GERÇEKTEN ÇOK SIKINTILIYIM,BİRİLERİNİN YARDIMINA İHTİYACIM VAR....

Pitircik81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
1.148
612
Arkadaşlar ben 1 bucuk yıllık evlıyım.Ilk baslarda hersey guzeldı.ama artık ben sogumaya başladım.eşimle cinsel birliktelik bile yaşamıyoruz 2 haftadır.bakımlı ve guzel bır bayanım ama maddı sıkıntılar var bıraz ,bu sıkıntılar bızım hayatımızı bu kadar kotu etkileyebilir mi?evın içinde iki yabancı giibiyiz ve bu benim canımı çok acıtıyor.hep yalnızım sabah 8 de gıder akşam 9 10 o saatlerde gelır.napcaı bilemıyorum

Konuşun esinizle, evliliginiz icin bi adim atin derim ben. Bu şekilde cok kötü olabilir ileride araniz. Maddi sorunlar evliligimizi bozmasin de ne bileyim unutmaya çalışın beraber birseyler yapin esinizle

Saat 10 kadar ne yapıyor? Çalışıyor mu yoksa geziyor mu?

Dün gece konuştum hani bilinçsiz bir insan da değilim önce konusmaya calıstım.monoton bır hayatım var hep evın içindeyim ılk dönem çalışıyordum ögretmenim , ama atanamadım ücretli çalışıyordum şımdı ıkı haftadır evdeyım o kadar bunaldım kı.konusacak kımsemde yok.ona soyluyorum evlendıgımızden berı benım için ne yaptın başbasa ne yaptık dıye cevap bile veremiyor çunku hıc bısey yapmadık.yoruldum sankı 15 yıllık evlı gıbıyım

Maddi sıkıntılar kafasını kurcalıyordur dışına da yansıtamıyordur

İşte insanın kafası bin bir türlü sıkıntılarla ,sorunlarla dolu olunca olmuyor ne yazık ki..
Şey gibi düşünün..
Hani kadınlar ilişki sırasında zevk alamaz ya, zevk alamamaların aslında temel sebebi bir nevi düşünceler işte..
Bunu erkekler açısından da düşünürsek bizim yaşadığımızı onlarda yaşıyor bir nevi..
O kadar sıkıntı stresin içinde kendini veremeyebilir ..

ama böylede hayat nasıl gececek bugun benı akşama kadar aramadı, normalde de çok nadır arar.oldummu kaldımmı araması gerekmez mi ben mı çok abartıyorum bırde bana bugun bir hafta babanlara gıttte benı yorma dedi. neden benı aramıyosun hıç dıye stem etmıstımde.buna ne dıosun ne yapıyım sence

Sitem etmemekle başlayan işe..
Neden aramıyorsun neden böyleyiz diye sorgulamayı bir kenara bırakıp , elinizden geleni yapmayı çalışın..
Öncelik olarak iletişim kopukluğunuzu düzeltin..
Sohbet edecek konular bulun, ama sıkıntı içermeyen..
İletişimi düzelttikten sonra gerisi gelir..

evet esnaf kendı iş yeri var evin tek oglu hersey ona bakıo
Benim babamda esnaf kendi iş yeri var,tamam hafta içi geç geldiği günler oluyor ama pazar günleri gitmez,müşteri arar bazen pazar günleri çalışmıyoruz diye kaç müşteriyi geri çevirdiğini bilirim,pazar günleri gitmek zorunda mı haftada 1 gün tatil yapabilir.

evet doktora gıttım 14 gun boyunca başım agrıdı çunku hıc aralıksız,dr yazdı zaten mıgren için çunku snırlenınce hemen başım agrıyjor

Bende migren hastasıyım stres çok etken ki benim ki ağırdır

Alıcan konuşcan tane tane artık çözüm isteyecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…