- Emoji Skoru
- 2.186
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
harika bir sahur bende kfleks alcam gecen yil sahurda cok memnun kaldimiyi sahurlar hayırlı ramazanlar diliyorum
benim kahvaltim her zamanki gibi kızlar yumurta
peynirim ekmegim yarım domates ve yarım salatalık aynı tek ekleme olarak 1 kasık yulaf ezmesi ile 1 kasık nesfti sütle yedim tok tutsun diye. 500 ml kadar su içebldm fazla bile geldi icemyrm.
aminnn.. sahurun gayet guzel bu arada tarif icij cok tskler yogurtla yapilan corbalara bayiliyorumSelam kizlar..
Sahur menum: 1 dilim karpuz, bir kase lebeni, cok az peynir, bir yumurta iki bardak cay ve iki bardak su..
İftar icin un corbasi, taze fasulye bulgur pilavi yapmayi dusunuyorum esim pek sevmez fasulyeyi ama mecbur pisirecem iki gundur dolapta duruyor bozulacak. Aksam menusunde degisiklik olursa yazarim.
Kizlar ben birde bugun sabah kalkinca tartildim, ramazan ayina tam olarak kac kilo ile basladim diye, pazartesi bildirimimi ayrica yazacam insallah
Hayirli, bol ibadetli ve bereketli gunler..
Selam kızlar
Sahur menüm bir yumurta iki dilim ekmek peynir haşlanmış patates yarım ve domates. Bir bardak ayran ve iki bardak su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kizlar hayirli ramazanlar sahur menuleri harika olmus bende yazacagim az sonra bu arada sizin sehirleri bilmem ama izmirde dun yaprak bile kimildamiyorken bugun esmesi Allahin bize lutfu cok sukur Rabbime
zeynepazra hosgeldin uzulerek cikardim seni duzenini lur tekrar listeye girmek istersen eklerim seni ama haber verilmeden 2 hafta ust uste bildirim yapmayini uzulerek siliyorum.
dunku sahurum : 2 kasik tepeleme lor peynirinin icine 1buyukdomates, salatalik , 1carlestonbiber ,biraz roka,maydanoz,dereotu 3-4 dal taze nane dogradim biraz zeytin yag dokup bu karisimi yedim yaninda 1dilim.kizarmis cavdar ekmegi midem yanmasin diye yarim elma yedim500ml su
aksama iftara davetliyiz ozellikle menuyu sordum iyiken sordum agir bi yemek vardi daha hqfif bir menuyle degistirdim netlessin aksam yazarim insallah
Fezay hosgeldin canim..
Selam kizlar, sahurum dunku gibi..
Yumurta, karpuz, lebeni, cok az peynir iki cay, bol su ve ramazan serbeti..
İftar icin aklimda biseyler var ama bixum is belli olmuyor o yuzden aksam yazarim.
Herkese hayirli gunler, bol ibadetler, bol dualar. Rabbim, avuc acip dilimizden dokulen dualari bizim icin hayirli eylesin ve kabul etsin insallah..
ifta menuni sevdim ozellikle bamya yemeginiİlk gunumuzu gecirdik cok sukur, ramazanin son gununude goruruz insallah..
İftar menum degisti, kayinvalidemlere gittik son anda karar verdik. Bir bardak su ve bir bardar ramazan serbeti, 4-5 kasik domates corbasi, bir kucuk kase kadar bamya ve cok az pilav ve bir bardak ayran, 4 tane hurma abarttim ama hurmayi cok seviyorum napim dayanamadim, sonrasinda alabildigine suuuuu, ictikce icesi geliyo insanin, az once bir dilim karpuz. Gunu kapattim.
Sahur yine dunku gibi olur muhtemelen ama gece yazarim insallah..
Herkese iyi cok iyi aksamlar dilerim...
iftarinda sahurunda guzel gecmisiyi sahurlar kızlar dün lu iftarı yazmadım
2kasık pilav
5 tane ızmir kofte 1patatesi ile
1kâse ezo gelin çorba 2 hurma
ara olarak da yaban mersini çayla
şimdi de sahuru yaptm
haşlanmış yumurta
1.5 dilim kızarmış bugday ekmeği
domates salatalık süt yulaf ezmesiyle
Tatlım suan listeye giremem evdeki elektronik lerin neredeyse hepsi bozukeşimin cepten giriyorum ama diyete devam sonra hedef ramazanda 5 kg bu arada ilk hedefe ulaştım 69.7 yle yola devam sahurda aynı seyler yumurta salata ecek peynir bol su anda pide
Selam kizlar, sahurum dunku gibi..
Yumurta, karpuz, lebeni, cok az peynir iki cay, bol su ve ramazan serbeti..
İftar icin aklimda biseyler var ama bixum is belli olmuyor o yuzden aksam yazarim.
Herkese hayirli gunler, bol ibadetler, bol dualar. Rabbim, avuc acip dilimizden dokulen dualari bizim icin hayirli eylesin ve kabul etsin insallah..
slm kolay gelsin beni de aranıza alabilirmisiniz yaş 27 kilom 72 boyum 160 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?