- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.861
canım ben anlamadım günü kapatacağım derken akşam yemek yemiyecekmisin yani...Herkese merhabaa. sabah 6 bucukta spora gittim eve geldigimde 8 bucuktu. hizli tempo yuruyorum ve parka kurulan aletleri yapiyorum. gelince yarim litre su ictim kahvalti olarak 2 domates biraz peynir 1 dilim ekmek yedim oglen meyve yogurt yiyip gunu kapayacagim. ve ben bide bi su kaynatiyorum hergun tarifini burda bulfum 1 bucuk litre suya cubuk tarcin karanfil elma limon koyup kaynatiyorum onu iciyor ve ustune 1 bucuk litre su iciyorum gunde 3 litre oluyor
bana fazla geldi tatlm ya ama gel senle spor yapalm valla ip alamadm elime lastik aldim onu atliyorum bak sende yapablrsn aninda 300bende atlayamiom ama 20 30 50 pes etmiom canm sen ne yapiosn spor olarak?menünün ne kadar güzel canım öyle çok fazla değil ama ben en çok sporunu kıskandım wallahi ben hiç yapamıyorumda
gayet guzel tatlm aman Masallah bu arada aksam yememzlik yapma salata yogurtlu patlicn veya kucuk bi kase corba yani karnina bisi girsin yoksa tansiyonun duser Allah korusunHerkese merhabaa. sabah 6 bucukta spora gittim eve geldigimde 8 bucuktu. hizli tempo yuruyorum ve parka kurulan aletleri yapiyorum. gelince yarim litre su ictim kahvalti olarak 2 domates biraz peynir 1 dilim ekmek yedim oglen meyve yogurt yiyip gunu kapayacagim. ve ben bide bi su kaynatiyorum hergun tarifini burda bulfum 1 bucuk litre suya cubuk tarcin karanfil elma limon koyup kaynatiyorum onu iciyor ve ustune 1 bucuk litre su iciyorum gunde 3 litre oluyor
canm ya caya yavas yavas kessen sekeri cok guzel olur hem bi sure sonra alisiosngünaydın kızlar
dün akşam ı yazmadım önce onu yazayım...
akşam geç gittiğim için eve 5 tane sarma 3 kaşık yoğurt yedim. bir bardakta şekersiz olanından ( güya şekersiz ) limonata içtim. bu sabah
iki ince dilim beyaz ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin ve çay
ara şimdi yeşil çay içicem ama ben bunu tatlandırıcı olmadan içemiyorum
canm ya doktora gittik annem rahatsizlandi detoksa baslayamadm malesef yaçok güzel canım sadece patatesin sayısı dışında ama dediğin gibi arada şaşırtmak gerek. ben yapamadım detoksu sen bari yap.bize yaz mutlaka
bana fazla geldi tatlm ya ama gel senle spor yapalm valla ip alamadm elime lastik aldim onu atliyorum bak sende yapablrsn aninda 300bende atlayamiom ama 20 30 50 pes etmiom canm sen ne yapiosn spor olarak?
gayet guzel tatlm aman Masallah bu arada aksam yememzlik yapma salata yogurtlu patlicn veya kucuk bi kase corba yani karnina bisi girsin yoksa tansiyonun duser Allah korusun
canm ya caya yavas yavas kessen sekeri cok guzel olur hem bi sure sonra alisiosn
canm ya doktora gittik annem rahatsizlandi detoksa baslayamadm malesef ya
saol cannm benm .d hm anladm ozmn okadarda olurgeçmiş olsun annene canım. çayı içiyorum açık olunca şekersiz zaten ama yeşilçayı içemiyorum o yüzden tatlandırıcı kullanıyorum.
geçmiş olsun önemli bir şey yok inşallahbana fazla geldi tatlm ya ama gel senle spor yapalm valla ip alamadm elime lastik aldim onu atliyorum bak sende yapablrsn aninda 300bende atlayamiom ama 20 30 50 pes etmiom canm sen ne yapiosn spor olarak?
