- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
Sorumlusu iğnelerBende disimi fircalayip oradan ayrilirken normale döndüm birden. Gece 2 bucuk filandi. Buaralar guclu antibiyotik ignelerde oluyorum bilmiyorum etkisi varmidur
Yav kızlar yapmayın..
Akşam eşim halı saha maçına gidicek. Evde tekim 12 ye kadar bak
Sorumlusu iğneler
Sabah uyanıp ben neredeyim diye bakındığım olmuştur, halbuki bilmem kaç senelik evimde yatağımdayım
Al bak işte sigaranın zararları
bende genelde uzun süre bir yere odaklandıktan sonra oluyor. mesela uzun süre bilgisayara bakıp sonra etrafa bakınca nerdeyim ben ya filan diye düşünüyorum. ya da ne bileyim uzun süren bir sınavda kafamı kağıttan kaldırdığımda oluyor 5 saniyelik bir şey,ben nerdeyim ve ne yapıyorum diyorum.
bende dikkat dağınıklığı var küçüklüğümden bu yana. odaklanmakta çok sıkıntı çekerim ve odaklandıktan sonra da farklı bir işe yönelince böyle oluyorum. en fazla 10 saniye sürüyor.
Evet bu bende oluyor ara ara ama en kotusu bir kere 20 saate yakin calismistim bilgisayar basinda.. bir ara oglum anne diye iceri girdi, diyorum ki icimden benim oglum bu kadar buyuk degildi bu kim allahim delirecem yok cocugu cikaramiyorum kimcocuk da bir sey soruyor o ara bir dakika surdu ama hayatimin en korktugum bir dakikasiydi.. cok asiri uykusuzluk, yorgunluk ya da kafam cok doluysa aynada kendimi taniyamadigim ve ortamin gercek olup olmadigini sorguladigim oluyor.. beynin oyunu resmen :)
Bende de şey olmuştu bir kere, evde tekim. Oturma odasından mutfağa gidiyorum, elimde bardak filan var. Bu arada yürüyen sanki ben değilim gibi, kendime yukarıdan bakıyorum. Bedenime hükmedemiyorum sanki otomatik hareket ediyor. Kolumu kaldırmaya çalıştım , kaldırabildim ama sanki ben yapmıyorum onu, başkası yapıyor. O kadar kötü oldum ki hemen panik halinde derin derin nefes almaya çalıştım.
Onun dışında arada da kalp atışlarım o kadar yükseliyor ki sanki ağzımda atıyor. 2 saniye olup geçiyor. Hemen derin nefes almaya başlıyorum. Bunlar panik atak belirtisi olabilir mi ki?
Banyoya girerken besmele çektinizmiYaşadığınız şey “Depersonalizasyon- kendine yabancılaşma” aynısını bende yaşadım, ilki sizin gibi banyo aynasın da oldu, sonra bir kaç kez daha oldu aşırı stres den oluyordu bana.
Var antibiyotik bazen bu tarz şeyler yapiyo bende bi ara antibiyotik kullanirken sandalyeler falan sallanmisti gölge tarzı bisiler görmüştüm antipiyotigin prekpektusunde yazar zaten halüsinasyon olabilir diye bence bı daha olmaz ilaclardan kaynakliBende disimi fircalayip oradan ayrilirken normale döndüm birden. Gece 2 bucuk filandi. Buaralar guclu antibiyotik ignelerde oluyorum bilmiyorum etkisi varmidur
Ben deliriyorum sanip korktum sen neden korktunBirşey yokmuş. O kadar kişi yaşamiş. Bazi etkenler biraraya gelince olabiliyormuş demekki. Birsuru sebeb bulduk.
Ay tövbe bismillah tırstımDün dizi seyrediyordum. Elimde tabletle banyoya gittim sigara icmek icin biyandan hala diziyi seyrediyorum bitmesine cok az kalmisti. Sigarami ictim dizi bitti. Dişlerimi fircalamak için kalktim bir an ve aynada kendimi gorunce korktum resmen.Sanki yabanci biriydi. Kafam bir garip oldu. Ama umursamamaya çaliştim. Macunu fircaya sıktım biyandan kafamda dusunceler... Ben napiyorum burada filan, etrafa bakiyorum sanki bir yabancilik var. Korktum esimi uyandiracaktim ki geçti.
İlk kez boyle birsey oldu. Cok korktum. Öyle dizi, film bagimlisi asosyal bir tipte degilim. Haftasonlarimiz hep disarda gecer, haftaiçleride spora filan giderim. Filmi arada bir eşimle izleriz. Dizi olarakta bi tane dizi seyrediyorum haftada.
Bu hayatimda ilk kez oldu. Devami gelir mi acaba?
Bende senin yorumunu okuyunca tırstım ne yalan söyliyimHhahah kabak bana mı patladı? :) Benimki ürpertici değildi ama yani birden boyum uzadı gibi hissettim tuhaf bir histi sadece. Gözümü ovuşturup su içince geçti. Bir an Alice Harikalar Diyarı'nda kafası yaşamış olabilirim.Ama ürkütücü değildi.
Bende senin yorumunu okuyunca tırstım ne yalan söyliyim
İşin garibi boy uzamasi degil ama konu sahibi gibi olan olay bana sık sık oluyor ama kendim korkmuyorum okuyunca değişik geldi ben bi doktora gideyim cidden .Hahaha bir şey olmadı ayol aaa vallahi zorla tırstıracaksınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?