• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gercekler Nasilda Carpitildigi 'Evinize gelen ablalara şöyle deyin'

Bunu gordum ve hayretler icinde izledim :) ordan bakinca cokmu saf gorunuyoruzda bizi bu sacmaliklarla kandirmaya calisiyorlar acaba ...

erdoğana bir üzülüyorum,bir üzülüyorum derkeeennn aklıma oğlunun gemicikleri,kendisinin bilmem kaçıncı zengin devlet adamı olduğu aklıma geliyor,üzüntü falan kalmıyor:51:

Aslinda yapilan santaj, montaj, iftira karalama zaten ortadaki birsey. Isin garip olani, bu kisiler insanlarin canli canli izledigi, istedigi zaman netten de izleyebilecegi bir konusma üzerinde bile böylesine bir montaj yapabilecek insanliga sahipken, birde cikip, Basbakanin telefon görüsmelerinin montajsiz, dublajsiz oldugunu inanmamizi bekliyorlar:))
Hea inanan yada inanmak isteyen yok mu?
Elbetteki var bunlarin basindada muhalefet geliyor.
Zaten bu kisiler artik Basbakani iftira montaj, dublaj santaj gibi seylerle yikamayacaklarini anladilar.
Simdi tek dertleri kendi tabanlarini da kaybetmemek.
Sarigül ün son zamanlarda ki saldirgan ve agresif davranislarinin sebebide bu.
Oysaki, Basbakani düsüreceklerdi, öyle vaadetmislerdi:))

Son düzenleme:
başbakana herkes çelme takmaya çalışıyor
adam tek başına bunlarla uğraşıyor
kolay kolay alt edemezler !

Evet evet montaj o, memleket tepetaklak gitsin, siz daha bunlarla ugrasin aferin. Sira size de gelecek, o zaman aglamayin hic, sikayet edecek hukuk da kalmadi zaten.

Bunu gordum ve hayretler icinde izledim :) ordan bakinca cokmu saf gorunuyoruzda bizi bu sacmaliklarla kandirmaya calisiyorlar acaba ...

malesef baska haberleri izlemeyenler sadece belirli programlara odakta olanlar inaniyor canim :))

Aslinda yapilan santaj, montaj, iftira karalama zaten ortadaki birsey. Isin garip olani, bu kisiler insanlarin canli canli izledigi, istedigi zaman netten de izleyebilecegi bir konusma üzerinde bile böylesine bir montaj yapabilecek insanliga sahipken, birde cikip, Basbakanin telefon görüsmelerinin montajsiz, dublajsiz oldugunu inanmamizi bekliyorlar:))
Hea inanan yada inanmak isteyen yok mu?
Elbetteki var bunlarin basindada muhalefet geliyor.
Zaten bu kisiler artik Basbakani iftira montaj, dublaj santaj gibi seylerle yikamayacaklarini anladilar.
Simdi tek dertleri kendi tabanlarini da kaybetmemek.
Sarigül ün son zamanlarda ki saldirgan ve agresif davranislarinin sebebide bu.
Oysaki, Basbakani düsüreceklerdi, öyle vaadetmislerdi:))

evet Sarigülün cikislari soke etti :) biryandanda güzel oldu takke düstü kel göründü ayni Feytullah gülen gibi :)
bakalim daha neler cikacak merakla bekliyoruz...
secime son 3 gün kala daha bir patlak vereceklermis cünki savunma hakki olmadigindan, konusma yasagi :)
ALLAH sonumuzu hayir eylesin...

Tek basina ugrasmasina gerek yok, medeni bir insan gibi mahkemeye versin, anlasilir santaj montaj dublaj.
Neyi bekliyor ki

Ayy çok üzülüyorum gerçekten Erdoğan'a :) Adamcağız daha çalıp çırpacaktı, oyunları erken bozuldu :) Gerçi o yine bi yolunu bulur, içinde Allah korkusu olmayandan korkarım ben.

Konuyu her bölüme açmış.Haberi olabildiğince yayalım.Mantıklı.
Paylaşım için teşekkürler.Yüzümüzü güldürdün:34:

değil mi,siyaset bölümüne kaç konu açmış,gidip birde nasıl beceriksizlikse yanlışlıkla bdv'yede açıvermiş:31:

değil mi,siyaset bölümüne kaç konu açmış,gidip birde nasıl beceriksizlikse yanlışlıkla bdv'yede açıvermiş:31:

ciddi sizde benide güldürdünüz :)
okadar hak hukuktan bahsediyorsunuz ama farkindamisiniz suanda benim hakkima girdiniz ????

evet tatlim aynen öyle oldu bir kac konu actim ama netim gittiginden sayfayi kapattim net geldiginde tekrardan sayfayi acinca appler hani varya :)
o app tikladim bendede otomatik olarak hemen bdv bölümü aciliyor bende dikkat etmeden konuyu oraya acmisim...
ne var bunda yani??? hani ilk buraya sonra oraya acmis olsam süphenizde dogrusunuz derim ama olay farkli...

hem öyle bir niyetim olsaydi diger konularida oraya acardim ama siz suan benden helalik almalisin ki suizan yaptiniz hic hos degil...

Ömrümde STV izlemişliğim var mıdır acaba ? Galiba bir belgeseli vardı arada ona bakardım , onun dışında hiçe yakın .

