Gerçeklik Algısı

Bende benzer olay yaşadım evimdeydim ama ev benim değil es benim değil çocuklar benim değil gibi inanamadım ne zaman evlendim doğurdum
Bi müddet sonra kendime geldim çok ilginçti ilk defa başıma geldi bi dahada yaşamadım
Kendimin kaybetmedim bilincim gayet yerindeydi ama olaylar nasıl gerçekleşti afalladim

beni ye yazan bir şey yemediniz inşallah

Tersi donmek diye bir tabir var ya o budur.Bence herkese olur bazi anlar.Beyinsel birsey olmali
Sik olmadiktan sonra sorun olacagini hic sanmam.

Ekstra bi konu daha vardı sanki. Daha uzundu gibi hatırlıyorum konuyu. Bu kısa hemen kapatılmış.

Yada Google da aradım değişik gelince bilemiyorum.
Ay şuan bende onu yaşıyorum sanırım

Bir yerde okumuştum insan loş bir ortamda aynada gözlerinin içine uzun süre bakarsa kendisine yabancılaşır diye...

Okuyunca deneyeyim dedim daha ikinci dakikada bırakmıştım, birdaha da yapmadım.

Ekstra bi konu daha vardı sanki. Daha uzundu gibi hatırlıyorum konuyu. Bu kısa hemen kapatılmış.

Yada Google da aradım değişik gelince bilemiyorum.
Ay şuan bende onu yaşıyorum sanırım

Baktim konuya... Stress sikınti diyenler olmuş, panik atak vs egilimi varsa olur diyenler olmuş. Panik atagim hafif derecede var. Ama uzun yillardir var o, bu ilk kez oldu. Ama günlerce sürenler filan varmiş. Benimki dis fircalayip iceri giderken geçti hemen.

Astral seyehat gibi bişey sanırsam

Astrali yasamadim ama okudugum kadariyla pek benzeşmiyor

Bir yerde okumuştum insan loş bir ortamda aynada gözlerinin içine uzun süre bakarsa kendisine yabancılaşır diye...

Okuyunca deneyeyim dedim daha ikinci dakikada bırakmıştım, birdaha da yapmadım.

Ben durup bakmadim aynaya. Direk lavabonun onune gectim ve kendimi gorunce ürktüm direk. Oyle ayna karsisina gecip beklemedim.

Olur ya, yorgunluk yapar o etkiyi; bazen zaman ve mekandan kopuk bir ufak aralık yaşandığı olur :)
Bildiğim şarkıyı dinlerken, aynı şarkının nakaratının ikinci dönüşünde gelen (Bildiğim-beklediğim) bateri sesinden korkup sandalyeden tavana doğru uçan adam Sabri kıvamında yol aldığımı biliyorum
Sizinki de böyle bir şey :)

Ayrıca benim kronik uykusuzlukla pekişen sanrı durumlarım da olur nadiren;
yani bilirim nedir normal, ne normal değildir. Sizinki en normali

Olabilir saatte gece yarisini geçmişti zaten. Gunduz erken kalkmiştim, ignede oluyorum habire. Ilaç, uyku filan biranlik kafam gitmiş demekki... Bunun evde olmasi iyi olmuş bidaha olmaz umarim

Olabilir saatte gece yarisini geçmişti zaten. Gunduz erken kalkmiştim, ignede oluyorum habire. Ilaç, uyku filan biranlik kafam gitmiş demekki... Bunun evde olmasi iyi olmuş bidaha olmaz umarim

Ondandır ondan, ilaçtır, iğnedir, etkileşimleridir, gün içi oradan oraya gitmelerdir vücut, kafa yorulmuş demek. Geçmiş olsun bu arada. Delirmek öyle olmuyor merak etme. Biliyorum, ondan diyorum. Öyle delirilmiyo

Aynaya ani-dikkatli bakarsan göz şaşırabilir öyle bir illüzyon etkisi de oluyor aynaların, gözü şaşırtıyor yorgunken, uykuluyken, ışıklı-loş ortama bağlı olarak ya da aynaya yakınlık vb. bazen şaşırtır insanı. Göz algılamadan beyin algılıyor, gözün topladığı bilgi hızlı iletilemiyor o an merkeze, beyin bi acayip yorumluyor gibi bir açıklaması vardı onun da :)

Aynen ani baktim aynaya yerde çömelmiş sigara iciyordum biyandan dikkatlice diziye bakiyordum dizi bitti sigara bitti birden ayaga kalktim aynanin onune direk. sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…