- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
-
- Konu Sahibi Pitircik81
Saat 10 kadar ne yapıyor? Çalışıyor mu yoksa geziyor mu?Arkadaşlar ben 1 bucuk yıllık evlıyım.Ilk baslarda hersey guzeldı.ama artık ben sogumaya başladım.eşimle cinsel birliktelik bile yaşamıyoruz 2 haftadır.bakımlı ve guzel bır bayanım ama maddı sıkıntılar var bıraz ,bu sıkıntılar bızım hayatımızı bu kadar kotu etkileyebilir mi?evın içinde iki yabancı giibiyiz ve bu benim canımı çok acıtıyor.hep yalnızım sabah 8 de gıder akşam 9 10 o saatlerde gelır.napcaı bilemıyorum
evet ama bende çok yoruldum migren var depresana da başladım kendımı hıc mutlu hisssetmıyorumMaddi sıkıntılar kafasını kurcalıyordur dışına da yansıtamıyordur
ama böylede hayat nasıl gececek bugun benı akşama kadar aramadı, normalde de çok nadır arar.oldummu kaldımmı araması gerekmez mi ben mı çok abartıyorum bırde bana bugun bir hafta babanlara gıttte benı yorma dedi. neden benı aramıyosun hıç dıye stem etmıstımde.buna ne dıosun ne yapıyım senceİşte insanın kafası bin bir türlü sıkıntılarla ,sorunlarla dolu olunca olmuyor ne yazık ki..
Şey gibi düşünün..
Hani kadınlar ilişki sırasında zevk alamaz ya, zevk alamamaların aslında temel sebebi bir nevi düşünceler işte..
Bunu erkekler açısından da düşünürsek bizim yaşadığımızı onlarda yaşıyor bir nevi..
O kadar sıkıntı stresin içinde kendini veremeyebilir ..
Dr gitmiş olman lazım depresan için dr ne diyor ?evet ama bende çok yoruldum migren var depresana da başladım kendımı hıc mutlu hisssetmıyorum
çalışıyor canım ayrıca hafta sonuda yok tek luksumuz pazar gunu saat 1 de işe gitmesiSaat 10 kadar ne yapıyor? Çalışıyor mu yoksa geziyor mu?
Esnaf mı?çalışıyor canım ayrıca hafta sonuda yok tek luksumuz pazar gunu saat 1 de işe gitmesi
evet doktora gıttım 14 gun boyunca başım agrıdı çunku hıc aralıksız,dr yazdı zaten mıgren için çunku snırlenınce hemen başım agrıyjorDr gitmiş olman lazım depresan için dr ne diyor ?
evet esnaf kendı iş yeri var evin tek oglu hersey ona bakıoEsnaf mı?
Sitem etmemekle başlayan işe..ama böylede hayat nasıl gececek bugun benı akşama kadar aramadı, normalde de çok nadır arar.oldummu kaldımmı araması gerekmez mi ben mı çok abartıyorum bırde bana bugun bir hafta babanlara gıttte benı yorma dedi. neden benı aramıyosun hıç dıye stem etmıstımde.buna ne dıosun ne yapıyım sence
Benim babamda esnaf kendi iş yeri var,tamam hafta içi geç geldiği günler oluyor ama pazar günleri gitmez,müşteri arar bazen pazar günleri çalışmıyoruz diye kaç müşteriyi geri çevirdiğini bilirim,pazar günleri gitmek zorunda mı haftada 1 gün tatil yapabilir.evet esnaf kendı iş yeri var evin tek oglu hersey ona bakıo
evet doktora gıttım 14 gun boyunca başım agrıdı çunku hıc aralıksız,dr yazdı zaten mıgren için çunku snırlenınce hemen başım agrıyjor