- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.501
Canim selam hosgeldin yeni isin hayirli olsun bu arada vermis oldugun kilolardan dolayi seni tebrik ederim
Hoşbuldum canım çok teşekkürederim.. yanlız sen sahurda da iftardada çok az yemişsin nasıl dayanıyorsun.Çok uzun saatler aç kalıyoruz ne olur ne olmaz.
Olur daha iyi olur. Derimselam kizlar hayirli cumalar herkez iyidir insallah bu arada soylemek istedigim birsey var malum p.tesi bayram o gunde tarti gunumuz ben bayram surecesinde ev de olamam o yuzden bu p.tesi degil diger p.tesi tarti gunumuz olsun diyorum siz ne dersiniz.
dunku menum
1 porsyon yogurtlu karisik kizartma
1dilim ekmek
2 tane muhallebili kemalpasa tatlisi
su ne kadar ictim bilmiyorum
sahur; 700 ml su
Selam kızlar iki gündür orucu falan bıraktım düşük tansiyon problemim var benim dun acilde serumlarla topladık biraz tam böbrek düzeldi derken birde bu. Allah başka dert vermesin. Benim için bir dahaki pazartesi tartilmanin sakıncası yok. Bayram ertesi ayran detoksu yapacaktım ama tuzsuz yemem yasak. Sizce tuz koysam az bişey olurmu ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi aksamlar kızlar hepimizn bayramı şimdiden mubarek olsun benim sizler gibi bi yogunlugum yok kmsem yok burda gelenim gidenim yok gunlukte yalnız kaldım
Bugün yediklrim
Sahurda 2 tane pogaca
İfrar
Sebzeli çorba
2 kasık piri.c avı
Salata birazda havuç meze
Patlican kebabı ve yarım bardak cola
Bi isirik kestane şekeri bugün son gün diye bayram ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?