Gerçekleşen rüyalarım artık çilem oldu

Kiz sevgili-evlilik olayiyla ilgili yaşadıklarını ve konuyla ilgili rüyalarını anlatmış. Hala sen de hep evlilikle ilgili rüya görüyosun deniyor. Yani napsin dedesini gördüğü rüyayı mi anlatsın? İşte bunlar hep laf sokacam en iyi ben laf sokarım çabaları...

Bilinçaltı bu kadar düşünürse bunu, rüyalar ne yapsın? Ben düşünce gücü, paronaya ve sonuç olarakta kendinden uzaklaştırma diyorum.

ya Allahim ya akil fikir ver bazi komplkesli insanlara! Bence susarsaniz daha akilli gorunurdunuz en azindan. Gule gule!

Benide gormesene ruyanda :) Saka bi yana benimde birkac ruyam cikmisti. 6.hissin kuvvetti demekki

Dünyanız kocadan ibaret mi? Bilinçaltı bu kadar düşünürse bunu, rüyalar ne yapsın? Ben düşünce gücü, paronaya ve sonuç olarakta kendinden uzaklaştırma diyorum.
Ya nekadar da alakasiz yorumlar yapiyorsunuz gercekten Cok sukur hayatim kocadan ibaret degil

Allah razi olsun sizden :) Alninizdan opesim geldi. Birsey anlatmak da zormus bu tip insanlara, madem anlamiyolar, susup gecsinler degilmi. Amaan bosverelim.

Bilinçaltı bu kadar düşünürse bunu, rüyalar ne yapsın? Ben düşünce gücü, paronaya ve sonuç olarakta kendinden uzaklaştırma diyorum.
O kadar düşündüğüm konular varki, bilirseniz uykunuz kaçar saçınız beyazlardı Hemen boyle damga vurmayi seven tipleri anlamiyorum vallahi de billahi de. Anlamaya da calismam. Alt ust ruyalarimi ve yasadiklarimi yazmisim, hemen boyle sacma sapan klise taktiniz bravo yaniiiii. Bakin benim gibi ruyasi gerceklesen baska da arkadaslar varmis burda. Once de yazdim gene yazayim, sadece evlilik degil bir baska seyler icin de goruyorum bu tip ruyalari. Amaan anlamadiysaniz anlamayin bana ne ya

Bu kadar rüyayı görmeni geçtim, hatırlaman daha ilginç :)
Ben rüyayı uyandıktan 5 sn sonra unutuyorum :)
Hakkında hayırlısı olsun.

Bu Arada eşimle tanıştığımda bir rüya görmüştüm, onunla ilgili, çok etkilenmiştim. Hatırladığım tek rüyam :) Ayni rüyamdaki gibi de oldu :)
Tekrardan hayırlısı olsun.

Bu kadar rüyayı görmeni geçtim, hatırlaman daha ilginç :)
Ben rüyayı uyandıktan 5 sn sonra unutuyorum :)
Hakkında hayırlısı olsun.
baska bir arkadasa da yazmistim, hafizam cok guclu diye. Siirleri bir kere okuyup ezberliyordum eskiden. Taa 4-5 yasimdaki olaylari detayina kadar hatirlarim suana kadar. Ruya ne ki bunu yaninda

Bu Arada eşimle tanıştığımda bir rüya görmüştüm, onunla ilgili, çok etkilenmiştim. Hatırladığım tek rüyam :) Ayni rüyamdaki gibi de oldu :)
Tekrardan hayırlısı olsun.
Sagolun. Benin anne annem de dedem ile tanismadan once surekli ruyasinda bir asker kiyafeti giyen adamla bir masada oturup yemek yiyormus. Megerse dedem askerde imis o siralar, askerden doner dönmez anne anem ile tanışıyolar ve evleniyolar.

Ciddi olup olmadığını nereden biliyorsunuz? Varsa biri uzak durmanız daha doğru.

Ben de eşimi görmüştüm. Daha tanışmamıştık. Biri zayıf biri tombul iki çocuk var. Kadının biri zayıf olan senin için hayırlı diyor. Bir kaç ay sonra tanıştık ve evlendik. Ben senin kadar net görmüyorum ama yaşadıktan sonra rüyamın yorumu buymuş demek ki diyorum. Görümcemin hasta olup öleceğini, babamın hasta olup ikinci rüyada iyileştiğini ve kızımın öleceğini hep görmüşüm.

Ciddi olup olmadığını nereden biliyorsunuz? Varsa biri uzak durmanız daha doğru.
Ciddi olup olmadığını öğrendim bir şekilde, şimdi nasıl nerden öğrendiğimi yazarsam bir ton olur. Baya baya bir araştırdım açıkçası. Yanı ikisinin arasında bir ilişki, ciddi bir flört yoktu. Birde o kızı bu adamın ailesi istemeyeceklerdi, bunun için ciddi nedenler var, onları burda yazmak istemem. Adama zaten peşinden düşüp aşkım muhabetlerine girmedim. Girmem de. Mevlana ne demiş, nasipse eğer El getirir, yel getirir, sel getirir. Degilse el götürür, yel götürür, sel götürür .

Gulzem mi aglasam mi bilemedim.bu gece de benim icin yatsana be bi ruya be nereye gideyim soyle yas oldu 34

Çok geçmiş olsun size. Üzüldüm bu tür rüyalarınız gerçekleştiğine.

Benim genelde anlatmadığım rüyalar çıkar. Seneler önce gördüğüm bir rüya var hala aklımda. Orta yaşlı bir kadın yanında 7-8 yaşlarında oğlan çocuğu bi yerde oturuyorlar. Bu kadın sanki benim seneler sonraki halimdi. Bir kadın bir erkek birbirlerine sarılmış yürüyorlar. O kadında sanki bendim. Şimdi düşününce o adam da eşim miydi acaba diyorum. Sonra eşimi kaybedilen de oğlumla baş başa mı kalacağım diye düşünmeden edemiyorum. Rüyamı ilk defa anlatıyorum. İnşallah düşündüğüm gibi çıkmaz.

İnşAllah hayırlı olur rüyanızın sonucu. Fazla düşünmemeye çalışın.

Gulzem mi aglasam mi bilemedim.bu gece de benim icin yatsana be bi ruya be nereye gideyim soyle yas oldu 34
Bi kere bir arkadaşın evine gitmiştim, yan odada ablası uyuyordu, rüyamda kıza güzel küpeler takılıuordu, uyanınca dedim sen nişan falan mı oldun, bence sen bu sene evleneceksin diye, kız şaşırdı gerçekten de nişan olmuş, benim oysa haberim yoktu, o sene de evlendi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…