Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Allahım bide saf demiş ya.. cadıcım normaldir hatta seninkisi hiç bişey yani onu pek kilodan sayma arkadaşım. bu kadra çok yemeyi unutmuşuz bayramda fazla kaçırınca midemiz çok doldu ondan böyle kilo farkı var inan çok çabuk gidiyo... sorun değil bunlar bizim için inşallah... şu gördüğün şeytan varya onun bacağını kıracaz bu sefer...

Son düzenleme:
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]71,300[/td]
[td]72,500[/td]
[td]+1,200[/td]
[td]5,100[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]67[/td]
[td]66[/td]
[td]1,000 [/td]
[td]8,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,200[/td]
[td]88,400[/td]
[td]+200[/td]
[td]2,400[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]66[/td]
[td]65,5[/td]
[td]500[/td]
[td]500[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,700[/td]
[td]84,400[/td]
[td]300 [/td]
[td]2,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]68,700[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]6,200[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]
[/QUOTE]

fezayımın bildirimiyle son durum

ay canımsın çok sağ ol desteğin için evet kırcaz o pis şeytanın bacağını

Sabahlari kardio yapim diom ogleden sonra yuruyuse cikcam 45 dk aksam yatmadanda endersaracin hareketlerini yapim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oooo super olurr

inşallah canım zaten kilo verme işi uzarsa insanın pes edesi gelir bıkkınlık gelir o yüzden bir an once vermeliyiz

oyy sağ ol canım desteğin için inşallah dediğin gibi olur bunun için elimden geleni yapacağım
buarada dediklerine katılıyorum bende kendimi yani bedenimi pilatese ait hissediyorum ama havalardan dolayı hiç pilates havamda değilim son bahara doğru kilo vermede istediğim noktaya gelirsem sıkılaşmak için tam zamanı olacak

vayyy menü harikaaa

Slm kizlar
Sabh.iki dilim ekmek bi dilim peynir bi yumurta
Ara.bi kac uzum bi kahwe
Oglen.kahwe biraz kek
Ara.yarim mango
Aksam.haslama tawuk slata

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah ve akşam öğünün güzel yalnız bugün şekerli besin limitin dolmuş gibi kek,mango, üzüm biraz fazla olmuş

iyi akşamlar yoldaşlarım menümü sporumu yazayım

aç karnına büyük kupa ılık limonlu su
sabah : oğluma yağda sosis kızarttım minik minik keserek birazını bende yedim bir dilim tam buğday ekmeği ile
ara: yeşil çay
öğlen: 3 kaşık taze fasulye ,3 kaşık bulgur pilavı 2 dilim tambuğday ekmeği
ara: nescafe
akşam: peynir,köy ekmeği üstüne tereyağ üstüne salça,1 kaşık taze fasulye,1 salatalık, 1 sivri biber,2 bardak şekersiz çay, 1 bardak ada çayı (akşam öğünü biraz saçma oldu ama komşum çagırdı çatıda öyle yedik)

ara: küçük kase çiğdem

su : suan içeceğim bardakla 2.5 lt olacak yatasaya kadar 3 lt olur herhalde
spor: 47 dk eliptik yakılan 270 kalori

spor olarak 60 dk hedeflemiştim ama bir müddettir yapmıyordum birden yüklenmek istemedim hemde çok sıcaktı yinede fena değil

Son düzenleme:
Beni de alın aranızaaaaa dün başladım 79.3 ile hedefim 55 olmak :))) önceden 89 idim yıl içinde aldım verdim aldım verdim.şimdi almamak üzere 79.3 ile başladım hadi hayırlısı boyumda 1.63. Ve sarkmaktan çok korkuyoruuuum

Selam tam zamanında geldin pazartesi sabahları kilo bildirimi yapıyoruz. Konu sahibi tastatlıcadım cizelgeyi hazırlıyo sağolsun. O zaten okuyunca gerekenleri söyler sana. Umarım daimi olur kilolardan hep birlikte kurtuluruz. Hoşgeldin.

Hoşbulduk çok sağolun.İnşalllah kurtuluruz sağlıklı ve sarkmadan ::13::13:

Ooo bence en güzel akşam yemeği ben çok seviyorum akşamları kahvaltı gibi yemeyi belkide evde kahvaltı yapma imkanım olmadığı için.. gayet güzel geçmiş günün canım...

Canım sporla desteklersek bence sarkmayiz

İnşallah hep zayıflayanların sarktığını duyduğum için en büyük korkum sarkmak
2 gündür yediklerime dikkat ediyorum 1 saat yürüyüş yapıyorum.Egzersizlere de yavaş yavaş başladım. yarın mekik programına başlıycam önerileriniz varsa alırım hepinizin

kızlar bende gece fırsat bulupda gireblyrm çok sessiz sakin

nerden başlycgmi bilemiyorum çocukları dışarı çıkardım evden bir şeyler yapıp goturdum kızkardeşim de burda ara da ister istemez diyet denen bir şey kalmıyor
yediklerim
2dilim kek
2 tane pisi malesef
5tane mercimek kofte
1 tane incir
bunlar öğle ve akşam yemeğine denk getirdim
yediklerim normalde az ama kalorisi çok yüksek
yani bugün kü lmitmi Baya astim

selam aksam fırında pişmiş patlıcan ve kıyma ekmeksiz yendi. birer salatalık domatesle birlikte.. spor yapamadım banyoyu temizledim, üç beş parça kilim paspas vardı onları yıkadım balkonda. spordan sayılırsa baya kalori gitmiştir yani..
bu arada yeni bir okula tayinim çıktı çok heyecanlıyım kızlar, az önce milli eğitim yayınladı şaşkın vede mutluyum, napacağımı bilemiyorum. gidip yatayım en iyisi.
haydi iyigeceler herkese, öperim:))

canım pilates yararlı demişsin. bende göbek ve özellikle basen bölgesi zayıflatmak istiyorum... tavsiye edeceğin link falan varmı?

canım ben googleda arama yapıyorum bel ve göbek incelten hareketler diye, bakıyorum ordan karışık hareketler yapıyorum. belirli zaten hareketler bir süre sonra ezberden yapıyorsun tüm hareketleri.

ben arastrrken bi video buldm youtuba
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips!
yazin bu karin ve simitlere cok iyi gelio ben 77 kg yum ramaznda tam 5.5kg verdm
sabah bir bardak sirkeli su ictim sonra ceyrek ekmegn yarisi kadar tost yedm.d domates kavun yedm .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…