• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekten Boyle Mi Yasiyor Oldugunuz Evlilikleriniz?..

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.442
2.218
658
Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.(Sex diye alenen yazıyorum çünkü o tur sesler de geliyordu yani)

2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.

Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..

Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki .Neden olmamıştı ki benim böyle bi evliligim.Benim hiç ama böyle kahkahalarım olmamıştı..

Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..

Edit:Bi yorum da komşunun özelini neden paylaştığımı sorgulamis bi uye.Betimlemelerim de hoşuna gitmemiş dikkate aldım ve bazı yerleri torpuledim ben biraz rahat insanım rahatsız olanlar olabilir diye.

Ayrıca birliktelik anlarini da özellikle vurgulamak istemistim çünkü mutlu olduklari kısım ne sadece yatak odası idi ne de gunluk yaşamları .Yani onlara ait duyduğum tüm seslerin sadece mutlu aile tablosunu yansıttığı idi.

Son düzenleme:
Canım o sesler olmadan sessiz sedasiz da mutlu olanlar var :) (bende maalesef o sesler istem dışı çıkıyor elimde değil bazen eşim müdahale ediyor) Allah herkese hayırlı mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin belki bunu yaşamakta kaderinde varmış ikinci evliliğinde aradığın o mutluluğu yakalarsın inşaAllah canım bol bol dua et

Benim ilk evliligim her ne kadar kotu gitsede, bazi gunler mutluyken mutlu olanlardan daha mutluyduk.. her neyse gecmis gitmis.. dort dortluk evlilik yok ama mutlu olanlarda vardir muhakkak..

Dünya ne kadar adaletsiz bir yer. İki konu arasındaki binbir fark. Neyse. Konu sahibi bazı durumlarda kaderci olmak gerekir. Herkesin imtihanı farklı. Kimi eşten çekiyor, kimi evlattan, kimi hastalıktan. O insanların da ne yaşadığını bilemiyoruz. Göründüğü gibi olmayabilir de. Bir de siz şuan bir sinavdasiniz diyelim. Belki onlar geçmişte büyük badireler atlattı. Siz rahatken onlar sinavdaydi belki.
Evlilik her şeyde olduğu gibi algı meselesi. Size göre duyduğunuz sesler mutlu evlilik sesleri , bana göre bu evliliğin iyi gittiğini göstermez. İçinde ne var bilemiyoruz çünkü. Elbette iyi olsunlar. Siz de inşallah iyi olun. Eşinizle sıkıntınızı halledersiniz umarım :KK51:

Belki disardan belli olmuyordur kavgalari, belli etmiyorlardir.
Biz de esimle oyle kahkaha ya da yatak odasi seslerimizi disari duyurmadigimiz gibi tartismalarimizi da duyurmayiz.
Bilincli olarak yapmiyoruz bunu simdi konuyu okuyunca dikkat ettim ve dusundum. Ufak tefek tartisma olur ama hic oyle sesimizi yukseltmedik simdiye kadar.
Mutlu evlilik grubuna mi giriyoruz biz simdi :KK9: aferin bize..

çok mutluyum ama ne sevişirken eşimden başkası duyacak şekilde ses çıkarırım nede belli bir saatten sonra kahkalar atarım.
Mutlu yada mutsuzluğu dışarıdan göründüğü haliyle bilemezseniz.
Olurda birgün iyi bir evlilik yaparsanız bu mutluluğu yaşarsınız sizde inşallah.

Ekleme yapayim bir de siz esinizden bosanmissiniz sanirim. Belki de bu yuzden siz ozellikle mutlu kahkaha seslerine dikkat ediyor digerlerini duymuyorsunuzdur. Algida secicilik yapiyor olabilirsiniz yani

Eski evimde yan komşumla yatak odalarımız yan yana idi.Her gece ama her gece kızın kahkaha sesleri gelirdi ..2 güne bir de birliktelik anında ki inlemeleri.Zaten hafta sonları ne geceleri biterdi ne sabahları hep kahkaha ve hep sex.

2 senelik evlilerdi.İnanılmaz mutlulardi.Tanışmıyorduk girip çıkarken görüyordum sadece .Onların mutlulugunu evimden duyduğum seslerden biliyordum . Bir kere duymaz miyim kavgalarini ?? Yok.. Yüksek ses bile yoktu.Sadece kızın cilveli mutlu sesi gelirdi ..Ve aklım almazdi evlilik bu muydu gerçekten.

Dün gece yatili misafirdim.Saat gece yarısını çoktan geçmişti uyumak için çabalarken ..Saka gibi ..Yine cilveli bi kadın sesi ve yine kahkahalalar ve malum diğer sesler ..

Var mi gerçekten böyle evlilikler.O kadar imrendim ki Allah im affet ama neden benim olmadı böyle bi evliligim.Benim hiç böyle kahkahalarım olmamıştı..

Yaşadığım evlilikten sonra evliliğin böyle bir şey olduğunu aklım hayalim almiyor..
Var oyle evlilikler. Ask iste heyecan hic bitmiyor. Evlenmis olmak icin evlenmemek lazim. O uyumu yakalamak lazim.

Nasi ya hic mi kahkaha atip sevismedin sen yatak odasında ? Eger oyleyse evlilik degil evcilikmis o

Back