Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Ben izelden msj atmayi bilmiom ama denerim bi nadil olcak diye cuma mi bildirim yapioruz kizlar...pazarteside olabilir cumaa labilir cuma olsn bencede cunku ben genelde kacamagimi hafta sonu yapiom tartildiktan sonra olursa daha iyi olur ama gunu belli olsna ona gore atalim msj latimiz

cumleten Gunaydin arkadaslar bugun erkenciyim ogluma pankek esime yumurtali ekmek kendima yulaf kefeginden avuc ici kadar ekmek yaptim dukan diyetinden ogrendim dukan diyetinde sevdigim ender tariflerden neyse klasik domates peynir salatalik zeytin ve maydanozlu saglikli bir kahvalti yaptim sekersiz cay ictim simdide yuzumu eksite eksite yesil cay iciyorum ne berbat bi tat boyle neyse zayiflamak icin bu tadi cekmeye raziyim.

Fezaycim gozumden kacti daha onceki bildirimin kusura bakma canim suan telefondan giriyorum pc acinca senide listeye eklicem

Son düzenleme:
hepinize günaydınlar vee bol bol tartıda eksilmeler diliyorum
ben 3 gün detoks yapacaktım sözde ama dünü zor geçirdim devam etmeyeceğim sanırım yarım yamalak da olsa bir günü tamamladım ve -800 gr gördüm tartıda

dün yediklerimi yazayım belki yapmak isteyen olur:

sabah: 1 çay bardağı pirinçten pirinç lapası 2 kaşık yoğurt (saat 12 gibi yedim)
bitki çayları bol su içtim
limonlu maden suyu içtim
20 dk yüksek seviye eliptik yaptım
saat 15te: 1 çay bardağı pirinçten 1pirinç lapası+2 kaşık yoğurt+1 adet ızgara pirzola+salata+2 dilim karpuz
ve günü kapadım
normalde o tavuğu yememem lazımdı diğer herşey diyetimde olan şeylerdi
akşam da acıkınca bir avuç beyaz leblebi yedim bitki çayı ile
bu arada ben spor yapmadan önce yağ karışımını sürüp streçle sarıyorum kendimi baya terliyorum size de tavsiye ederim

duyfercim aramıza hoşgeldin canım seni önceki topiklerden tanıyorum hatta açtığın bir topiğe bir ara ben de yazmıştım

olsun canm ne kusuru elimemiyapiscak sanki...bakam bakam haftaya cuma kim birinci olcakkkkk...
kahwaltim bi yagsiz tost kepekli ekmekten
ara:bi seftali
oglen kisir yaparim kendime booolll yesillikli azcik bulgurlu ve yagsiz
aksam daha biliom
sonuclari yazicam artik

bugün yediklerimi yazayım

sabah: 2 dilim kızarmış kepekli ekmek ile normal kahvaltı
öğle: 1 tabak buğday haşlama
aşkam: 1 tabak erik+1 kayısı+1 halley

fazla bişi yiyemedim canım hiç istemedi. bol su ve btki çayı tabiki de

hepinize iyi geceler..

Gunaydin azimli kararli bayanlar yeni bir hafta esim bugun 19 mayis sebebiyle evde esler evde olununca firsat nadir buluyorum neyse dun aksam ne yedigimi yazmadim 1 porsyon piyaz , 4 kasik menemen 3 kasii yogurt 1 dilim ekmek yedim saat 4civari yedim bunlari dun sabah 30dk. Aksam 15 dk olmak uzere 45 dk eliptik yapmis oldum 2 lt suyla bitirdim

Günaydın :) ben de aranıza katılmak istiyorum :) beni de alır mısınız :) vermem gereken 20 kilo var da

iPhone 'dan gönderildi

Canım beni de listeye eklermsn her 2günlüğü de girerm ben yaklaşık 3.5
Aydır diyet yapıyorum ama burdaki başlangıç kilom 74 olsun şu an ki kilomda zaten 74 hedef kilo 55 boy 1.54

Arkadaslar pc acinca eklicem insallah firsat buldukca girmeye calisiyorum bugun 19 mayis nedeniyle esim evde o yuzden sık acamiyorum.

Viennacim 800 gr gitmis super umarum geri almazsin

31 günlük programa başladım
Sabah 1saat egzersizdn sonra yaptım
Kahvalti
30 gr peynr
2 yeşil zeytin
Maydanoz
1dilim ekmek ve omlet

31 günlük programa başladım
Sabah 1saat egzersizdn sonra yaptım
Kahvalti
30 gr peynr
2 yeşil zeytin
Maydanoz
1dilim ekmek ve omlet

oh maşallah hayırlı olsun programın benimde 2.günüm
kahvaltında gayet güzel

Ara öğün
1 galeta
Bir avuc yaban mersin
Yeşil çay
yaban mersini bende çok duyuyorum kan şekeri dengeliyormuş tadıda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…