Gerçekten çok mu yapay görünüyor?

silikonlu dudakla alakası yok. üstte bariz incelik var. dr. eli değse önce üstü orantılar
niye kendinizi ifade etmeye çalışıyorsunuz ki, yaptırsanız da canım istedi yaptırdım deyin geçin.

kalemle vs üst dudağı da kalınlaştırsanız belki öyle olabilir ama attığınız fotoğrafa bakınca öyle görünmüyor üst dudak ince.

Para verin de ust dudagi da yaptirayim deseydin. Saka saka. :confused:

Ust dudak alt dudaga gore daha ince . Benimkiler de oyle. Oyle slikonlu filan durmuyor. Onlarin bos konusmasi...

Ben en cok Angelina Jolie nin dudaklarinin dogal olmasina sasiriyorum. Bazen gercekten slikonlu izlenimi veriyor. :dondurma:

story_half_width.jpg
angelina-jolie-names-daughter-after.jpg

angelina jolie bebeyken yanındaki de anası :spor:

Silikonlu dudaklar bayağ belli oluyo silikon gibi durmuyor ki dudaklariniz doğal duruyo. Ha kalem ve koyu renk ruj kullaniyorsanız daha kalın gösterir . Benimkilerde kalın mesela dudak kalemi süremiyorum abartı oluyo sonra ördek ağız demesinler diye, dudaklariniz da güzel boşverin dert etmeyin:KK24:

Ust dudaginiz ince alt kalin o yuzden orantisiz gorunuyor. Ama dolgu vs olmadigi cok belli, dolgu agirlikli olarak ust dudaga yapilir zaten, cunku genel gecer estetik kaygisi ust dudak dolgunlugunu cazip olarak sunar.

bana da soruyolar aynı soruyu canım, seninkinden biraz daha dolgun hatta. Sormaları hoşuma gidiyor, hayır silikon yok diye cevap vermek daha bi hoşuma gidiyor :confused::KK6: bu arada sana inanmamaları çok saçma, silikon yok diyorsan yoktur değil mi :bicak:

Bana da geliyor bu soru. Bunu soran kişiler genelde dolgu nasıl gözükür bilmeyenler. O yüzden bu duruma takılmıyorum. Bazen burnumu da soran oluyor, ama ona sinir oluyorum.

Yoo ust alta gore ince.
Evet rujla daha guzel olur ama bunun kadar guzel derlerimiz olsa hep

Silikonlu dudaklar bayağ belli oluyo silikon gibi durmuyor ki dudaklariniz doğal duruyo. Ha kalem ve koyu renk ruj kullaniyorsanız daha kalın gösterir . Benimkilerde kalın mesela dudak kalemi süremiyorum abartı oluyo sonra ördek ağız demesinler diye, dudaklariniz da güzel boşverin dert etmeyin:KK24:
Benimkide makyajla alakalı galiba doğal haldeyken soran yok pek ve ben mutlaka dudak kalemi kullanırım hatta üst dudak ince diye oraya ayrı bir özenir çalışırım:KK70: genelde koyu renk ruj seviyorum ve sonuç ördek oluyorum galiba :KK15:o yüzden de silikon sanıyorlar

Back
X