- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.581
Allahım bide saf demiş ya.. cadıcım normaldir hatta seninkisi hiç bişey yani onu pek kilodan sayma arkadaşım. bu kadra çok yemeyi unutmuşuz bayramda fazla kaçırınca midemiz çok doldu ondan böyle kilo farkı var inan çok çabuk gidiyo... sorun değil bunlar bizim için inşallah...şu gördüğün şeytan varya onun bacağını kıracaz bu sefer...
oooo super olurrSabahlari kardio yapim diom ogleden sonra yuruyuse cikcam 45 dk aksam yatmadanda endersaracin hareketlerini yapim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım zaten kilo verme işi uzarsa insanın pes edesi gelir bıkkınlık gelir o yüzden bir an once vermeliyizonce tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederimmm. inşallah daha iyi olacak, bundan sonra daha sıkı daha dikkatli olalım patır patır gitsin inşallah kilolar...
menüme geleyim
sabah iki dilim ekmek ve iki light uçgen peynir
ara kayısılı form çayı ile iki diyet bisküvi
oyy sağ ol canım desteğin için inşallah dediğin gibi olur bunun için elimden geleni yapacağımTum arkadaslarimi kutluyorum cadicim sen bu azimle bizi haftaya gecersin biliyorum o yuzden işi sıkı tutmak lazim kizlar bu cadi hepimizi sollar haftaya:)))
Mekik prog var cadicim masa ustune kaydetmistim onceden sagolasin.
Ben pilatesten yanayim bolgesel zayiflamama cok yardimci oluyor benim gobekte toplandigi icin tum kilolar pilates+mekik yapacagim. Birde insanin vucut tipine gorede degisiyor aslunda yapilan sporlar, bana uyan bibaskasina uymuyor yada sevmiyor, oyuzden insan kendini yapisini vucudunu bilirse en uygun sporu ve beslenme seklini bulur diye dusunuyorum ben. Nacizane fikrim budur efendim haydi cok motive olmus bir sekilde operim herkesi:)))
vayyy menü harikaaaOgle yemeğim haşlanmış tavuk kekik ve pul biberle karıştırdım iki baget. Domates ve salatalık yoğurt
Ara öğün olarak süt aldım tatlandırıcıyla icicem.
Slm kizlar
Sabh.iki dilim ekmek bi dilim peynir bi yumurta
Ara.bi kac uzum bi kahwe
Oglen.kahwe biraz kek
Ara.yarim mango
Aksam.haslama tawuk slata
Beni de alın aranızaaaaa dün başladım 79.3 ile hedefim 55 olmak :))) önceden 89 idim yıl içinde aldım verdim aldım verdim.şimdi almamak üzere 79.3 ile başladım hadi hayırlısı boyumda 1.63. Ve sarkmaktan çok korkuyoruuuum
Tabiki gelirsin hepimiz aynı hedef için uğraşıyoruz bu yolda saglam destek gerek yoksa zor.beni gorun lutfen bende kilo vermek istiyorum tek basima olmuyo araniza geleblrmiyim acaba?
Selam tam zamanında geldin pazartesi sabahları kilo bildirimi yapıyoruz. Konu sahibi tastatlıcadım cizelgeyi hazırlıyo sağolsun. O zaten okuyunca gerekenleri söyler sana. Umarım daimi olur kilolardan hep birlikte kurtuluruz. Hoşgeldin.
Canım sporla desteklersek bence sarkmayiz
canım pilates yararlı demişsin. bende göbek ve özellikle basen bölgesi zayıflatmak istiyorum... tavsiye edeceğin link falan varmı?
Tabiki gelirsin hepimiz aynı hedef için uğraşıyoruz bu yolda saglam destek gerek yoksa zor.
Canım sporla desteklersek bence sarkmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?