Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

fezayıda ekledim vienna kaldı
ben tablomuzu kiritiğini yapayım

haftanın birincisi 700 gr ile ben kendimi tebrik edeyim bari devamı hep gelsin inşallahhh
haftanın ikinicsi 300 gr ile maviay senide terik ederim devamı hep gelsin inşallah

kilosunu koruyan ve artı çıkan arkadaşlarımada yola devam pes etmek yok diyorum

bu arada iftarı da şimdi den yazayim
yarım kâse tarhana
1 but firinda belki patatesini de yerim
salata 1 dilim ekmek mi bulgur pilavı mi yesem daha karar veremdm

Bende 69 um ;-) ewet bacılar sahurda bir liderin 4/1 mideye indi bugun iftarda uc hindi boynu iki kasık esmer bulgurdan. Pilav yoğurt forması ve yoğurt herkesi tebrik ederim menüsünde yorum. Deyin öpüldünüzzz

yarım kâse tarhana
İkisinide ye hiçte bişey olmaz duracağın yeri bil yeter ben artık canımın istediği herseyi dokunma yiyorum ve iki haftada bazende haftada bir kilo gidiyor

Selam kızlar once tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum azmimizden dolayı. Ben az önce dayanamadım ac karnına bi daha tartıldım daha oncede ac karnına tartiliyodum ya merak ettim :))) hepinize tavsiye ederim iftar öncesi bi tartlmayı. Gelelim menüye
Sahur iki dilim ekmek tereyağlı az salca peynir zeytin az kızartma fırında. İftar :) lebeni çorbası az patlican yemeği az pide ve 5 6 sarma corbayi ilk kez deniycem bakalım nasıl oldu hepinize hayırlı iftarlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iftar.taze fasulye sekiz yemek kasigi bi parca et iki kasik pilaw salata karpuz
Ara.cay bi parca cikolata
Ara.meywa
Sahur herzmankinden

İftar, bir kase tarhana corbasi, bir tane lahmacun, bir kase lebeni ve bol su simdiye ksdar yaklasik 1.5 lt olmustur.
Ara birer dilim karpuz kavun bit kucuk nektarin. Aksami kapatmis bulunmaktayim. Herkese hayirli aksamlar, hayirli sahurlar simdiden..

Tastatlicadim tebrik ediyorum canim ve kilo veren diger yol arkadaslarimida kutluyorum darisi bana ne diyim. Bu haftada vermedigim gibi sldim. Ramazanin temposuna bir alisayim spora baslicam insallah. Sporsuz olmuyor arkadas:))

Aynı fikirdeyim sporsuz olmuyor ben ramazanda hiç ugrasamam bebek emziriyorum halsizlik var zaten ama yemeye çok dikkat ediyorum herseyden dozunda yiyorum ve suan ilk hedefine 69 à ulaştım şimdi sıra 65 te ramazan ayının bitimine kadar bu arada bugun yolda bayadır görmediğim bir akraba ile karşılaştım ayyy sana ne olmus kim der iki çocuk anası bayaa zayıflamışsın dedi aynı şekilde eşimde Siz ne yaptınız falan dedi eşimde baya kilo verdi bu arada. \m/ =D>

Iftar.taze fasulye sekiz yemek kasigi bi parca et iki kasik pilaw salata karpuz
Ara.cay bi parca cikolata
Ara.meywa
Sahur herzmankinden

yarım kâse tarhana

kizlar hepinizin menusu super afiyet olsun

Tastatlicadim tebrik ediyorum canim ve kilo veren diger yol arkadaslarimida kutluyorum darisi bana ne diyim. Bu haftada vermedigim gibi sldim. Ramazanin temposuna bir alisayim spora baslicam insallah. Sporsuz olmuyor arkadas:))

tesekkurler canim ... aynen bende gun asiri spor yapmayi planliyorum elimden geldigince yapiyorumda

selam kızlar

lebeni çorbasını yaptım içtim çok sevdim ben zaten yayla çorbasını çok severim buda onun gibi ama daha besleyici ve faydalısı :)
dün ilk kez oruç beni sarstı biraz kızlar işten çıktım eve gitmiyor ayaklarım o kadar kötüydüm... ama zor olacak ki imtihan olsun dedim sabrımı çektim...

gelelim sahur menüme: bir küçük dilim borek kibrit kutusundan az büyüktü, iki dilim ekmek, domates salatalık çay ve ramazan şerbeti içtim gerçi cappy nin hazırı ama en kısa sürede kendim yapmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar. su en fazla 1,5 litre olmuştur sanırım.

bende dunku iftarimi bugunku sahurumu yazayim

iftar : 1kepce mercimek corbasi
4 kasik manti
bir buyuk kase salata
1.5lt su
1bardak kayisi cayi
dun temizlik yaptigim icin spor yapmadim ama mekik programinin3.gununu yaptim
sahur: kfleks 7kasik uzerine gececek kadar yarim yagli sut ustune tarcin serptim yarim elme
500ml sut

gecmis olsun canim ramazan serbeti nasil birsey ilk kez burda duydum neyse sahurun guzel afiyet olsun

Son düzenleme:
gecmis olsun canim ramazan serbeti nasil birsey ilk kez burda duydum neyse sahurun guzel afiyet olsun

canım bende ilk kez burda duydum. düşünüyodum nasıl yapsam diye eşim hazırını bulmuş almış gelmiş. lezzet olarak güzel. susatmıyomuş falan diye yazıyo internette ama değişik tarifler var şimdi baktım... burda ilk eddaxy yazmıştı sanırım ona bakıyorum şimdi birde ona sorayım.

ben 58 kilo ile yeniden start veriyorum ramazanda kilo verme işine
ay bir oruca başlasam doğru düzgün yediklerimi yazacağım ama başlayamadım bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…