Gerçekten çok mu yapay görünüyor?

baktas50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
7
2
1
Selamlar:KK25: bu konuda bana dert oldu bayanlar tanıştığım insanlardan ilk aldığım tepkilerden biri: dudakların silikon mu??? :KK57: Artık iyiden iyiye canımı sıkıyor bu soru. Kadın olsun erkek olsun bir müddet sonra bu soruyla muhattap oluyorum ve verilen hayır cevabına inanmayan bakışlarla. Silikon yok tabi ki dudaklarım doğal ve Silikon dudak bence doğal durmuyor belli olmaz mı silikon dudak kızlar benim ki de mi o kadar yapay duruyor yani merak ediyorum rujsuz doğal halinin fotosunu koyacağım dudak kalemi ruj kullanınca tabi bu resimden daha dolgun duruyor.

20190128_175102.webp

Dogal dudaklariyla, slikonlu dudaklara benzetilmek senin icin bir mutluluk kaynagi olmali . Demek ki gercekten guzel dudaklarin var. Bir de bu yonden bak. :KK66:
Ama orantısız yaptırmışsın silikonsa üste yaptırmadın mı aaa sadece alta mı yaptırdın :kızgın:gibi saçma sorular soruluyor sanki orantısız çirkin duruyormuş gibi

Alt dudağın dolgun duruyor ve rujla da daha belirginleştigi için öyle sanıyor olmalılar. Ama inanmamak saçma. Silikon dudak buzulemez diye duymuştum.parmaklarinla dudağini buzup bakın değil işte diyebilirsin illa inandırmak istiyorsan.

Ama orantısız yaptırmışsın silikonsa üste yaptırmadın mı aaa sadece alta mı yaptırdın :kızgın:gibi saçma sorular soruluyor sanki orantısız çirkin duruyormuş gibi
Para verin de ust dudagi da yaptirayim deseydin. Saka saka. :confused:

Ust dudak alt dudaga gore daha ince . Benimkiler de oyle. Oyle slikonlu filan durmuyor. Onlarin bos konusmasi...

Ben en cok Angelina Jolie nin dudaklarinin dogal olmasina sasiriyorum. Bazen gercekten slikonlu izlenimi veriyor. :dondurma:

story_half_width.jpg

Ben çok anlamam ama ilk bakışta bir işlem var gibi duruyor. Ama kimseye de sormam şahsen..
Silikonlu dudak pürüzsüz olur mu bilmem. Doğalsa şanslısınız..

Yoo silikonluk bir dudak gibi görünmüyor
Üst dudak yeterince ince
Silikon yaparken doktor buna özen gösteriyor
Kendimden biliyorum
Yooook ellemeyin altı üstü şöyle yapın dediydim
Öyle olmaz alt ve üste yeterince koymalıyım demişti
Bende genelde ordan anlıyorum silikon dudakları

Yaptirsan niye alta yaptirip uste yaptirmiycan:)) sacma yani ben olsam sormam bile dolgulu mu degil mi diye

Back
X