Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

evet fezay hergün yapıyorum 3 mili 45 dakika bazen sadece 30 dakikasını yapıyorum geri kalan dakikaları başka egzerslrle tamamlyrm
benim de Baya sikilasmam lazım jilln çok iyi de ama ben yapamıyorum çok ağır
O yüzden bakiyorum etkili sikilsma egzersizleri neler dye

Akşam yemeği geç yaptım
Bende beklemdm nesfit ve yulaf ezmesiyle idare ettim belki bir meyve de yerim daha sonra

Gunaydin kizlar...
Dun aksam bir porsiyon patlican yemegi, turlu gibi biseydi.. biraz pilav bol salata... iki dilim baklava((

Bu sabah kahvalti: bir dilim ekmek, iki catal peynir, bir salatalik, bir krep...

Oglan uyursa eger mekik prog baslicam insallah, kizim babasiyla gitti. Evin islerini halledip spora adayacagim kendimi:)))

Benden boyle iste haydi optum:))

sağ ol canım akşam bitti yamuldum resmen ben yapmadım bayram temizliği nasılsa giden taraf benim diye o yüzden düne kaldı mis gibi oldu ev tabi evdeki 2 erkeğimle ne kadar böyle kalcam muhamma

ooo hoşgeldin yokluğun belli oluyor yuvaya dönüşde olmuş hoşgeldin evine valla sıkı yönetim ilan ettim yani uzadı bu iş biraz sıkıp kurtulmak varken 1 ileri 2 geri gidiyoruz neyse menünde güzel gözüküyor bende temizlikden spor yapamadım ama olsun oda spor sayılır
Cadicim formundasin yine harikasin. Cok ozledim seni valla nasilsin..
Bu arada bende mekik prog baslicam olmuyor boyle bi cekiyorum bi cekmiyorum prog olursa en azindan mecbur kalirim cekerim mekigimi..
Opuyorum canim...
bende özledim canım mekik programını istiyorsan yollayım tekrar ben faydasını gördüm hatta tekrar başlıcam inşallah

Sporada baslamdim kizlar sizce hangi spora baslasam plates,kardio,lesli uc hafta icinde hem ince gozukmek hemde kilo wermek istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saydığın herşeyi yaptım pilates beni mutlu etti en çok ama pilastes hızlı kilo vermeye yardımcı değil sıkılaştıran bir spor bence önce kardio yada leslie ile kilolardan kurtul hedefe az kala pilatese başla şahsen ben öyle yapacağım ama 3 haftan var madem kusura bakma totoyu biraz sıkıp ikisini birden yap yani leslie yada kardio en az 30 dk birde pilates yap üsütüne hızlı verim için
oooo bakıyorum harika gidiyorsun masallahh herşey süper
Kızlar 3 milini yapiyrumm tavsiye ediyorum. Gerçekten çok etkili

bende yaptım etkili ama uzun vadede sıkıldım yaa sen ne güzel sevmişsin

günaydın kızlar
sabah 45 dakika leslie yapıldı bol bol su içildi
kahvalti
bir yumurta
1 zeytin
2 koz biber
yarım domates
bir çatal keci peyniri azckda lor
1 dilim kızarmış ekmek
kahvalti yi fazlalstrdm bugün yine iş var

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]71,300[/td]
[td]72,500[/td]
[td]+1,200[/td]
[td]5,100[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]67[/td]
[td]66[/td]
[td]1,000 [/td]
[td]8,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,200[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]4,100[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]66[/td]
[td]65,5[/td]
[td]500[/td]
[td]500[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,700[/td]
[td]84,400[/td]
[td]300 [/td]
[td]2,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]68,700[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]6,200[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]
[/QUOTE]

tablomuz 2 eksik ile yayınlıyorum FEZAY İLE ZEYNEPAZRA kızlar nerde bilidirimler???
onun dısında izinli arkadaslar döncekmi bilmiyorum ay sonuna kadar bekliyelim bakalım....

