Gerceklesen ruyalar

esila_ela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
295
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaslar umarım konuyu dogru yere acmısımdır.benım derdım ruyamda gordugum seylerın gerceklesmesı hamıle kalmadan once ruyamda ıkız bebek gordum bırı kız bırı erkek rahmetlı dedemı gordum dedımkı dede benım ıkızlerım oldu fakat bırı öldü ve uykumdan uyandım aradan bı hafta gecınce hamıle oldumu gordum ve hamılelımde ıkızım olucagını ogrendım fakat ıkı uc gece ruyamda kanamam oldugunu gordum ve aradan 1ay gecınce hıc bı sebep yokken kanamam oldu ve bebegımın bırını kaybettım ilk bu tesaduftur dıe dusunurken bu sabah uyurken ruyamda annem ben ablam kosuyoruz derken karsıdan karsıya gecerken annem of yoruldum derken hadı anne kos dememıze kalmıyor hızlı gıden bı mınıbus anneme carpıyo annemın kolundan tutup kaldırıyoruz sadece anlında kan var derken gene annem yurudu ve o sırada annem cagırdı uyandım aksam uzerı balkondan bakarken bı komsumuz buyuk otobusle bızım mahallenın basından sonuna kadar gerı gerı gıdıyo mahallenın sonundada yolun ortasında bı kadınla adam yuruyo adam arabanın geldını farketıp kenara cekılıyo otobusu kullanan adam o teyzeyı gormedı ıcın gerı gerı gıtmeye devam edıyo derken bı ses gelıyo kadın dur benı ezdın gormuyormusun dıe adam dırek duruyo kadını arabanın arka tekerlegının orasından kaldırıyolar ıyımısın dıo adam ıyıyım dıo kadında kadınında sadece anlı kanamıs ve yavas yavas yoluna gıtmeye devam ettı daha hatırlamadım bı suru olay var kafam o kadar karıstıkı bunlar tesadufmu arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum

Back