- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.021
Aynı fikirdeyim sporsuz olmuyor ben ramazanda hiç ugrasamam bebek emziriyorum halsizlik var zaten ama yemeye çok dikkat ediyorum herseyden dozunda yiyorum ve suan ilk hedefine 69 à ulaştım şimdi sıra 65 te ramazan ayının bitimine kadar bu arada bugun yolda bayadır görmediğim bir akraba ile karşılaştım ayyy sana ne olmus kim der iki çocuk anası bayaa zayıflamışsın dedi aynı şekilde eşimde Siz ne yaptınız falan dedi eşimde baya kilo verdi bu arada. \m/ =D>
Dışlanmışım baya menüme hiç birşey demiyorsun tatlış:-(
Selam kızlar 15 günlük herşey dahil tatilin ardından 1,5 kilo almış olarak döndüm şimdi sizlere ramazan diyetimi yazıyorum.
Sahur
şekersiz çay
1 orta boy haşlanmış yumurta
1 kepekli tost
1 su bardağı ayran
1 meyve
5-6 adet zeytin
iftar
1 kase yağsız çorba
1 ince dilim kepek ekmek
15-20 dk sonra
1 köfte kadar et
8-10 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
yağsız salata
1 ince dilim kepekli ekmek
gece
2 meyve
1 galeta veya 2 grisini
1 çay bardağı kefir
bu diyet bu gece denenecek uykusuz geceler bekle beni sana geliyorum....
iyi aksamlar
iftar da
kıymalı taze fasulye 1 porsiyon
1 kâse yoğurtlu kofteli çorba artık ismi nedir bilmiyorum
yarım dilim kepek
biraz da kavun yedim
Selam.. Geçen sene 96 kilolara kadar çıkmıştım. 2.5 ay diyet,spor ve bol bol su içerek 16 kilo verdim.. Sonrasında bıraktım tabii :) yeniden diyetisyene gittim ve 86 kg çıktım yani tam 14 ayda 6 kg geri almışım.. Şimdi yeniden başladım ve bırakmamak üzere.. Azim ederek iradeli olarak başarabileceğimiz gerçek.. Ve benim şekerim, yumurta tembelliğim çıktı kilo artış nedenlerimden biri de buymuş..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi aksamlar
iftar da
kıymalı taze fasulye 1 porsiyon
1 kâse yoğurtlu kofteli çorba artık ismi nedir bilmiyorum
yarım dilim kepek
biraz da kavun yedim
iyi geceler iftarimi yazayim
iftardan yaklasik 30 dk once 25 dk eliptik yaptim hic sıkınti yasamadim sporum bittikden 3-4 dk sonra ezan okundu hemen suyunu ictim su sorunu yasamamis oldum iftardan sonra spora vakit ve hal kalmadigi icin bu yolu buldum ve sevdim neyse iftarim ;
1kepce mercimek corbasi ( kivam icin un ,patates koymadim)
actifry da 1kasik zeytinyaginda 1.5 adet kabak kizarttim sarimsakli yogurtla yedim.
2kasik manti
yarim dilim karpuz
1buyuk kupada yesil cay ve kayisi cayimi birlikde demleyip ictim yani karistirdim
suyum 1bardak daha icersem 1.5lt olacak mutlaka tamamlarim
mekik programin 4.gunu 50 adeti az sonra cekecegim
sagasola egilmede yapacagim sonra dus sonrq uyku en gec 11.30 da uyku moduna gecmem lazim hadi bakalim iyi geceler ben bolgesel sporuma baslayayim
masallah diyeyim sana keşke bende spor yapsam çok özledim yaa
yeşil kahve yi ben denedim de bende hiç bir etki etmedi ama memnun kalanlar varHayurli aksamlar kizlar
Iftar.1 tabak zeytinyagli semizotu yemegi yogurt iki kasik kapruz
Komsumda iki kasik sutlac
Spor.stepper we hareket 25 dk
Ara.cay bi kac erik
Sahur.bi dilim ekmek bidilim peynir bi haslanmis yumurta
Haftaya pazartesi kac cikcam cok merak ediyorum.buarada kizlar yesil kahweyi bilenler warmi
yeşil kahve yi ben denedim de bende hiç bir etki etmedi ama memnun kalanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?