince derilisiniz seklinde siddetli bir degisim olmaz ama kas aran inecek ve o dik kalkiklikta inecek yerini hos bir kalkikliga birakacak uzulme cok erken benimde boyleydi simdi iyi ve ve ve 6 ay sonra yine foto at bakalim dediklerimiz dogrumu alnina dolgu yaptirmayi dusundunmu alin burun cene acin biraz suanlik esit degil ama 6.ay da gozden gecir derim
Çok teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur 😌
Peki önden görünen hafif yamukluk da geçiyor mu ?dolgu işine girsem çok yerim var 😂 🤦🏻‍♀️

Çok teşekkürler umarım dediğiniz gibi olur 😌
Peki önden görünen hafif yamukluk da geçiyor mu ?dolgu işine girsem çok yerim var 😂 🤦🏻‍♀️
Gececek odem burnu yamultur odem burnu egriltir odem burnu asimetrik gosterir bunlar yani odem inmed3n varsa kusur anlamassin bekle bu burun nasil guzel oturur onden genislik bile kalmaz sadece sabirla.bekle.degisime sende sasiracaksin

Gececek odem burnu yamultur odem burnu egriltir odem burnu asimetrik gosterir bunlar yani odem inmed3n varsa kusur anlamassin bekle bu burun nasil guzel oturur onden genislik bile kalmaz sadece sabirla.bekle.degisime sende sasiracaksin
Bu ödem ne zaman az da olsa geçecek ?

Neye benzediğini ne zaman görüez ? :KK70:

Ölcem .

Aslına bakarsak fotoğrafta gerçekten kötü durmuyor .ama sizi çok iyi anlıyorum ben de ameliyat olalı 49 gün oldu her gün bir tarafını kafama takıyorum.ama burnunuzun ineceğinden emin olun ve kesinlikle ben de oyuntu sevmiyorum dedim doktoruma istemedim ama şimdi keşke olsaymış diyorum.bence pişman olmayacaksınız.şişlikler inince burun küçülünce oyuntu güzellik katıyor bence.o nohut gibi dediğiniz şey bende de var ve hiç geçmedi ama dışardan belli olmuyor.doktorum lk başta ödem demişti ama bence dğil çünkü geçmedi ve sert.

X