- 10 Ekim 2014
- 32.519
- 146.170
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee ozaman niye dert ediyosun hem kendin de öyle görünmesini istiyosun hemde soranlara dert yaniyosun boşver gitsin öyle sansinlar sen istediğin gibi yap :))) benim de dudaklar ruj kalem sürmesemde kalin ama sen zaten oyle görünmesini istiyosun dudaklarına övgümü istiyon kizBenimkide makyajla alakalı galiba doğal haldeyken soran yok pek ve ben mutlaka dudak kalemi kullanırım hatta üst dudak ince diye oraya ayrı bir özenir çalışırımgenelde koyu renk ruj seviyorum ve sonuç ördek oluyorum galiba
o yüzden de silikon sanıyorlar
Şimdi ben diycektim. Dudakların dolgun güzel ama üst dudağa dolgu yaptırsan güzel olur. Üst ince alt dolgun.Ama orantısız yaptırmışsın silikonsa üste yaptırmadın mı aaa sadece alta mı yaptırdıngibi saçma sorular soruluyor sanki orantısız çirkin duruyormuş gibi
Normal bir dudak yani neyini benzettiler anlamadımSelamlarbu konuda bana dert oldu bayanlar tanıştığım insanlardan ilk aldığım tepkilerden biri: dudakların silikon mu???
Artık iyiden iyiye canımı sıkıyor bu soru. Kadın olsun erkek olsun bir müddet sonra bu soruyla muhattap oluyorum ve verilen hayır cevabına inanmayan bakışlarla. Silikon yok tabi ki dudaklarım doğal ve Silikon dudak bence doğal durmuyor belli olmaz mı silikon dudak kızlar benim ki de mi o kadar yapay duruyor yani merak ediyorum rujsuz doğal halinin fotosunu koyacağım dudak kalemi ruj kullanınca tabi bu resimden daha dolgun duruyor.
AhahahaBenim altta oldugu kadar ustte de dudağım varHayatimda silikon mu diye soran bir kişi bile olmadi. Senin dudaklarinda ne oranti var, ne asiri bir dolgunluk var, de cok şekilli neyine silikon diyorlarsa...
Artik nasil makyaj yapiyorsan![]()
Ya arkadaşlar siz de yani. AA evet dudağın güzelmiş demek yerine gömdünüz iyice, orantısız , yok yok bayağı orantısız filan diyerek.![]()
Belki iltifat bekliyordu :)Bende bayağı orantısız dedim...ve öylede. Doğal bir dudak icin gayet hoş ama silikon dudak asla boyle olmaz.
Ben gecende göğüslerimi yaptırdım ikiside ayni oldu ve artı orantı sağlandı. Insanin estetik yapma sebebi orantı zaten :)
Belki iltifat bekliyordu
umduğunu bulamadi :)