GERÇEKTEN ÇOK SIKINTILIYIM,BİRİLERİNİN YARDIMINA İHTİYACIM VAR....

keşke öyle olsa ama o kadar yogun çalısır ki gün içinde beni aramaz sormaz bile çok nadir yani,bilmiyorum o dedıgını az once yaptım ama yıne sırtını döndü yattı.sürekli ben ilgi gösteriyordum zaten ama bende bayanım inan çok sıkıldım artık millete bakıyorum ne kocalar var kendı hayatıma bakıyorum diyecek bişey bulamıyorum.benim sınavımda bu galiba ama mutsuzum yan bunun oda farkında ama hiçbirşey yapmıyor
eğer bu sorunlar olmadan önce de ilgi gösteren hep sen olduysan sözlerimi geri alıyorum. sanırım en iyisi el ele tutuşup bir evlilik terapistine gitmek olur

Arkadaşlar ben 1 bucuk yıllık evlıyım.Ilk baslarda hersey guzeldı.ama artık ben sogumaya başladım.eşimle cinsel birliktelik bile yaşamıyoruz 2 haftadır.bakımlı ve guzel bır bayanım ama maddı sıkıntılar var bıraz ,bu sıkıntılar bızım hayatımızı bu kadar kotu etkileyebilir mi?evın içinde iki yabancı giibiyiz ve bu benim canımı çok acıtıyor.hep yalnızım sabah 8 de gıder akşam 9 10 o saatlerde gelır.napcaı bilemıyorum:KK43:

Dün gece konuştum hani bilinçsiz bir insan da değilim önce konusmaya calıstım.monoton bır hayatım var hep evın içindeyim ılk dönem çalışıyordum ögretmenim , ama atanamadım ücretli çalışıyordum şımdı ıkı haftadır evdeyım o kadar bunaldım kı.konusacak kımsemde yok.ona soyluyorum evlendıgımızden berı benım için ne yaptın başbasa ne yaptık dıye cevap bile veremiyor çunku hıc bısey yapmadık.yoruldum sankı 15 yıllık evlı gıbıyım

valla kendimi tekrar eder oldum ama konular aynı:confused:
canım ilişkiyi canlandırmak için dır dır çok iyi bir yol değil
hele ki evlendiğimizden beri benim için ne yaptın vs erkekleri çok sıkıyor
ayrıca seninki kendisi için bile birşey yapamamış ki çalışmaktan başka, senin için ne zaman ne yapsın

eğer ilişkinizi tekrar neşeli hale çekmek istiyorsan (ki cinselliğin başı da neşeli, mutlu ilişki bence)
biraz onun ilgi alanlarına eğil
mesela tavla oynamayı seviyor mu?
akşam yemekten sonra benim için ne yaptın diyeceğine gel bi tavla oynayalım de
veya pişti
ne bileyim, onun ilgi alanında olan, sevdiği herhangi birşey
biraz çaba harcamak lazım
bunu hiç denedin mi? yani onun ilgi alanlarına eğilmeyi?
çünkü giyinip süslenmekle olmuyor her zaman.

haaa 9-10 lara kadar çalışması kötü evet
malesef kolay bir çözümü yok :KK43:

eğer bu sorunlar olmadan önce de ilgi gösteren hep sen olduysan sözlerimi geri alıyorum. sanırım en iyisi el ele tutuşup bir evlilik terapistine gitmek olur
evet genelde böyleydi,onada hayatta gidecegini düşünmüyorum.ne yapacağımıda bilmiyorum .teşekkur ederim sizede

valla kendimi tekrar eder oldum ama konular aynı:confused:
canım ilişkiyi canlandırmak için dır dır çok iyi bir yol değil
hele ki evlendiğimizden beri benim için ne yaptın vs erkekleri çok sıkıyor
ayrıca seninki kendisi için bile birşey yapamamış ki çalışmaktan başka, senin için ne zaman ne yapsın

eğer ilişkinizi tekrar neşeli hale çekmek istiyorsan (ki cinselliğin başı da neşeli, mutlu ilişki bence)
biraz onun ilgi alanlarına eğil
mesela tavla oynamayı seviyor mu?
akşam yemekten sonra benim için ne yaptın diyeceğine gel bi tavla oynayalım de
veya pişti
ne bileyim, onun ilgi alanında olan, sevdiği herhangi birşey
biraz çaba harcamak lazım
bunu hiç denedin mi? yani onun ilgi alanlarına eğilmeyi?
çünkü giyinip süslenmekle olmuyor her zaman.

haaa 9-10 lara kadar çalışması kötü evet
malesef kolay bir çözümü yok :KK43:

canım eşim geç saattte geliyor akşama kadar ayakta çalışıyor evet yorucu ama o gelmeden yemegı hazırlarım çayı demlerım kekkkkktır pastadır vs yaparım.yemek yer cay ieçriz uyuklar genelde sonrada yataga dır dır yapan biri degıldım ama benide bıktırdı artık neden hep ben yajpıyorum ben çabalıyorum.tavla vss burası zaten kucuk bır yer ole cay içip tavla oynayacagın bır yerde yok evde oynayın dıceksın adamın oyun oynamaya halımı kalıyor kı monoton yani bunu böyle kabul etcem yada dayanabıldıgım kadar dayancam bilmiyorum kafam çok karışık

millete bakıyorum ne kocalar var Demıssın;

Ne kocalar var Allah askına ya hepsı bırbırınden beter..Onlar kadınların uydurması sen bılemezsın evın ıcınde neler yasandıgını..Zaten mılletle asla kıyaslama ama tatıl gunlerınde ılgılenmeye calıs..Sinema bıletı al surprız yap falan..

eşimle sorunumu biliyorsunuz düzeldi sonunda :KK28:,şimdi fena bir şekilde kasık agrısı çekiyorum adetimde 3 gün gecikti,ilişkiyede girmedik dogru durust

X