Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

kızlarr tekrar yazıyorum tek istediğim hedefe ulaşmak için sabır azim,istekli ve birlik'de ilerlemek bir avuç kişi olalım ama sağlam güzel ilerleyelim istiyorum bu cuma bildirimlerinizi bekliyorum ne kadar erken yazarsanız hemen listeyi yayınlarım

Mantar tavuk sote
Salata
Ayran

Eklentiler

• $2014-05-19 13.13.53.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 62
Afiyet olsun menun cok guzel bende suan 4 kasik semiz otu 4 kasik yogurt yedim 1 sogus domates
bu arada 31 gunluk programin 2 .gununude yaptim 30 dk eliptik yaptim[/QUOTE] tsk arkadasm sana da afyt olsun

selam bende rejime ve spora başladım. sana katılmak isterim ama sürekli yazamayacağımı şimdiden bildirmek isterim. çünkü 2 çocukla nete girmek çok zor oluyor. zaman buldukça takip etmek durumumdan haber vermek isterim. daha öncede bazı topikleri takip etmişiliğim var. uzun süreden beri rejime başlayıp bırakıyorum ama bu sefer oldukça kararlıyım. inşallah verecem kilolarımı, vereceğiz:)))
şu an 66 kiloyum. hedefim 60 olmak. zor ama denicem:))
2 haftadır sıkı rejimdeyim. ve 2 haftada 4 kilo verdim. şu an durdu kilo vermem. biraz saldım galiba:))
bölgesel spor yapıyorum. göbek ve bel yağlarımı eritmek hedefim. daha çok pilates ve dediğim gibi göbek hareketleri..
destek olalım birbirimize, verelim şu kiloları artık.....

yaaaaaaa eminim tanıyorsundur ben geçen yıl mezun olmuştum ama bu yıl bazı sebeplerden 10kg dan fazlasını geri aldım neyse bir arkadaşla iddiaya girdim kazanmam şart acayıp hırslandım hepbirlikde inşallah vereceğiniz bu kiloları benim eşim memur 3 gündür evde sık giremedim kusura bakmayın yarın itibaren sık girerim inşallah

sabah kahvaltı:
1dilim kepek ekmeği salatalık domates 1 tane sigara böreği nane maydanoz 1 yumurta..

öğlen sebzeli 1 kase mercimek çorbası(çocuklara yapmıştım.)

akşama bulguru haşlayıp yoğurtla karıştırmayı düşünüyorum. yanında bol salata ile..

bugün ara öğün yapmayı düşünmüyorum. belki 1 yenidünya 1 tanede erik yerim meyve olarak. 5er kaloriden 10 kalori eder..

Bu arada ara öğün
3 form bisküvi
1elma yeşil çay.ım daha sonra icecm şu ana kadar 1litre su 750 ml de limonlu su mil

aynen.. bende iddiaya girdim ve çok hırslıyım. aslında ben hem hırslıyım hem sinirli.. bazı arkadaşlar inatla veremezsin versende geri alırsın diyor, anlamak güç!!!!
bende hırs yaptım 2 haftada 4 kilo verdim ve herkes zayıflamışsın, çok iyi olmuşsun diyor, onlarda hala tık yok...

Ohhh masllh cogalmissiz..bende idaya girenlerdenim esinle girdim bende ama benim wermem gerken cok kilo war 20 kilo aha wermem lazim 6 kilosu gitti hedefim 26 ydi simdi 20 e dustu ins wericem kararliyim...
Yediklerimi yazim
Sabah yesil cay once
Kahealti bi kahwe skersiz iki dilim kepek ekmegi bi yumurta bi dilim petnir 3 zeytin
Ara.2 kucuk seftali
Oglen.bi dilim kepekli ekmek bi dilim peynir bi kucucuk puding
Ara .kahwe sekersiz uc burcak kepekli biskuwi
Aksam.tawuklu mantarli patats ye.egi biraz yerim yaninda yesil mercimekli sifir yagli bulgur
Ara.cay bi kuru kayisi
Nasil kizlar cokmu

Kizlar asada kim var kim yok goremiyorum telefondan giriyorum suan yeni gelen arkaslarim hosgelmisler evlarlarinizi Allah bagislasin herkez en kisa surede hedefine ulassin insallah.

Fezaycim menun guzel dengelemissin puding yemissin ogle yemegini hafif yapmissin sevdigimiz seyleri yemek istiyorsak senin yaptigin gibi dengelemek lazik burda birbirimizden cok sey ogrencez cok

Afiyet olsn çok değil ama puding olmadi sanki yine de sen daha iyi bilirsin yediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…