Gerçekleşen rüyalarım artık çilem oldu

Ben görmem ama annem çok görür ve çıkar. Babamın trafik kazası geçirdiğini görmüştü ve yemin ederim size bir gün sonra kaza geçirdi. Rüyalara inanan da var inanmayan da. Yalnız rüyanızı herkese anlatmayın ve hayırlısı olsun diye dua edin.
Annenizin sezgileri de mi güçlü acaba? Yani hep böyle rüya görmek de zormuş bir yerden sonra

Ben bazi ruyalarin gercekten ciktigina inanirim ama sizin ki gercek olamicak kadar fazla geldi bana.

Ard arda surekli gormek acisindan soyledim.
Soyledigim gibi inanirim ve altinci hissin de bazi insanlarda yogun olduguna da inanirim.

O zaman hisselerinizi ve ruyalarinizi merkeze koymadan ama goz ardi da etmeden yasaminiza devam edin.

İş hayaınta benimle rekabet eden bir kız vardı, resmen nefret ediyordu benden. Korkuyordum bana birşey yapasın diye. Rüyamda o kızın yanında öyle büyük bir yılanı vardı, bana saldırmak isteyordu fakat hiçbirşey yapamıyordu. Anladımki o kız bana büyük bir düşmanlık besliyor fakat hiçbirşey yapamıyacak diye.

Bende o gün yaşayacağım şeyleri o gece görüyorum. Mesela altın görürsem o gün canımı sikacak şeyler yaşıyorum. Olabiliyor yani.

Ard arda surekli gormek acisindan soyledim.
Soyledigim gibi inanirim ve altinci hissin de bazi insanlarda yogun olduguna da inanirim.

O zaman hisselerinizi ve ruyalarinizi merkeze koymadan ama goz ardi da etmeden yasaminiza devam edin.
ard arda değil aslında, burda anlatınca ard arda gibi geldi size, ilk sevgimle çıkınca gördüm, sonra onunla 3 sene çıkıp ayrıldık, 2 sene sonra ikincisi ile çıktım o zaman gördüm, ondan sonra iki sene sonra falan. Yani her gün yada her ay değil. Hayatımdaki farklı olaylar için de görüyorum.

benimde rüyalarım çıkıyor hemde baya olacak olanlar önceden gösteriliyor. Rüya ilmi var,çok kafaya takmadan önem verin rüyalarınıza sizi seven birine tabir ettirin ve herkese anlatmayin. ben rüyalarım çok fazla çıkmaya başlayınca korkmuştum açıkçası dua ettim Allahım çok fazla gösterme dayanamıyorum diye =) Çünkü görüyosun,oluyor ve elinden hiçbir şey gelmiyor.

benimde rüyalarım çıkıyor hemde baya olacak olanlar önceden gösteriliyor. Rüya ilmi var,çok kafaya takmadan önem verin rüyalarınıza sizi seven birine tabir ettirin ve herkese anlatmayin. ben rüyalarım çok fazla çıkmaya başlayınca korkmuştum açıkçası dua ettim Allahım çok fazla gösterme dayanamıyorum diye =) Çünkü görüyosun,oluyor ve elinden hiçbir şey gelmiyor.
işte sizi çok iyi anlıyorum, çile haline geliyor bir süre sonra. Uyumadan düyorum Allahım ya görmeyeyim hiçbirşey, çile oldu bana diye

Rüyaların ne zalımmış öyle. Sana kimseyi yakıştıramamış.Herşey gönlünce olsun..

birkaç örnek de vereyim rüya ilmine pek inanmayanlar için ; bir tanidigim daha 1 haftalik hamile iken(ben bunu bilmiyodum) o kişiyi hamile gördüm ve cinsiyetini de gördüm. Cinsiyeti birkac ay sonra belli oldu ve rüyamdakiyle ayniydi. Kendi abimin vefatını bir zarfta tarihi ile gördüm ama uyaninca tarihi unuttum. bu rüyadan 3 ay sonra abim vefat etti. v.s ..

