GERÇEKTEN ÇOK SIKINTILIYIM,BİRİLERİNİN YARDIMINA İHTİYACIM VAR....

Ben yengeç burcuyum olmaz olsun benı kötu etkileyen bişey oldugunda kabuguma çekılıyorum o konusmayınca da ben de konusmuyorum.tek muhabbet hogeldın hos bulduk ee naptınn napımm genelde bu.arada neden konusmuyosun hıc dıyorum su halaımıze baksana sohbet bıle edemıyoruz dıyorum ama sadece dıyorum ...

bızde sayısal falan makınalar var o yuzden açık olması gerekıyor.

Borc olmasi tabiki insani etkiliyor ben evlendigimde iki yuz bin civari borcumuz vardi calistik didindik yir bin kaldi okadar kotu gunler yasadikki evli miyiz brlli degilde esinle yakinlasmak istememennormal bence insan her zaman otomatik makina deilki bunalimdasindir huzursuzsundur istemezsin bunlari hepsi zamanla cozumlenecek konular esinle konusmak yaramiyorsa hayatinaza degisik aktivetiler sokun biz resim yapmaya basladik balik tutmaya basladik mesela

Maddi sıkıntılar var, adamın kafası dolu belliki. Bir de iki hafta cinsellik yaşamadı diye kendisinden soğuyan karısı var. Yazık...

Maddi sıkıntılar var, adamın kafası dolu belliki. Bir de iki hafta cinsellik yaşamadı diye kendisinden soğuyan karısı var. Yazık...
o sadece bır neden daha bır cok neden saydım senın eşın senı gun içinde arar mı. yada hafta sonu bişey yapar mısınız yada sana en son ne zaman guzel bişey soyledı benım demek ıstedıgım eve ekmek almakla koca olunmadıgı benım pskolojık ve fızyolojık ıhtıyaclarımda var. herkesın borcu derdı var ama eve bu derece yansıtmak ne kadar dogru.ben anlayıssız bır ınsanda degılım herseyın farkındayım fakat kendımı artık cok yalnız hıssedıyorum

Ekonomik sıkıntılar erkekleri daha farklı etkiliyor bunu onlar açısından anlamal analiz etmek zor o sıkıntılar bitince hersey rayına oturur temel problem maddiyat

Ekonomik sıkıntılar erkekleri daha farklı etkiliyor bunu onlar açısından anlamal analiz etmek zor o sıkıntılar bitince hersey rayına oturur temel problem maddiyat
evet sanırım sabretmem gerekecek yada çok çalışıp atanıp kendi ekonomik özgürlüğümü alıp destek olmam gerek. teşekkur ederim.

evet etkiler. hemde bazen çok etkileyebilir. Eğer tüm maddi yük erkeğin sırtında ise ve normalde çalışkan iş seven bi adam ise daha da çok etkilenir o. e tabi evliliğede cinsel yaşamada yansıması doğal olur.
Bence onunla arada sohbetler et, ama sohbetlerinin ana mesajı her zaman şu olsun :
"hayat herkes için zor, ama tadını çıkarmalıyız her durumda, maddi sıkıntılar bugün biter yarın gene olabilir ki, bunlara kafayı takmayıp biz birbirimize dayanalım"

valla benim durum vahim galibakonuyu açtığım günden beri hala tık yok az öncede tartıştık kalktım yataktan kendimi kötü hissettiriyosun dedim kendinden sogutuyosun böyle yaparak dedim hala aynııı

Insan nasıl sevincini paylaşarak cogaltiyorsa üzüntüsünü de paylasarak azaltir ancak...
Esinle dertlesin bazi yollar bulmaya calisin. Daha sıkı sarilin. Belliki zorluklar sizi birbirinizden uzaklastirmis. Caba gösterin ve dua edin....

inan elimden geleni fazlasıyla yapıyorum benimde sıkıntılarım var kendime göre inan şuan aglıyorum.atanamadım ılk dönem ücretli öğretmenlik yapıyordum şimdi oda yok sürekli evdeyim sosyal bir hayatım yok stresteyim maddi sıkıntılar var tamm ama bunu onada söyledim sarılmak okşamakta mı parayla dedim benim bunlara ihtiyacım var dedim haklısın dedi arkasını döndü uyudu bilmiyorum bu evlilk bu şekilde ne zamana kadar sürecek belkide çocuk yapmamakta en dogrusu

kabuğuna çekilmek yerine ondan beklediğin ilgiyi sen ona göster. onun bir şeyler yapalım demesini beklemeden sen kendin bir plan yap ve hadi bugün şöyle yapıyoruz de. elbette maddi sıkıntısı olan ve bunun bu şekilde etkilemesine izin vermeyen çok insan var ama karakter meselesi bu. kimisi elbet hallolur der kimisi kafasında döndürüp durur ve bu da doğal olarak sorunlara neden olur. eğer böyle rahatsız oluyorsan öncelikle kabuğundan çıkmaya bak. evde ya da dışarda yapacak bir şeyler bul, gün içinde onu ara. maddi sıkıntıların sizi nasıl bir duruma soktuğunu iyice fark eder bu şekilde ve o da çabalamaya başlar

keşke öyle olsa ama o kadar yogun çalısır ki gün içinde beni aramaz sormaz bile çok nadir yani,bilmiyorum o dedıgını az once yaptım ama yıne sırtını döndü yattı.sürekli ben ilgi gösteriyordum zaten ama bende bayanım inan çok sıkıldım artık millete bakıyorum ne kocalar var kendı hayatıma bakıyorum diyecek bişey bulamıyorum.benim sınavımda bu galiba ama mutsuzum yan bunun oda farkında ama hiçbirşey yapmıyor

Onbeş yıllık evliyim gayette iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…