- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
aminnnnn insallah sahur menun guzel cayi sekersiz mi iciyorsun su ne kadar iciyorsun?
hosgeldin vienna
yooo gayet guzel canimSlm kizlar
Iftar.bi tabak semizotu corbasi uc kanat biraz patates karpuz
Ara.cay bi kucuk parca cikolata
bi seftali uc erik
Iftardan 30 dk sonra spor yapiorum 20 dk
Shur.iki dilim ekmek bi dilim peynir domates nane sogus yapiorum bi kasik zeytinyagi koyuyorum bi yumurta
Nasil kizlar cokmu yiyorum
gayet kararinda guzel sahurunsahur.da yediklrm
domates salatalık
1 kasık kadar lor
1.5 dilim ekmek
ve su ve çay
bu arada dayanmdm ya 1 kasık da sutlacdan inşallah bu son
kızlar sonunda döndüm :)) sizi nasıl özlemişim anlatamambi aksilik olmazsa inşallah yarından itibaren yine aranızdayım. hasta olduğum için oruç tutamadım ama yarından itibaren tutacağım inşallah. motivenizi arkadaşlığınızı çok özledim yaaaa
tabi senin hayatin ama o sekeride yavas yavas cikarmani bir arkadas olarak tavsiye ederim biraz zor oluyor ama alisiyor insan bu arada iftarina bayildim bayilirim cig kofteyeCanim cayi tek sekerle iciyorum bardak ince belli cay bardaginin biraz buyugu..
Su toplamda 2 lt oluyordur. İftarda bir bardak sonra serbet, meyve suyu falan ve gece boyu ve sahurdada ictiklerimle birlikte iki ltyi buluyor hatta saymadim ama ikiyi geciyordur bile.
Bu arada iftar menum degisti, cok az ekmekle cigkofte bol yesillik, salatalik domates söğüş bol meyve suyu ve serbet, 3 hurma...
Ve Yarim saat yuruyusle aksami kapattim...
Operim..
kızlar sonunda döndüm :)) sizi nasıl özlemişim anlatamambi aksilik olmazsa inşallah yarından itibaren yine aranızdayım. hasta olduğum için oruç tutamadım ama yarından itibaren tutacağım inşallah. motivenizi arkadaşlığınızı çok özledim yaaaa
kizlar cikayim temizlik yapayim ogleden sonraya kadar bildirim isi biter umarim bende tabloyu yayinlarim
tabi senin hayatin ama o sekeride yavas yavas cikarmani bir arkadas olarak tavsiye ederim biraz zor oluyor ama alisiyor insan bu arada iftarina bayildim bayilirim cig kofteye
Selam canim kilo malesef 64.
İki gunde 200 gr almisim. Basit bir hesapla bir ay sonunda 3 kilo alabilirim. Spor yapmam sart ama hic halim kalmiyorki..
Kizlar ben disardayim oyuzden aksma dogru bildirim yapicam bi sorun olurmu en gec 6 da yaparim bildirimimi
Canim sekersiz icmeyi denedim mumkun degil benim icin, cay buyuk bir keyif benim icin ama sekersiz olmuyor keske olsa ama az da olsa atiyorum.
Bu arada gel urfaya, yerinde yedireyim sana cigkofteyi:))
M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]74,600[/td]
[td]73.900[/td]
[td]700[/td]
[td]3,700[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]56.8[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]2.200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]70[/td]
[td]70[/td]
[td]0,00 [/td]
[td]4,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]89,200[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,600[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]63.800[/td]
[td]64[/td]
[td]+200[/td]
[td]2,000[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]85,800[/td]
[td]85,500[/td]
[td]300 [/td]
[td]1,200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]
[/tr]
[tr]
[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
2 eksik ile tabloyu yayınlıyorum aksam 2 eksik bildirimi'de eklerim fezay akşam bildirim yapacaktı vienna henüz yapmadı
onun dışında
tablo yorumumu akşam yapacağım bir değişiklik yoksa haftanın birincisi benmiyim anaaaa
2 eksik ile tabloyu yayınlıyorum aksam 2 eksik bildirimi'de eklerim fezay akşam bildirim yapacaktı vienna henüz yapmadı
onun dışında
tablo yorumumu akşam yapacağım bir değişiklik yoksa haftanın birincisi benmiyim anaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?