- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #1.001
Canm anlamdigim bisey war bu taploda bedef kilo baslangic kilo gecen haftaki kilo war ama bu haftaki kilo yazmio...oruc kaffamami wurdu anlamadim
M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]74,600[/td]
[td]73.900[/td]
[td]700[/td]
[td]3,700[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]56.8[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]2.200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]70[/td]
[td]70[/td]
[td]0,00 [/td]
[td]4,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]89,200[/td]
[td]89,600[/td]
[td]+400[/td]
[td]1,200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]63.800[/td]
[td]64[/td]
[td]+200[/td]
[td]2,000[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]85,800[/td]
[td]85,500[/td]
[td]300 [/td]
[td]1,200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]
[/tr]
[tr]
[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
İkisinide ye hiçte bişey olmaz duracağın yeri bil yeter ben artık canımın istediği herseyi dokunma yiyorum ve iki haftada bazende haftada bir kilo gidiyorbu arada iftarı da şimdi den yazayim
yarım kâse tarhana
1 but firinda belki patatesini de yerim
salata 1 dilim ekmek mi bulgur pilavı mi yesem daha karar veremdm
aslında öyle ya olculu yedikten sonra. ben su bile kalori hesabı yapıyorum ramazan da çok zor oluyor ama ışte naplm zor verdim bu kiloları 1 ay içinde almak istemiyorum. yine de yediklr
:)))))) canım ben tabloyu hazırladığımda sen daha bilidirim yapmamıştın o yüzden şimdi kaydetcem bilidirimini
Iftar.taze fasulye sekiz yemek kasigi bi parca et iki kasik pilaw salata karpuz
Ara.cay bi parca cikolata
Ara.meywa
Sahur herzmankinden
İftar, bir kase tarhana corbasi, bir tane lahmacun, bir kase lebeni ve bol su simdiye ksdar yaklasik 1.5 lt olmustur.
Ara birer dilim karpuz kavun bit kucuk nektarin. Aksami kapatmis bulunmaktayim. Herkese hayirli aksamlar, hayirli sahurlar simdiden..
bu arada iftarı da şimdi den yazayim
yarım kâse tarhana
1 but firinda belki patatesini de yerim
salata 1 dilim ekmek mi bulgur pilavı mi yesem daha karar veremdm
Tastatlicadim tebrik ediyorum canim ve kilo veren diger yol arkadaslarimida kutluyorum darisi bana ne diyim. Bu haftada vermedigim gibi sldim. Ramazanin temposuna bir alisayim spora baslicam insallah. Sporsuz olmuyor arkadas:))
selam kızlar
lebeni çorbasını yaptım içtim çok sevdim ben zaten yayla çorbasını çok severim buda onun gibi ama daha besleyici ve faydalısı :)
dün ilk kez oruç beni sarstı biraz kızlar işten çıktım eve gitmiyor ayaklarım o kadar kötüydüm... ama zor olacak ki imtihan olsun dedim sabrımı çektim...
gelelim sahur menüme: bir küçük dilim borek kibrit kutusundan az büyüktü, iki dilim ekmek, domates salatalık çay ve ramazan şerbeti içtim gerçi cappy nin hazırı ama en kısa sürede kendim yapmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar. su en fazla 1,5 litre olmuştur sanırım.
gecmis olsun canim ramazan serbeti nasil birsey ilk kez burda duydum neyse sahurun guzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?