gelelim tablo yorumuna haftanın birincisi bayram tatlı demeden harika azmiyle USRİYUSRA gerçekden şapka çıkarıyorum maşallah diyorum helal olsun diyorummm

haftanın ikinicisi EDDAXY harika bir giriş yaptın canım devamı gelsin hep

ve haftanını üçüncüsü aslında birinciden bile çok versede listedeki en sonki kilosuna göre değerlendirdiğim için üçüncü oluyorsun (arkadaşımız bayramda yakşık 3 kg yakın almış ver hepsini hemen vermiş afferim kız sana devamı hep gelsin inşallahhh

ve gelelim haftanın safına, örnek olmayana topiğin kurusucu olarak topiğin yüz karası yani ben bayramda bir güzel yedim içtim bayramın 1.günü regliydim bir güzel tatlılarıda hüplettim ve sonuç bu bir daha yaşamamak için elimden geleni yapacağım inşallah hepinizden en çok'da kendimden özür diliyorum

hadi kızlar hep birlikde sonuca gidelim kurtulalım şu yağlardan ve kilomuzu korumak için topik açalım

ohhhhhhhhhhh sefan olsun maşallah bende şimdi eliptik yapacağım süreyide uzatcam bu hafta özellikle çok yüklencem kendime

menünde güzel en güzel öğün diğer öğünlere dikkat et sen kolay gelsin

Sabahlari kardio yapim diom ogleden sonra yuruyuse cikcam 45 dk aksam yatmadanda endersaracin hareketlerini yapim

once tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederimmm. inşallah daha iyi olacak, bundan sonra daha sıkı daha dikkatli olalım patır patır gitsin inşallah kilolar...

menüme geleyim

sabah iki dilim ekmek ve iki light uçgen peynir

ara kayısılı form çayı ile iki diyet bisküvi

Tum arkadaslarimi kutluyorum cadicim sen bu azimle bizi haftaya gecersin biliyorum o yuzden işi sıkı tutmak lazim kizlar bu cadi hepimizi sollar haftaya:)))
Mekik prog var cadicim masa ustune kaydetmistim onceden sagolasin.
Ben pilatesten yanayim bolgesel zayiflamama cok yardimci oluyor benim gobekte toplandigi icin tum kilolar pilates+mekik yapacagim. Birde insanin vucut tipine gorede degisiyor aslunda yapilan sporlar, bana uyan bibaskasina uymuyor yada sevmiyor, oyuzden insan kendini yapisini vucudunu bilirse en uygun sporu ve beslenme seklini bulur diye dusunuyorum ben. Nacizane fikrim budur efendim haydi cok motive olmus bir sekilde operim herkesi:)))

Ogle yemeğim haşlanmış tavuk kekik ve pul biberle karıştırdım iki baget. Domates ve salatalık yoğurt
Ara öğün olarak süt aldım tatlandırıcıyla icicem.

Slm kizlar
Sabh.iki dilim ekmek bi dilim peynir bi yumurta
Ara.bi kac uzum bi kahwe
Oglen.kahwe biraz kek
Ara.yarim mango
Aksam.haslama tawuk slata

kilo veren arkadaşları tebrik ederim vermeynlere de
benim diyet bugün bozuldu gibi kahvalti.dan sonra bu saate kadar bir şey yemedim disardym çocuklarla bakalım nolck

canım pilates yararlı demişsin. bende göbek ve özellikle basen bölgesi zayıflatmak istiyorum... tavsiye edeceğin link falan varmı?

Slm kizlar
Sabh.iki dilim ekmek bi dilim peynir bi yumurta
Ara.bi kac uzum bi kahwe
Oglen.kahwe biraz kek
Ara.yarim mango
Aksam.haslama tawuk slata

fezaycım belki bilmiyosundur diye yazayım istedim. üzüm şeker oranı en yüksek meyvelerden biri belki 2 3 tanenin zararı olmaz ama diyetisyenler özellikle üzümü yasaklıyo canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…