Gerçekten çok mu yapay görünüyor?

Benimkide makyajla alakalı galiba doğal haldeyken soran yok pek ve ben mutlaka dudak kalemi kullanırım hatta üst dudak ince diye oraya ayrı bir özenir çalışırım:KK70: genelde koyu renk ruj seviyorum ve sonuç ördek oluyorum galiba :KK15:o yüzden de silikon sanıyorlar
Ee ozaman niye dert ediyosun hem kendin de öyle görünmesini istiyosun hemde soranlara dert yaniyosun boşver gitsin öyle sansinlar sen istediğin gibi yap :))) benim de dudaklar ruj kalem sürmesemde kalin ama sen zaten oyle görünmesini istiyosun dudaklarına övgümü istiyon kiz:dondurma:

Dudak kalemini aşırı taşırarak sürüyosun demek ki benim aklıma ilk bu seçenek geldi okurken eğer böyle yapıyorsan bu görüntü pek hoş olmadığı için başarısız bir dudak dolgusu görüyor olabilir insanlar

Yoksa bu haliyle dolgu diyen olamaz

Selamlar:KK25: bu konuda bana dert oldu bayanlar tanıştığım insanlardan ilk aldığım tepkilerden biri: dudakların silikon mu??? :KK57: Artık iyiden iyiye canımı sıkıyor bu soru. Kadın olsun erkek olsun bir müddet sonra bu soruyla muhattap oluyorum ve verilen hayır cevabına inanmayan bakışlarla. Silikon yok tabi ki dudaklarım doğal ve Silikon dudak bence doğal durmuyor belli olmaz mı silikon dudak kızlar benim ki de mi o kadar yapay duruyor yani merak ediyorum rujsuz doğal halinin fotosunu koyacağım dudak kalemi ruj kullanınca tabi bu resimden daha dolgun duruyor.
Normal bir dudak yani neyini benzettiler anlamadım

Slikon olmadigin surdan belli alt dudak kalin neden ust dudak ince
Ama durusu evet biraz slikonlu gibi duruyor. Tabi bu slikondan ne anladogona bakar. Ben sahsen bebeksi disari buzulmus dudak algiliyorum. Niyeyse. Alt dudaginiz da oyle duruyor. Ama gayet guzel . Bunun slikon olmadigi da cok belli. Insan dusunur niye sadece alt dudaga yaptieson ki diye

Ust dudaginiz ince
Alttaki ona gore kalin.
Dolgu olsa ikisi de orantili olur
Ama tabii yine de ilk bakista dolgu var gibi geliyor insanlara.

Bence takilmayin bosverin

Dudaklariniz guzel sonucta;)

Ya arkadaşlar siz de yani. AA evet dudağın güzelmiş demek yerine gömdünüz iyice, orantısız , yok yok bayağı orantısız filan diyerek. :halay:

Bende bayağı orantısız dedim...ve öylede. Doğal bir dudak icin gayet hoş ama silikon dudak asla boyle olmaz.
Ben gecende göğüslerimi yaptırdım ikiside ayni oldu ve artı orantı sağlandı. Insanin estetik yapma sebebi orantı zaten :)

Back
X