Gerçekten çok kötüyüm sizin fikirlerinize ihtiyacım var :(

Limontv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
56
-7
28
Arkadaşlar 2 aydır bebek çalışmaları yapıyoruz. Vitaminlerimizi alıyoruz eşimle. İlk ay çok beklentimiz yoktu ama bu ay yine negatif. Biliyorum çok erken daha gerçekten saçmalama dediğinizi duyar gibiyim ama 2 aydır surekli hamilelik belirtilerim var. 1 buçuk yıllık evliyiz normalde adetten bir kaç gün önce kasık ağrım olurdu şimdi yumurtlamadan hemen sonra başladı. Borde resmen kasılıyor böyle sanki bir şeyler batıyor kasıgıma. Göğüslerim normalden daha şiş olmaya başladı. Bacaklarımda ağrı oluyor. Ara ara mide bulantısı vs. Buarada hiçbir sağlık sorunum yok bebek kararı alınca tüm değerlerimize baktırdık herşey normal. Sadece ben de arada mantar oluyor ama doktor mantar gebelige engel degil dedi. Neyse çok uzattım hakkınızi helal edin. Diyorum bunlar psikolojik mi? Ama bunların hepsi nasıl psikolojik olabilir diyorum. Bir diğer düşüncem de hep korunduk biz korunmayi bırakınca vücut tepki mi veriyor diye düşünüyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var kendimi yetersiz ve üzgün hissediyorum.

Vücudunuzun size oyunları . Dikkate almayın ve olabildiğince vücudunuzu dinlemeyip akışına bırakmya çalışın

Hesapla olmuyor bu işer akışa bırakın hayırlısını dileyin o geleceği zamanı bilir

Evet çok haklısınız. Teşekkür ederim düşünceniz için. Bir de artık şey gibi oluyor. Sanki bir görev hemen olması gereken bir durum gibi kodlanıyor insana.

Evet çok haklısınız. Teşekkür ederim düşünceniz için. Bir de artık şey gibi oluyor. Sanki bir görev hemen olması gereken bir durum gibi kodlanıyor insana.
Hayir buna izin vermeyin. Keyifli bir seks yaşayin. Ötesini berisini düşünmeyin. Belki de dollenme oluyor ama stresten tutunamiyor.

2 ayı bi an için 2 yıl gibi okudum. Aaa benimle aynı dedim. Ama üzgünüm 2 ay için gereğinden fazla endişe ediyorsunuz. Şunun size garantisini verebilirim. İnternetten kanser belirtilerine bakın ve kafaya takın. Sürekli kendinizde kanser belirtisi göreceksiniz. Emin olun. Bu da böyle. Kimyasal gebelik öncesini de sayarsak tam 2 yıl 9 ay pozitif umuduyla yaşadım. Her ay ama her ay mutlaka bi belirti gördüm. Sadece 1 kere pozitif oldu. O da düştü. Kendinizi ne kadar dinlerseniz o kadar çok belirti yaşayacaksınız. Hepsi bir yana sizi bebeğe yaklaştıracak en büyük etken takmamak ve düşünmemek. Emin olun

Ayy bu mesajı okuyunca kendimden utandım. Gerçekten çok zor zamanlar geçirmişsinizdir eminim. Allah yardımcınız olsun dualarıma sizi de ekleyeceğim. Ve dediklerinizde haklısınız düşünce insani cok etkiliyor sağlıklı insani bile hasta edebilir. Dediklerinizi uygulayacagim ınsallah

Hayir buna izin vermeyin. Keyifli bir seks yaşayin. Ötesini berisini düşünmeyin. Belki de dollenme oluyor ama stresten tutunamiyor.
Gerçekten çok guzel söylediniz. Önemli olan anın keyfini çıkarmak. Zaten 2 aydır sanki işe gidiyormuşuz gibi yatak odasina gidiyorduk. Bundan sonra dusunmeyecegim.

Gerçekten çok guzel söylediniz. Önemli olan anın keyfini çıkarmak. Zaten 2 aydır sanki işe gidiyormuşuz gibi yatak odasina gidiyorduk. Bundan sonra dusunmeyecegim.
Aynen oyle. Bunu iş gibi gormeyin. Yataga bebek düşüncesiyle girmeyin. Yeni gecelikler alin, fanteziler kurun, farkli odalarda yapin. Bebek oldu mu acaba, tutar mi acaba diye kendinizi kasmayın. Siz strese girseniz de girmeseniz de o ay olacaksa oluyor, olmayacaksa olmuyor. Bu sizin yonetiminizde olan bir sey degil. Bunu farkedin. Anın tadini cikarin.

Psikolojik bunlar siz belirti aradıkça belirti çıkar. İlişkiyi yaşarken kafanızda bişey olmasın doğal akışına bırakın

3. Yılıma giriyorum bu ay. Bir boş gebeliğim var. Kafayı rahatlattığım, boş verdiğim zamanlarımda oldu. Her ay 10 gün kala test de yaptım. Olmayınca olmuyormuş bunu anladım. Herşeyin bir zamanı var. Yıprandım, yıprattım. Size tavsiyem naçizane 2 ay dır deniyorsunuz daha bu anların tadını çıkarın gerçekten. Özellikle sağlıkla sınandığımız bu dönemde kendi akıl sağlığınızı koruyun. Çünkü biliyorsunuz ki her hastalık stresle de alakalı olabiliyor. Kendinize dikkat edin, eşinizle sevdiklerinizle güzel zamanlar geçirin. Olucağı varsa zaten olur inanın. Benim ablam 3. Çocuğuna kazara hamile kaldı istemiyordu herkesten gizli düşürmek için elinden geleni yaptı. Ama şimdi doğdu ve o kadar pişman ki. 2 oğlu vardı kızı oldu :) sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…