Gercekten cok yoruldum artik🤦

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Surekli hastalik arastirmaktan cok ama cok yoruldum. Bazi semtomlar goruyorum kendimde en ufak bir belirtide hemen hastalik arastiriyorum. Zaten internette bilirsiniz en ufak bir bas agrisinda neler neler cikiyor. Bunlari gordukce evet bende de var bunlar diyorum ve korkmaya basliyorum. Son zamanlar uykumda bile terleme ve carpintiyla uyaniyorum psikolojimi asiri derecede etkilemeye basladi. Zaten su pandemi donemide cabasi. Evde durmaktan dolayi baya bir yiprandim. Benimde ayni durumda olanlar var mi merak ettim acikcasi kizlar? Cok berbat bir durum,yasanan anin tadini asla cikaramiyorsun. Cokertiyor insani....

Bende öyleyim.. Sevdiğim birini kanserden kaybettim ve yavaş yavaş kendimde de hastalıklar bulmaya başladım. Gece hastalıklara bakıp sabah hastaneye gidiyordum, panik atak hastasıyım birde düşündükçe ataklar geçiriyordum çünkü beynim buna inanıyordu. Doktora gidip beklemediğim sonucu alınca inanmıyordum. İstediğim neydi sağlıklı olduğumu duymak değil mi peki ben neden inanmıyordum?? Sana tek tavsiyem saçma sapan düşüncelerle psikolojini bozma. Neden hasta olasın? Vücudunda bariz değişiklikler mi var?? Öğrendiğin herseyi kendi vücudunda arama lütfen.

Sagolasin kuzum elimden geldigince arastirmamaya calisiyorum ama bazen bu carpinti nefes alamama durumunda iyice panik oluyorum arastirmaya koyuluyorum.. o sekilde

Bendede bişeyler var ama tam teşhis konulmadı henüz. Yanlız değilsin

Paniik atak sanirim

Bendede bişeyler var ama tam teşhis konulmadı henüz. Yanlız değilsin
Kuzum zamaninda psikiyatriye gitmistim anksiyete demisti atarax ilaci vermisti fakat kullanmadim cunku psikolojik hap alma taraftari degilim. Bagimli yapiyor kilo aldiriyor. Bu yuzden kendimce yontemler aramaya cabaliyorum fakat zorluk cekiyorum cok fazla..

Evet çok zor ben emziriyorum ve o anlar atak hali çok çaresizce. Geçse bile izi kalıyor. Belkide henüz dün atalattığım taze olduğu için böyle konuşuyorumdur bilmiyorum.

Sagolasin kuzum elimden geldigince arastirmamaya calisiyorum ama bazen bu carpinti nefes alamama durumunda iyice panik oluyorum arastirmaya koyuluyorum.. o sekilde
Bunlar kendini bunalttıgın için oluyor canım. Mesela hastalıkları okuyacağına kitap oku ya da kafanı dağıtacak birşey yap. Bu buhrana girdiğin zaman çıkması çok zor oluyor.

Bunlar kendini bunalttıgın için oluyor canım. Mesela hastalıkları okuyacağına kitap oku ya da kafanı dağıtacak birşey yap. Bu buhrana girdiğin zaman çıkması çok zor oluyor.
Oyle kuzum cok bunaldim disari cikmak biraz olsun iyi geliyor unutuyorum ama evdeyken ne oluyosa oluyor geceleri hele ki..

Oyle kuzum cok bunaldim disari cikmak biraz olsun iyi geliyor unutuyorum ama evdeyken ne oluyosa oluyor geceleri hele ki..
Aynen canım banada geceleri oluyor çünkü gündüz kafamız meşgul biseylerle ama gece kafamız boş oluyor ve çok düşünüyoruz. Kafandakilerin vesvese olduğuna inan, her gece sağlıklı olduğunu söyle kendine bunu tekrarladıca sağlıklı olduğuna ikna olacaksın. Ben cok zor şeyler yaşadım bu düşüncelerim yüzünden sende bu düşünceleri at kafandan. Benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem o yüzden lütfen kendine iyi bak :))

Tesekkur ederim kuzum,sende kendine iyi bak

Yanliz o ilac bagimlilik yapanlardan degil anlik rahatlama saglar sadece ve uyku verir. Cok stres yaptigim zamanlarda asla uyuyamadigim icin doktor onermisti kendimi kotu hissettigimde yarim veya tam icip rahatlayip uyuyorum. Sizinde sorununuz ara ara ise boyle zamanlarda kullanabilirsiniz

Bi arkadasim kullaniyodu ilac baya uyku yapiyomus o acidan bilememistim ama geceleri kullanmak mantikli aslinda.. Tesekkur ederimm

Merhaba ben düşüncelerin vesvese olduğuna inandıramıyorum kendimi çok kötü haldeyim ne ilaç fayda ediyor ne terapi artık şizofren olduğumu düşünüyorum

Şizofren belirtilerini okudum okuyalı kurtulamadım sürekli şizofren olucam korkusuyla anksiyete depresyon yaşıyorum ne ilaç ne terapi fayda ediyor 2 gün iyiysem 3.kötüyüm

Şizofren belirtilerini okudum okuyalı kurtulamadım sürekli şizofren olucam korkusuyla anksiyete depresyon yaşıyorum ne ilaç ne terapi fayda ediyor 2 gün iyiysem 3.kötüyüm
Canim okuma okudukca beynin inandirir onu zihnine. Oyle oldugunu dusunursun.. Ah beyin insana oyle oyunlar yapiyor ki

Zor bir süreçten geçiyoruz. Kendinizi düşüncelerinizle yıpratarak hastalık hastası yapmayın. Elinizden geldiğince duzenli yasamaya, sağlıklı beslenmeye dikkat edin. Boş durmayin... kitap okuyun, filmler izleyin... Hayat o kadar kısa ki bos yere zamaninizi olmayan hastaliklarinizla gecirmeyin bu sizi panik ataga ya da farkli hastaliklara sürükler. Gökyüzünü izleyin bol bol.

Merhaba bende aynı durumdayım obsesif ve anksiyete teşhisi konularak tedaviye başladım sana önerim psikiyatri ender Karaca’ya gitmen hatta herkese öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…