Rüyanızdaki ses sizin sağduyunuz olmasın ? Ekstrem şeyler göremedim. Zaten içten içe bildiğiniz, sezdiğiniz ihtimalleri rüyanızda kendinize açıkca söyleme cesareti bulmuşsunuz. Sevgililik - evlilik işlerine odaklanmışsınız ve onlarla ilgili rüyalar görüyorsunuz çok normal bu. Son rüyadaki çocuğa da rüyanızda gördükten sonra kendiniz ulaşmışsınız zaten.

Annenizin sezgileri de mi güçlü acaba? Yani hep böyle rüya görmek de zormuş bir yerden sonra
Şunu hissettim demedi hiç durup dururken ama kahve falına bakarken ablamın (falcı değil sadece bana ve ablalarıma bakar) fincanında kötü bir şey görmüştü ablamla ilgili ve maalesef oldu. O olaydan sonra artık bize hiç bakmıyor. Keşke baksa:KK53:

Rüyanızdaki ses sizin sağduyunuz olmasın ? Ekstrem şeyler göremedim. Zaten içten içe bildiğiniz, sezdiğiniz ihtimalleri rüyanızda kendinize açıkca söyleme cesareti bulmuşsunuz. Sevgililik - evlilik işlerine odaklanmışsınız ve onlarla ilgili rüyalar görüyorsunuz çok normal bu. Son rüyadaki çocuğa da rüyanızda gördükten sonra kendiniz ulaşmışsınız zaten.
ya herkes bu evlilige taktin diyo burda,
is hayatim, ailem, arkadaslarimla da ilgili gordugum ruyalarim var. hepsini yazamam yani. Sadece kendim ile ilgili ruya gormuyorum birde. Cevremdeki insanlarin hayatindaki bazi onemli seyleri de onlar bana soylemeden
Şunu hissettim demedi hiç durup dururken ama kahve falına bakarken ablamın (falcı değil sadece bana ve ablalarıma bakar) fincanında kötü bir şey görmüştü ablamla ilgili ve maalesef oldu. O olaydan sonra artık bize hiç bakmıyor. Keşke baksa:KK53:
fal hic sevmiyorum, hic gitmedim de. Baktirmadim da sukur. Artik ruyalarda gormezsem iyi olurdu bnm icin

rüya ile amel olmaz lafına inanmam, o zaman istihare neden var? bunun yanında daha dün profilime yazmıştım, Edgar Cayce denen medyum "rüyalar; yarının sorularına bugün verilen cevaplardır" demiş, bende buna inanıyorum.. özellikle kafanıza taktığınız ve odaklandığınız daha doğrusu cevap aradığınız bir konu üzerinde görmeniz de normal.. benim de çok başıma geldi, hala da geliyor o yüzden inanıyorum.. ben bekleyin derim, sanki bir geri dönüş alacaksınız gibi geliyor.. hakkınızda hayırlısı :)

rüya ile amel olmaz lafına inanmam, o zaman istihare neden var? bunun yanında daha dün profilime yazmıştım, Edgar Cayce denen medyum "rüyalar; yarının sorularına bugün verilen cevaplardır" demiş, bende buna inanıyorum.. özellikle kafanıza taktığınız ve odaklandığınız daha doğrusu cevap aradığınız bir konu üzerinde görmeniz de normal.. benim de çok başıma geldi, hala da geliyor o yüzden inanıyorum.. ben bekleyin derim, sanki bir geri dönüş alacaksınız gibi geliyor.. hakkınızda hayırlısı :)
Sağolun, bu rüya konusunu baya bir araştırdım. Ve istiharede zaten rüya görüyorsun ve mesaj alıyorsun.

aslında hiç takmıyordum bu adamı, iş yerlerine devamlı gidiyordum, aklımdan hiiiiiç oyle seyler geçmiyordu, annemin ayarladıgı ile evlenmeyi düşünüyor idim. Sonra rüyada bu adamın çalıştığı yer gösterilince gülmüştüm, orda kim varki sevip evlenebilceğim hehhe diye . Hiç kendimden böyle duygular filan beklemiyordum o zman ))) Hayırlısı olsun herseyin

X