- 8 Mart 2014
- 1.589
- 322
- 128
- 39
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.561
evet fezay hergün yapıyorum 3 mili 45 dakika bazen sadece 30 dakikasını yapıyorum geri kalan dakikaları başka egzerslrle tamamlyrm
Ara ogun de yeşil çay.la bir piko
Öğle yemeği
Bir kabak bir biber dolması
Yarım kâse çorba
Tatlıcadi kolay gelsin ben bütün temizliği bayramdan önce yapmıştım sadece koltuklar kalmıştı yıkamaya vermedim ışte bugün de ona başladım hergün bir tane yikarm felaket kalori harcadım enerjim bitti
ooo hoşgeldin yokluğun belli oluyor yuvaya dönüşde olmuş hoşgeldin evine valla sıkı yönetim ilan ettim yani uzadı bu iş biraz sıkıp kurtulmak varken 1 ileri 2 geri gidiyoruz neyse menünde güzel gözüküyor bende temizlikden spor yapamadım ama olsun oda spor sayılırSelam kizlar....
Sizi cok ozledim, sohbetlerimizi, paylasimlarimizi, gunluk yazdigimiz menuleri okumayi.. kisacasi sizle olan herseyi cok ozledim. Malum ramazandi bayramdi tatildi derken duzenli giremedim tabi siteye.. bayram sonrasi 3 gunluk denizin ardindan evime dondum, artik kendi evimdeyim. Ev bildiginiz gibi degildi heryer mahvolmustu tozdan gorunmuyordu, allahtan gorumcem geldide bitirdik temizligi valla iki gundur temizlikle ugrastik neyseki bitti ama bizde bittik.
Gelelim kilo ve rejim olaylarina, e malum bayram olunca vede anne evinde olunca kacamagin şahını yaptim ama yinede cok almamisim denizde bol bol yuzdum sanirim ondan. Gecmisi cok uzun okuyamadim ama sanirim herkes biraz abartmis. E napalim biz bize yeteriz, once nasil verdiysek simdide oyle veririz moral bozmak yok. Valla sunuda soylemeden gecemicem tastatlicadim bile kacamak yaptiysa artik bizimki normal, o bizim pirimiz kizlar biliyorsunuz:))) ama sıkıyonetimi ele almis anlasilan, herkes bi donsun kimseye goz actirmica benziyor soyliyim:)) iyide edersin tastatlicadim bizi bi toparla artik yaaaa..
Ben 65.5 ile sezonu aciyorum, tablodaki son kilom neydi bilmiyorum telden giriyorum cunku bakamadim ama onemide yok gecmisi sildim gelecege bakiyorum ben:)))
Sabah kahvaltisi: cok az ekmek, iki catal peynir bir salatalik iki cay..
Oglen bir salkim uzum.
Ara kahve
Aksam halamlara gidecegim ama ordada patlican yemegi var biliyorum cok az ondan yerim.
Spor yapamayacak kadar yorgunum temizlik beni bitirdi.
Su simdiden iki litre...
Haydi bakalim operim herkesiii:)))
bende özledim canım mekik programını istiyorsan yollayım tekrar ben faydasını gördüm hatta tekrar başlıcam inşallahCadicim formundasin yine harikasin. Cok ozledim seni valla nasilsin..
Bu arada bende mekik prog baslicam olmuyor boyle bi cekiyorum bi cekmiyorum prog olursa en azindan mecbur kalirim cekerim mekigimi..
Opuyorum canim...
Sporada baslamdim kizlar sizce hangi spora baslasam plates,kardio,lesli uc hafta icinde hem ince gozukmek hemde kilo wermek istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oooo bakıyorum harika gidiyorsun masallahh herşey süperbugünkü menüm kızlar
sabah iki dilim ekmek peynir ve zeytin, çay
ara yeşil çay
öğle : tavuk döner yedim hazırda bişeyim yoktu ve salata bir bardak yoğurt
ara : kayısılı form çayı ve 3 diye bisküvi
akşam : yemedim ama yoğurtlu semiz otu salatası ve bir baget planladım
su 2 litre olmuştur amacım 3 e tamamlamak
spor : mekik prog. 3 günü akşam gidince 120 mekik çekicem veee leg magic aletim vardı onu çıkardım sabah yavaş yavaş ona başlıycam bakalım hayırlısı ölçülerimi aldım ay sonunda yazarım size
Kızlar 3 milini yapiyrumm tavsiye ediyorum. Gerçekten çok etkili
Slm kizlarrrr oh ohh masllh toplaniyoruz yeniden walla burasi olmadan motiwem yerlerdeee....nese toparlandim ama iki gundur iyi gidiyorum
günaydın kızlar
sabah 45 dakika leslie yapıldı bol bol su içildi
kahvalti
bir yumurta
1 zeytin
2 koz biber
yarım domates
bir çatal keci peyniri azckda lor
1 dilim kızarmış ekmek
kahvalti yi fazlalstrdm bugün yine iş var
kilo veren arkadaşları tebrik ederim vermeynlere de
benim diyet bugün bozuldu gibi kahvalti.dan sonra bu saate kadar bir şey yemedim disardym çocuklarla bakalım nolck
Tum arkadaslarimi kutluyorum cadicim sen bu azimle bizi haftaya gecersin biliyorum o yuzden işi sıkı tutmak lazim kizlar bu cadi hepimizi sollar haftaya:)))
Mekik prog var cadicim masa ustune kaydetmistim onceden sagolasin.
Ben pilatesten yanayim bolgesel zayiflamama cok yardimci oluyor benim gobekte toplandigi icin tum kilolar pilates+mekik yapacagim. Birde insanin vucut tipine gorede degisiyor aslunda yapilan sporlar, bana uyan bibaskasina uymuyor yada sevmiyor, oyuzden insan kendini yapisini vucudunu bilirse en uygun sporu ve beslenme seklini bulur diye dusunuyorum ben. Nacizane fikrim budur efendim haydi cok motive olmus bir sekilde operim herkesi:)))
Slm kizlar
Sabh.iki dilim ekmek bi dilim peynir bi yumurta
Ara.bi kac uzum bi kahwe
Oglen.kahwe biraz kek
Ara.yarim mango
Aksam.haslama tawuk slata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?