• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekler Nasilda Carpitildigi 'Evinize gelen ablalara şöyle deyin'

foxta sabah çıkan adam illeri de dolaşıyo nabız tutuyo
yorumları da çok tarafsız ve ne düşünüyosa söylüyo

irfanı önceden izliyodum beğeniyodum ama bu yıl buna geçtim :1:
tabi her sabah izleyemiyorum sabah evden çıkana kadar izleyebiliyorum işte

Bende sabah 7 de kalkıyorum hemen acıyorum ırfanı.Sabah 8 de evden cıkana kadar izliyorum bide haberlere sesli yorumda yapıyorum yalnızım tabi :1: Sonra servise binip twitterdan takıp edıyorum ırfancıgımı.
Foxta sabahki programı annemler izliyolar.Bende onlarda olursam izliyorum.Justın Bieber a baya bı laf etmıstı degıl mı? Oyle hatırlıyorum.

Bende sabah 7 de kalkıyorum hemen acıyorum ırfanı.Sabah 8 de evden cıkana kadar izliyorum bide haberlere sesli yorumda yapıyorum yalnızım tabi :1: Sonra servise binip twitterdan takıp edıyorum ırfancıgımı.
Foxta sabahki programı annemler izliyolar.Bende onlarda olursam izliyorum.Justın Bieber a baya bı laf etmıstı degıl mı? Oyle hatırlıyorum.

ben o justin olayını kaçırmışım hatırlamıyorum
laf ettiyse de iyi yapmış zaten hiç sevmem o veledi :27:

bi de benim iş belli olmuyo geç kalkınca hemen çıkıyorum her zaman izleyemiyorum yani
bazı günler evde oluyorum rahat izliyorum değişiyo
ama adam bi olay olduğunda siyasileri de arayıp bilgi alıyo soruyo ona göre de yorum yapıyo o açıdan hoşuma gitmişti benim

ne açıdan yanlı görüyosun mesela
bence ne düşünüyosa söylüyolar
eleştirilmesi gereken herşeyi eleştiriyolar
ben yanlı olduklarını düşünmedim açıkçası

bazen tarafsız oluyor fatih portakal ama yinede yanlı bazı konuşmaları

Gerçekten bu kadarına da pes diyorum.Çarpıtmanın da böylesi.Yukarıda bir arkadaş da demiş kendi yandaşlarının aklı karışmasın bakın bu adam size neler söylüyor diye aynen katılıyorum böyle yalan yanlış haber yapıyorlar sadece o kanalı izleyen de bundan etkileniyo doğal olarak.Her zaman şunu diyorum tek bir haber kaynağıyla yetinmemek lazım.Özellikle de şu günlerde... Allah sonumuzu hayr etsin...

Son düzenleme:
bazen tarafsız oluyor fatih portakal ama yinede yanlı bazı konuşmaları

fatih portakalı her akşam izlemiyorum ama genelde beğeniyorum
sabah çıkan adamı izliyorum genelde
onu da twitterda yanlı diye eleştiriyolar ama şöyle birşey var insanlar hçbirşey eleştirilmesin istiyo
her eleştiriyi hükümete yönelik alıyolar ama bence bi vatandaş olarak herkesin eleştirisini yorumunu yapması gerekir
iktidarın her yaptığına doğru diyerek ya da yanlışları görmezden gelerek te biryere varamayız
yine oyunu versin isterse ama eleştirsin de

eleştirimizi yapıcaz ki sesimiz duyulsun
insanların rahatsız olduğu noktalar düzeltilsin

ve haberci olarak ta eleştirmek onların görevi bence

Son düzenleme:
Izledim, sastim kaldim...
RTÜK´ün sikayet formuna videonun linkini koyup gönderdim,
umarim benim gibi bir cok kisiden gitmistir bu sikayet, ve umarim RTÜK böyle yalan dolan
carpitma haberlere karsi bi an önce ikazini gönderir.

Izledim, sastim kaldim...
RTÜK´ün sikayet formuna videonun linkini koyup gönderdim,
umarim benim gibi bir cok kisiden gitmistir bu sikayet, ve umarim RTÜK böyle yalan dolan
carpitma haberlere karsi bi an önce ikazini gönderir.

umarim yaparlar canim cünkü bu ilk yalan haberleri degil...:19:

Gerçekten bu kadarına da pes diyorum.Çarpıtmanın da böylesi.Yukarıda bir arkadaş da demiş kendi yandaşlarının aklı karışmasın bakın bu adam size neler söylüyor diye aynen katılıyorum böyle yalan yanlış haber yapıyorlar sadece o kanalı izleyen de bundan etkileniyo doğal olarak.Her zaman şunu diyorum tek bir haber kaynağıyla yetinmemek lazım.Özellikle de şu günlerde... Allah sonumuzu hayr etsin...

amin insaALLAH canim
kesinlikle katiliyorum sadece tv degil sosyal paylasimlardada göz gecirmek lazim...
ne uyanikliklar yapiliyor insan sasip kaliyor...

amin insaALLAH canim
kesinlikle katiliyorum sadece tv degil sosyal paylasimlardada göz gecirmek lazim...
ne uyanikliklar yapiliyor insan sasip kaliyor...

Ne uyanıklıklar yapılıyor derken, Erdoğan'ların yaptığı uyanıklıkları da katıyorsunuz işin içine, değil mi?

Vahh vahh görüyormusun yazık Tayyip'e nasıl üzüldüm çarpıtmaya bak bee yazık adama ne güzel habersiz çalıp çırpıyordu kendi millete iftira atıyordu oturduğu yerde bir güzel her şeye burnunu sokuyordu bu kadar masum birine yapılacak iş mi bu aaaa ayıp yahu.Her iki tarafada müstahak iyi oldu birbirlerinin kirli çamaşırlarını etrafa dökerken bi yandan da kendilerinin ne halt olduğunu gösteriyorlar...

Back