- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
-
- Konu Sahibi Pitircik81
bızde sayısal falan makınalar var o yuzden açık olması gerekıyor.Benim babamda esnaf kendi iş yeri var,tamam hafta içi geç geldiği günler oluyor ama pazar günleri gitmez,müşteri arar bazen pazar günleri çalışmıyoruz diye kaç müşteriyi geri çevirdiğini bilirim,pazar günleri gitmek zorunda mı haftada 1 gün tatil yapabilir.
Maddi sıkıntılar var, adamın kafası dolu belliki. Bir de iki hafta cinsellik yaşamadı diye kendisinden soğuyan karısı var. Yazık...Arkadaşlar ben 1 bucuk yıllık evlıyım.Ilk baslarda hersey guzeldı.ama artık ben sogumaya başladım.eşimle cinsel birliktelik bile yaşamıyoruz 2 haftadır.bakımlı ve guzel bır bayanım ama maddı sıkıntılar var bıraz ,bu sıkıntılar bızım hayatımızı bu kadar kotu etkileyebilir mi?evın içinde iki yabancı giibiyiz ve bu benim canımı çok acıtıyor.hep yalnızım sabah 8 de gıder akşam 9 10 o saatlerde gelır.napcaı bilemıyorum
o sadece bır neden daha bır cok neden saydım senın eşın senı gun içinde arar mı. yada hafta sonu bişey yapar mısınız yada sana en son ne zaman guzel bişey soyledı benım demek ıstedıgım eve ekmek almakla koca olunmadıgı benım pskolojık ve fızyolojık ıhtıyaclarımda var. herkesın borcu derdı var ama eve bu derece yansıtmak ne kadar dogru.ben anlayıssız bır ınsanda degılım herseyın farkındayım fakat kendımı artık cok yalnız hıssedıyorumMaddi sıkıntılar var, adamın kafası dolu belliki. Bir de iki hafta cinsellik yaşamadı diye kendisinden soğuyan karısı var. Yazık...
Ekonomik sıkıntılar erkekleri daha farklı etkiliyor bunu onlar açısından anlamal analiz etmek zor o sıkıntılar bitince hersey rayına oturur temel problem maddiyatArkadaşlar ben 1 bucuk yıllık evlıyım.Ilk baslarda hersey guzeldı.ama artık ben sogumaya başladım.eşimle cinsel birliktelik bile yaşamıyoruz 2 haftadır.bakımlı ve guzel bır bayanım ama maddı sıkıntılar var bıraz ,bu sıkıntılar bızım hayatımızı bu kadar kotu etkileyebilir mi?evın içinde iki yabancı giibiyiz ve bu benim canımı çok acıtıyor.hep yalnızım sabah 8 de gıder akşam 9 10 o saatlerde gelır.napcaı bilemıyorum
evet sanırım sabretmem gerekecek yada çok çalışıp atanıp kendi ekonomik özgürlüğümü alıp destek olmam gerek. teşekkur ederim.Ekonomik sıkıntılar erkekleri daha farklı etkiliyor bunu onlar açısından anlamal analiz etmek zor o sıkıntılar bitince hersey rayına oturur temel problem maddiyat
ben 33 yaşındayım eşim 34 yaşındaYaşlarınız kaç peki eşinle.
inşallah dediğin gibi olur çünkü şuan çok mutsuzum.....kendımı çok değersiz biriymişim gibi hissetmeye başladım.İş konusundaki sıkıntıları nihayete erince açılır merak etme...
evet etkiler. hemde bazen çok etkileyebilir. Eğer tüm maddi yük erkeğin sırtında ise ve normalde çalışkan iş seven bi adam ise daha da çok etkilenir o. e tabi evliliğede cinsel yaşamada yansıması doğal olur.Arkadaşlar ben 1 bucuk yıllık evlıyım.Ilk baslarda hersey guzeldı.ama artık ben sogumaya başladım.eşimle cinsel birliktelik bile yaşamıyoruz 2 haftadır.bakımlı ve guzel bır bayanım ama maddı sıkıntılar var bıraz ,bu sıkıntılar bızım hayatımızı bu kadar kotu etkileyebilir mi?evın içinde iki yabancı giibiyiz ve bu benim canımı çok acıtıyor.hep yalnızım sabah 8 de gıder akşam 9 10 o saatlerde gelır.napcaı bilemıyorum
katılıyorum canım..okullar açılsa iyi olucak
evet etkiler. hemde bazen çok etkileyebilir. Eğer tüm maddi yük erkeğin sırtında ise ve normalde çalışkan iş seven bi adam ise daha da çok etkilenir o. e tabi evliliğede cinsel yaşamada yansıması doğal olur.
Bence onunla arada sohbetler et, ama sohbetlerinin ana mesajı her zaman şu olsun :
"hayat herkes için zor, ama tadını çıkarmalıyız her durumda, maddi sıkıntılar bugün biter yarın gene olabilir ki, bunlara kafayı takmayıp biz birbirimize dayanalım"
Insan nasıl sevincini paylaşarak cogaltiyorsa üzüntüsünü de paylasarak azaltir ancak...
Esinle dertlesin bazi yollar bulmaya calisin. Daha sıkı sarilin. Belliki zorluklar sizi birbirinizden uzaklastirmis. Caba gösterin ve dua edin....
kabuğuna çekilmek yerine ondan beklediğin ilgiyi sen ona göster. onun bir şeyler yapalım demesini beklemeden sen kendin bir plan yap ve hadi bugün şöyle yapıyoruz de. elbette maddi sıkıntısı olan ve bunun bu şekilde etkilemesine izin vermeyen çok insan var ama karakter meselesi bu. kimisi elbet hallolur der kimisi kafasında döndürüp durur ve bu da doğal olarak sorunlara neden olur. eğer böyle rahatsız oluyorsan öncelikle kabuğundan çıkmaya bak. evde ya da dışarda yapacak bir şeyler bul, gün içinde onu ara. maddi sıkıntıların sizi nasıl bir duruma soktuğunu iyice fark eder bu şekilde ve o da çabalamaya başlar
Onbeş yıllık evliyim gayette iyiyimDün gece konuştum hani bilinçsiz bir insan da değilim önce konusmaya calıstım.monoton bır hayatım var hep evın içindeyim ılk dönem çalışıyordum ögretmenim , ama atanamadım ücretli çalışıyordum şımdı ıkı haftadır evdeyım o kadar bunaldım kı.konusacak kımsemde yok.ona soyluyorum evlendıgımızden berı benım için ne yaptın başbasa ne yaptık dıye cevap bile veremiyor çunku hıc bısey yapmadık.yoruldum sankı 15 yıllık evlı gıbıyım
Onbeş yıllık evliyim gayette iyiyim