Adamlar seni beni kandırmak için yapmıyor bunu , ola ki es kaza aklı karışmış yandaşı yoldaşı varsa , onlara aman haaa aklınız karışmasın sakın , doğru olan biziz , bu adam bakın nasıl konuşuyor ? mesajını veriyor . Başka kanal açmayan adam da inanmaya devam ...

Pensilvanya ya selamlar , bu haber üzerine ateşler salan çok olur evlerine :1:

Ömrümde STV izlemişliğim var mıdır acaba ? Galiba bir belgeseli vardı arada ona bakardım , onun dışında hiçe yakın .

aus ben ayna programını seyrediyodum bi tek o güzeldi(gezi programı)

şimdiki haline bi bakayım dedim geçen haberlerde sırf kendilerini savunma hükümeti kötülüme olaylarına girişmişler
bi de chpyi tutuyolar sanırım şimdi ben öyle gözlemledim yani
bunlara ait bikaç kanal daha var sanırım onlar da aynı çünkü
cidden bu medyanın durumu çok vahim kime inanacağımızı şaşırdık

şimdiki haline bi bakayım dedim geçen haberlerde sırf kendilerini savunma hükümeti kötülüme olaylarına girişmişler

Tahammül edebiliyorsan hepsini izleyip , hepsini okuyacaksın . Bazen taraflılıkları sinir kat sayısını arttırsa da insanın , dur bakalım neye dayanarak bunu savunuyorlar diye takip etmekte yarar var.

Ama bu kadar ucuz haber yapanlardan uzak durmakta fayda var .

Tahammül edebiliyorsan hepsini izleyip , hepsini okuyacaksın . Bazen taraflılıkları sinir kat sayısını arttırsa da insanın , dur bakalım neye dayanarak bunu savunuyorlar diye takip etmekte yarar var.

Ama bu kadar ucuz haber yapanlardan uzak durmakta fayda var .

ben hepsine bakıyorum biraz biraz
çünkü çoğu taraflı biri hükümeti kötülüyo diğeri hükümeti savunuyo filan mecburen bakıyorum orta yolu bulmak için

ayrıca tartışma programlarını izliyorum ben şu karşıt görüşlerin biraraya getirildiği programlar
onlar daha faydalı oluyo herkes kozlarını paylaşıyo
bi de yazarları takip ediyorum

Seyretmişliğim yoktur stv'yi ama hangi kanalı izleyelim ben bilemedim.
Yavru muhalefet diyen trt yi mi ? Devlet Bahcelının konsmasını kesin Cnn Turk u mu ? İstanbulda yangın çıksa canlı yanına bağlanırken Gezide canlı yayına bağlanmayan haber yapmayan Ntvyi mi ? Sabah haberlerinde diğer gazete başlıklarını es geçip Sabah gazetesine odaklanan Atv'yi mi ? Hangisini ?

Kendimi çevremi bazen kuklaya benzetiyorum.Bir oyun dönüyor bizlerden habersiz bizde öyle kukla gibi kenarda duruyoruz.

Ek olarakta gazetelerden bhsedeceksekte okumadığım gazeteler arasında Sözcü'de var.Aşırı yanlı ne bir tv kanalına ne de gazeteye tahammulum var.

Son düzenleme:
Seyretmişliğim yoktur stv'yi ama hangi kanalı izleyelim ben bilemedim.
Yavru muhalefet diyen trt yi mi ? Devlet Bahcelının konsmasını kesin Cnn Turk u mu ? İstanbulda yangın çıksa canlı yanına bağlanırken Gezide canlı yayına bağlanmayan haber yapmayan Ntvyi mi ? Sabah haberlerinde diğer gazete başlıklarını es geçip Sabah gazetesine odaklanan Atv'yi mi ? Hangisini ?

Kendimi çevremi bazen kuklaya benzetiyorum.Bir oyun dönüyor bizlerden habersiz bizde öyle kukla gibi kenarda duruyoruz.

ben foxa bakıyorum bu ara beğeniyorum
sabah çıkan adam da çok iyi akşam çıkan da

üstelik sosyal medyanın görüşlerini de yansıtıyolar
hem akpliler hem diğer partililer yazıyo tüm görüşleri okuyolar
kendilerine gelen eleştirileri de okuyolar
beğendim yani

ben foxa bakıyorum bu ara beğeniyorum
sabah çıkan adam da çok iyi akşam çıkan da

üstelik sosyal medyanın görüşlerini de yansıtıyolar
hem akpliler hem diğer partililer yazıyo tüm görüşleri okuyolar
kendilerine gelen eleştirileri de okuyolar
beğendim yani

Foxta Fatıh Portakalı aksam ızlıyorum.Sabahları favorım Irfan Degırmencı.
Şu televızyon medyası içerisinde en tarafsız ikisini görüyorum bende.

Foxta Fatıh Portakalı aksam ızlıyorum.Sabahları favorım Irfan Degırmencı.
Şu televızyon medyası içerisinde en tarafsız ikisini görüyorum bende.

foxta sabah çıkan adam illeri de dolaşıyo nabız tutuyo
yorumları da çok tarafsız ve ne düşünüyosa söylüyo

irfanı önceden izliyodum beğeniyodum ama bu yıl buna geçtim :1:
tabi her sabah izleyemiyorum sabah evden çıkana kadar izleyebiliyorum işte

Back