Gerçeklik Algısı

Bende disimi fircalayip oradan ayrilirken normale döndüm birden. Gece 2 bucuk filandi. Buaralar guclu antibiyotik ignelerde oluyorum bilmiyorum etkisi varmidur
Sorumlusu iğneler
Sabah uyanıp ben neredeyim diye bakındığım olmuştur, halbuki bilmem kaç senelik evimde yatağımdayım

o ney ki ?
ben 2 gece uykusuz kaldim full uykusuz ama.
ertesi gun akşam odamdan çıktım kardesim biseyler söylüyor ben diyorum ki icimden bu kim ya . bu kimdi diyorum. söylediği sözler beynimde yankilaniyor ama gavurca gibi hic bisi anlamiyordum

gittim zibardim da geçti

bende genelde uzun süre bir yere odaklandıktan sonra oluyor. mesela uzun süre bilgisayara bakıp sonra etrafa bakınca nerdeyim ben ya filan diye düşünüyorum. ya da ne bileyim uzun süren bir sınavda kafamı kağıttan kaldırdığımda oluyor 5 saniyelik bir şey,ben nerdeyim ve ne yapıyorum diyorum.

bende dikkat dağınıklığı var küçüklüğümden bu yana. odaklanmakta çok sıkıntı çekerim ve odaklandıktan sonra da farklı bir işe yönelince böyle oluyorum. en fazla 10 saniye sürüyor.

Evet bu bende oluyor ara ara ama en kotusu bir kere 20 saate yakin calismistim bilgisayar basinda.. bir ara oglum anne diye iceri girdi, diyorum ki icimden benim oglum bu kadar buyuk degildi bu kim allahim delirecem yok cocugu cikaramiyorum kim cocuk da bir sey soruyor o ara bir dakika surdu ama hayatimin en korktugum bir dakikasiydi.. cok asiri uykusuzluk, yorgunluk ya da kafam cok doluysa aynada kendimi taniyamadigim ve ortamin gercek olup olmadigini sorguladigim oluyor.. beynin oyunu resmen :)

Bende de şey olmuştu bir kere, evde tekim. Oturma odasından mutfağa gidiyorum, elimde bardak filan var. Bu arada yürüyen sanki ben değilim gibi, kendime yukarıdan bakıyorum. Bedenime hükmedemiyorum sanki otomatik hareket ediyor. Kolumu kaldırmaya çalıştım , kaldırabildim ama sanki ben yapmıyorum onu, başkası yapıyor. O kadar kötü oldum ki hemen panik halinde derin derin nefes almaya çalıştım.
Onun dışında arada da kalp atışlarım o kadar yükseliyor ki sanki ağzımda atıyor. 2 saniye olup geçiyor. Hemen derin nefes almaya başlıyorum. Bunlar panik atak belirtisi olabilir mi ki?

Banyoya girerken besmele çektinizmi Yaşadığınız şey “Depersonalizasyon- kendine yabancılaşma” aynısını bende yaşadım, ilki sizin gibi banyo aynasın da oldu, sonra bir kaç kez daha oldu aşırı stres den oluyordu bana.

Bende oyle bir durum yok. Zaten hayatimda ilk kez oldu. Şunu yapinca oluyor diyemiyorum ama olmasi icin bircok sebeb var. -.- Hangisidir bilemiyorum. Normal hayat rutinimden farkli olan tek sey ilac kullanmam.

Benim ilk kez oldu. Daha once 24 saat uyanik kalmisligim oluyordu. Biseye cok daldigimda oluyordu. Kitap veya oyun gibi ama hic olmamisti. :))

Olabilir. Link attiklari konuda panik atak vs olanlarda da oluyor diyorlardi. Bende de hafif dyzeyde panik atak var dediginiz gibi kalbin hizli carpmasi, nefes daralmasi vs yasiyordum ama bu yillardir var. Bu ilk kez.

Yok stresste degilim. Besleme cekmemistim

Bende disimi fircalayip oradan ayrilirken normale döndüm birden. Gece 2 bucuk filandi. Buaralar guclu antibiyotik ignelerde oluyorum bilmiyorum etkisi varmidur
Var antibiyotik bazen bu tarz şeyler yapiyo bende bi ara antibiyotik kullanirken sandalyeler falan sallanmisti gölge tarzı bisiler görmüştüm antipiyotigin prekpektusunde yazar zaten halüsinasyon olabilir diye bence bı daha olmaz ilaclardan kaynakli

Isin psikolojik boyutunu bu durumu yasayanlar anlatmis bnde hurafemi kapip geldim
Gece goz ucuyla bile aynaya bakilmaz derler bilemedim ben bakmam, bakarsam da kendimi tanimiyormus hissine kapildigim olur.

Ürpertici seyler yazmışsınız anam Astoria nin olayi gozumde canlandida bi an

Hhahah kabak bana mı patladı? :) Benimki ürpertici değildi ama yani birden boyum uzadı gibi hissettim tuhaf bir histi sadece. Gözümü ovuşturup su içince geçti. Bir an Alice Harikalar Diyarı'nda kafası yaşamış olabilirim. Ama ürkütücü değildi.

Ay tövbe bismillah tırstım yanaştım hemen benimkine şimdi bu saate okuyunca. İşte bu bazen banada oluyor. Ama gece gündüz farketmiyor. Cok değişik bi durum bi anlık bisey ama devami gelmiyor sersemliyorum

Bende senin yorumunu okuyunca tırstım ne yalan söyliyim

Hahaha bir şey olmadı ayol aaa vallahi zorla tırstıracaksınız beni
İşin garibi boy uzamasi degil ama konu sahibi gibi olan olay bana sık sık oluyor ama kendim korkmuyorum okuyunca değişik geldi ben bi doktora gideyim cidden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…