- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
Bende benzer olay yaşadım evimdeydim ama ev benim değil es benim değil çocuklar benim değil gibi inanamadım ne zaman evlendim doğurdumDün dizi seyrediyordum. Elimde tabletle banyoya gittim sigara icmek icin biyandan hala diziyi seyrediyorum bitmesine cok az kalmisti. Sigarami ictim dizi bitti. Dişlerimi fircalamak için kalktim bir an ve aynada kendimi gorunce korktum resmen.Sanki yabanci biriydi. Kafam bir garip oldu. Ama umursamamaya çaliştim. Macunu fircaya sıktım biyandan kafamda dusunceler... Ben napiyorum burada filan, etrafa bakiyorum sanki bir yabancilik var. Korktum esimi uyandiracaktim ki geçti.
İlk kez boyle birsey oldu. Cok korktum. Öyle dizi, film bagimlisi asosyal bir tipte degilim. Haftasonlarimiz hep disarda gecer, haftaiçleride spora filan giderim. Filmi arada bir eşimle izleriz. Dizi olarakta bi tane dizi seyrediyorum haftada.
Bu hayatimda ilk kez oldu. Devami gelir mi acaba?
Bulamadım maalesefçok garip gelmişti ve çok kişi aynısı bende oluyor demişti.
Acaba o diyenler şuan neredeler
Değildir herhalde. Yani umarımDemekki bircok kisi 1-2 defaligina yaşamış. O zaman delirme alameti degildir heralde
beni ye yazan bir şey yemediniz inşallahGeç bir saat miydi? Olabiliyor bazen öyle, ben de bir kere gecenin 3ünde dizi seyrettikten sonra kalkıp mutfağa gidince boyumun birden çok uzadığını fark ettim tepedeki lambaya çok yakındım. Gözümü ovuşturdum bir bardak su içtim. Lamba eskisi kadar yakın değildiBir kere oldu bana, daha da olur mu bilmiyorum.
beni ye yazan bir şey yemediniz inşallah
kendine yabancılaşma hissiBulamadım maalesefçok garip gelmişti ve çok kişi aynısı bende oluyor demişti.
Acaba o diyenler şuan neredeler
Teşekkürler iyi hatırlıyorsunuz :)kendine yabancılaşma hissi
Ekstra bi konu daha vardı sanki. Daha uzundu gibi hatırlıyorum konuyu. Bu kısa hemen kapatılmış.
Yada Google da aradım değişik gelince bilemiyorum.
Ay şuan bende onu yaşıyorum sanırım
Astral seyehat gibi bişey sanırsam
Bir yerde okumuştum insan loş bir ortamda aynada gözlerinin içine uzun süre bakarsa kendisine yabancılaşır diye...
Okuyunca deneyeyim dedim daha ikinci dakikada bırakmıştım, birdaha da yapmadım.
Olur ya, yorgunluk yapar o etkiyi; bazen zaman ve mekandan kopuk bir ufak aralık yaşandığı olur :)
Bildiğim şarkıyı dinlerken, aynı şarkının nakaratının ikinci dönüşünde gelen (Bildiğim-beklediğim) bateri sesinden korkup sandalyeden tavana doğru uçan adam Sabri kıvamında yol aldığımı biliyorum
Sizinki de böyle bir şey :)
Ayrıca benim kronik uykusuzlukla pekişen sanrı durumlarım da olur nadiren;
yani bilirim nedir normal, ne normal değildir. Sizinki en normali
Olabilir saatte gece yarisini geçmişti zaten.Gunduz erken kalkmiştim, ignede oluyorum habire. Ilaç, uyku filan biranlik kafam gitmiş demekki... Bunun evde olmasi iyi olmuş bidaha olmaz umarim
Ondandır ondan, ilaçtır, iğnedir, etkileşimleridir, gün içi oradan oraya gitmelerdir vücut, kafa yorulmuş demek. Geçmiş olsun bu arada. Delirmek öyle olmuyor merak etme. Biliyorum, ondan diyorum. Öyle delirilmiyo
Aynaya ani-dikkatli bakarsan göz şaşırabilir öyle bir illüzyon etkisi de oluyor aynaların, gözü şaşırtıyor yorgunken, uykuluyken, ışıklı-loş ortama bağlı olarak ya da aynaya yakınlık vb. bazen şaşırtır insanı. Göz algılamadan beyin algılıyor, gözün topladığı bilgi hızlı iletilemiyor o an merkeze, beyin bi acayip yorumluyor gibi bir açıklaması vardı onun da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?