- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Odemdi oydu buydu bes kilo vermissin ne guzel simdi verdiklerinde yag lardan Gider hayirlisiyla bende bir 69 gorsemslm kızlar
bende yaklaşık 5 haftadır diyetteyim 72 ile başladım şu anda 67 kiloym ingiliz karbonatını denemedim ama ılık limonlu su çok iştah kesiyor ama bu aralar kilo vermem durdu
Ne diyecektim ne dedimmm bende araniza katilmak isterim fena diyet yapiyorum bu ara uc ay verdim kendimew hayirlisiyla 75.8 dim pazartesiden ber sali persembe spor takviyesiyle diyetle bu sabah 73.2 idim
Odemdi oydu buydu bes kilo vermissin ne guzel simdi verdiklerinde yag lardan Gider hayirlisiyla bende bir 69 gorsem
Hosgeldin arkadasim ilik limonlu suyu bende iciyorum gune oyle basliyorum gunde 500 ml ingiliz karbonatiyla tuketmeye calisiyorum bu arada 5 haftada 5 kg harika saglikli kilo veriyorsun mesela bir gunde neler yapiyorsun merak ettimslm kızlar
bende yaklaşık 5 haftadır diyetteyim 72 ile başladım şu anda 67 kiloym ingiliz karbonatını denemedim ama ılık limonlu su çok iştah kesiyor ama bu aralar kilo vermem durdu
Hosgeldin arkadasim ilik limonlu suyu bende iciyorum gune oyle basliyorum gunde 500 ml ingiliz karbonatiyla tuketmeye calisiyorum bu arada 5 haftada 5 kg harika saglikli kilo veriyorsun mesela bir gunde neler yapiyorsun merak ettim
Hos bulduk
Ben 2011subat ayinda ikinci ogluma dogum yaptigimda tam 82kiloydumve bu kiloda 1sene yasadim en fazla78 kiloya dusebildim geri aldim felan sonra olus buyuyunce yavas yavas bu kilolara dondum 5-6ay once 65kiloyada dusmustum ama simariklik yaptim yedim yedim 72kiloya geri ciktim
Nasil zayıfladığıma gelince 2ana ogun yiyorum sabah ikindin az herseyden ama az yiyorum bu ara kilo vermem durdu o zamanda 3gun patates diyeti yapiyorum yarin yine basliycam 3gunde 1.5kilo felan gidiyor
Burayada yazarim bide topik actim bugun orayada yazacam hergun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli olsun sayfan bende ugrarim sana
Kendimi anlatayim kisaca
24 yasinda 5 yas ve 11 aylik kizlari olan hayati boyunca cok kilolu degil ama balik etli olan yeri geldiginde bir paket makarnayi haslayip ekmekle yiyem biri olmama ragmenen fazla 75-76 kilo olan biriyim ben ve artik tak dedi bu kilolar pazartesi basladim diyetime ve sali persmbe cumartesipazar spora yazildi, ve az yiyorum ins bitcek gitcerk bu kilolar
Kilo verme de başarılar diyorum diledigin kiloya kavusurşn ins
insallah arkadasim cok tesekkur ederimKilo verme de başarılar diyorum diledigin kiloya kavusurşn ins
offf çalışıyorum akşama kadar pc balındayım spor yapamıyorum nolcak bu göbeğimin hali offff
Nerdeyse 15 kilo verdim ama göbekte çok az bir farklılık var benim de sorunm malesf göbek için ayrı bir egzersiz yapmiyorm sadece leslie ypyrm
Nerdeyse 15 kilo verdim ama göbekte çok az bir farklılık var benim de sorunm malesf göbek için ayrı bir egzersiz yapmiyorm sadece leslie ypyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?