gayet guzel tatlm aman Masallah bu arada aksam yememzlik yapma salata yogurtlu patlicn veya kucuk bi kase corba yani karnina bisi girsin yoksa tansiyonun duser Allah korusun
canm ya caya yavas yavas kessen sekeri cok guzel olur hem bi sure sonra alisiosn
canm ya doktora gittik annem rahatsizlandi detoksa baslayamadm malesef ya
AKSAM DENGELEMİSSİN TATLİM SEVİNDİMmrb kızlar öğlen benim yiyeblcgm bir şey yoktu mecbur makarna yoğurt yedim
ara ogun ne bir dondurma
bir kaç tane form çubuk kraker
akşam da nesfit yedim canım yemek istemedi
SAOL TATLİM COKSKR BİSİ YOK MİKRENİ AZMİS SADECE .Dgeçmiş olsun önemli bir şey yok inşallah
gel canım gel.. hoş geldin...merhabalar...ben yeni üyeyim malum bende aynı kilo derdiyle muzdarip olanlardanım.aranıza katılmak istiyorum.sevgilerrr
geçmiş olsun gulsencim annen için...AKSAM DENGELEMİSSİN TATLİM SEVİNDİM
SAOL TATLİM COKSKR BİSİ YOK MİKRENİ AZMİS SADECE .D
tabi canm hosgeldinmerhabalar...ben yeni üyeyim malum bende aynı kilo derdiyle muzdarip olanlardanım.aranıza katılmak istiyorum.sevgilerrr
ohhh mis tatlim zararin neresnden donersen kar tabiki hadi bakalim supersin mukemmel bir kadin olacaksinselam kızlar acaip bir hırsla karşınızdayım. bugün dışarı çıktık çocuklarla o geri aldığım kilolar iyice kendini göstermeye başladı, ayna karşısında mahvoldum üzüntüden, pişmanlıktan resmen..
su andan itibaren sımsıkı başlıyorum yarın pazartesi bile değil yani düşünün artık kararlığımı. spor minderim şu an yerde, yanında pilates lastiğim. bilgisayarıda açtımki hem müzik dinleyerek spor yapayım hemde sizlere haber vereyim dedim.
bugunki yediklerimi yazmıyorum biraz,,,, tamam bayağı bir abarttım, yarından itibaren herşeyimle hazırım inşallah..
dağılmayalım, bir olalım, iri olalım, diri olalım kızlar... ve incecik tabiki:)
seviyorum sizleri ve mutlulukla öperim herkesi. ben kaçtım...
not: geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. bir ara bakarım, alıntılarımı tek tek yaparım inşallah:)
Süpersın işte buselam kızlar acaip bir hırsla karşınızdayım. bugün dışarı çıktık çocuklarla o geri aldığım kilolar iyice kendini göstermeye başladı, ayna karşısında mahvoldum üzüntüden, pişmanlıktan resmen..
su andan itibaren sımsıkı başlıyorum yarın pazartesi bile değil yani düşünün artık kararlığımı. spor minderim şu an yerde, yanında pilates lastiğim. bilgisayarıda açtımki hem müzik dinleyerek spor yapayım hemde sizlere haber vereyim dedim.
bugunki yediklerimi yazmıyorum biraz,,,, tamam bayağı bir abarttım, yarından itibaren herşeyimle hazırım inşallah..
not: geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. bir ara bakarım, alıntılarımı tek tek yaparım inşallah:)
teşekkürler kızlar.. 30dk kadar spor yapıldı öldüm ama ya.. ara verince zor oldu ama varya hande yenerin yayaya şarkısını tavsiye ederim spor yaparken süper oluyor:)S
Süpersın işte bu
selam kızlar acaip bir hırsla karşınızdayım. bugün dışarı çıktık çocuklarla o geri aldığım kilolar iyice kendini göstermeye başladı, ayna karşısında mahvoldum üzüntüden, pişmanlıktan resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?