Gerçekleştirdiğimiz Ya da Gerçekleştirmek İstediğimiz Hayallerimizi Yazalım

hayalimdeki o gelinliğı gıymek
tek sorun evlenmek ıstemıyorum sadece o gelınlığı gıymek güzeeeeeeelce bı eğlenmek ıstıyorum

Hayallerimin arabasi benim oldu :) sira hayallerimin isine geldi ...

severek yapacagim, calistikca basariya ulasacagim, güzel sartlarda calisacagim bi is istiyorum :))))

Evimiz oldu,

arabamız oldu,

artık Anne olmak istiyorum been

Bir sürü hayalim var :) ama şimdilik yakın gelecek icin olanları yazmak istiyorum

Haftaya annem ameliyat olacak sag salim atlatsın saglıgına kavuşsun istiyorum
Para biriktiriyorum araba almak icin, gerçi ailem alacak ama ben alırken kendim de katkıda bulunmak istiyorum
Yazın ingiltereye gitmek istiyorum
yeni bir pırlanta kolye almak istiyorum
Kardesime dogum gunü hediyesi icin bir kemer beğendim onu almak istiyorum Biraz pahalı cunku
Ve de disisleri bakanlığının kursuna kabul edilmek istiyorum
Amma cok sey istiyormuşum ama bir de su vizelerin hepsinden iyi not alsam pek yahsi olacak :)

Hayalim okulumu bitirip bir süre Sinop'ta yaşamaktı. İşimi ayarladım yazın Sinop'tayım . Birde okulu bitirdiğim gibi iş bulmak çok şükür bitirmeden buldum.

hayallerim..
iyi bir iş-sağlık-gönlüme göre bir eş-sağlıklı çocuklar

1. tus sinavindan gecmek.egitimimi tamamlamak
2. yuze bilmek:)
3.araba kullanmak
4.KURANI okuyabilmek,arapca
5.KURANI ezberlemek
6.zayiflamakti (yaptim
7.sporu hayatimin bir parcasi haline getirmekti(yapdim ALLAHa sukur)

1.4 ve 5 coook onemli ama basaramiyoruuum,lutfen yardim ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

düşünüyorumda hiçbirzaman gerçekleşmesi için istediğim birşey olmamıştı hayatımda taaaakiiiiii evlenene kadar,ne zengin olmak istedim,ne iyi bir iş,ne ev,ne araba,nede başka birşey,ama birgün evlenip 2 kere düşük yapıp hala kollarım bomboş olana kadar,şimdi Allahımdan tek şey istiyorum bana hayırlısıyla sağlıklı bir bebek.

üniversiteyi bitirmek,evlenmek,ev almak,araba almak hayallerimdi eşimle yaptık çok şükür şimdi ehliyet var,pazartesi kaydolucam bi kursa hayırlısıyla ve anne olmak..bir gün yurt dışına çıkmak,amerika veya ingiltere olursa süper olur...sonra hacca gitmek,şimdilik bu kadar

İlk önce şu gereksiz bunalımlı halimden kurtulmak
sonra halkla ilişkileri bitirip diplomayı almak
sonra da rabbimin izniyle çocuk sahibi olmak

mini cooper tabiki dee..
okul bitsin de hayırlısıyla çalışınca ilk hedefim mini cooper almak kırmızısından.
ehliyetim var zaten.
ne sevgili ne evlilik istiyorum sadece mini cooper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…