Arkadaşlar 2 aydır bebek çalışmaları yapıyoruz. Vitaminlerimizi alıyoruz eşimle. İlk ay çok beklentimiz yoktu ama bu ay yine negatif. Biliyorum çok erken daha gerçekten saçmalama dediğinizi duyar gibiyim ama 2 aydır surekli hamilelik belirtilerim var. 1 buçuk yıllık evliyiz normalde adetten bir kaç gün önce kasık ağrım olurdu şimdi yumurtlamadan hemen sonra başladı. Borde resmen kasılıyor böyle sanki bir şeyler batıyor kasıgıma. Göğüslerim normalden daha şiş olmaya başladı. Bacaklarımda ağrı oluyor. Ara ara mide bulantısı vs. Buarada hiçbir sağlık sorunum yok bebek kararı alınca tüm değerlerimize baktırdık herşey normal. Sadece ben de arada mantar oluyor ama doktor mantar gebelige engel degil dedi. Neyse çok uzattım hakkınızi helal edin. Diyorum bunlar psikolojik mi? Ama bunların hepsi nasıl psikolojik olabilir diyorum. Bir diğer düşüncem de hep korunduk biz korunmayi bırakınca vücut tepki mi veriyor diye düşünüyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var kendimi yetersiz ve üzgün hissediyorum.