Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Slm kızlar kaç gündür çok yoğunum giremiyorum siteye bir türlü doğum gümleri düğünler derken işte 2 kilo daha vermiş olarak karşınızdayım ama pazar günü yeğenimin doğum günü partisinde pasta yedim zaten sınavım vardı ve çok aç gitmiştim çok şey vardı yiyecek ama hiçbiri diyetime uygun değildi biraz kaçtı ama yine de tartıldığımda kilo kaybettiğimi görmek azmimi bir kez daha perçinledi ..... şu an totalde 10 kilo vermiş bulunuyorum ...darısı veremeyenlerin başına..

Evet gelelim bu gün yediklerime

sabah 7:30
1 haşlanmış yumurta
4 cherry domates
1 k.k beyaz peynir
5 zeytin

10:30
2 kepekli grisini çok seviyorum bu tadı

öğlen 12:30
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
bol salata

15:00
2 grisini şekersiz çay birkaç tane karadut (hastanenin bahçesindeki ağaca daldım)

Akaşam 19:00 da
etli türlü yoğurt veya ayran

gece 22:00
yoğurt yediysem ayran ayran içtiysem yoğurt

15 gün izne çıkıyorum cuma umarım oteldeki tatlılara karşı koyabilirim zira tatlı manyağıyım.
öpüldünüz.....

sabah sizlere yazdikdan sonra oglana yazlikalisverisi yapmaya gittim sabah 1 bardak sut ictim oglen oglumla disarda yedik biraz kalorili ama aksamla dengelicem insallah simdi turk kahvesi keyfi yapiyorum az sonra sporumu yapacagim herkeze keyifli mutlu gunler

menunu begendim ayrica iyi tatiller dilerim

günaydın kızlar
bugün spor yok malum misafir var
kahvalti da kontrollü yedim
yarım dilim peynirli börek
1 çatal kadar sebzeli omlet
ezine,örüklü,lor peyniri karışık 30 gr kadar yedim
herseyden tattm

ozellikle senin yeme icme duzenine bayiliyorum ne az ne cok dengeli besleniyorsun
oglenki menunu bilmiyorum ama onun disindakiler gayet guzel iyi dersler ogretmenim

ogleni biraz zayif buldum sabah zayif oldugu icin twk ogunun aksam olmus ama aksamki ogununde sahane

ben menunu sevdim aksamki ogun saati biraz
gec olsada surda 20 gun sonra hepimizin gec olcak bu arada ben form cayina nazaran yesilcayi tavsiye ederim

menunu begendim ayrica iyi tatiller dilerim

çok teşekkür ederim bende sizin spor yapmanıza bayılıyorum keşke bende yapabilsem sadece yürüyorum işten eve kadar oda 1 saat sürüyor. gerçi dün eve gittim girer girmez elektirik süpürgesi açtım arkasından sildim sonra toz aldım sonra yemek hazırladım sonra bizim küçük afacanı yedirdim oturmam 20:30 u buldu ara öğün yapmadım gece 2 de uyuduk ancak bizim afacanın uyku problemi var neyazıkki..

valla kizlar hepinizin menusu guzel kararinda benimki fikir olurmu bilmem taze borulce bol baharatli ama az zeytin yaginda bulgur pilavi cacik

al sana spor hareketsizlikden iyidir ben mesela p.tesileri spor yapmam cunku temizlik yaparim o en guzel spor guzel afacanini operim kac yasinda? Allah kolaylik versin uyku problemi icin

al sana spor hareketsizlikden iyidir ben mesela p.tesileri spor yapmam cunku temizlik yaparim o en guzel spor guzel afacanini operim kac yasinda? Allah kolaylik versin uyku problemi icin

Öperim cnm sağol .Emir hira 2 yaşında ve oldukça aktif bir çocuk bakıcı var ama artık biz ona yetmiyoruz çalıştığım hastanede çocuk gelişim uzmanıyla görüştüm erken olduğunu düşündüğüm kreşe tatil dönüşü başlatmayı düşünüyorum çocuklarla vakit geçirip oynarsa enerjisi azalırmış inşallah...

Dogru soyluyorsun Tastatlicadim ama su an iyiyim kefir bayagi tok tutuyor.
Gunluk 1000-1200 kalori arasi kalmak istiyorum.

oglenki menunu bilmiyorum ama onun disindakiler gayet guzel iyi dersler ogretmenim

Sagol canim benim tesekkur ederim..
Oglen kozde pismis patlican ve biber yedim cok az peynirle beraber..
Aksami az once yaptim sadece salata yedim canim birsey istemedi.. daha birsey yemeyi dusunmuyorum. aksam bol spor yapilacak insallah

SELAM
bugünkü menüm
Sabah üç dilim çavdar ekmeği ile klasik kahvaltı ama 3 dilim fazla geldi. Ara 5 6 tane beyaz dut
Öğle tavuk sote ve bulgur pilavı 3 4 kaşık. Az salata
Ara yine 5 6 dut
Aksam eve gidince yiyeceğim ama yazayım. Az semizotu yemegi iki tane Bulgurlu dolma ve yoğurt yemeyi planlıyorum su daha bir litre olmadı spor pek yok gibi olursa yazarım öpüyorum sizi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydin kizlar asiri uykusuzum havalarin gel git hali oglumun burunlarini tikadi uyumadi uyutmadi asiri uykum var ama yinede erken kalktik ilik limonlu suyumu iciyorum dunku menum;
ac karnina ilik limonlu su
sabah:1bardak sut,yarim muz
oglen:1.5 porsyon iskender doner oglumla yedik
ara:sade turk kahvesi
aksam :1porsyon cacik 1kasik taze borulce 1kasikbulgur pilavi
bu arada kalori sepetine uye oldum 1200kalori tuttu onun 800iskender zaten almam gereken gunluk kalori
932mis yaptigim sporlaridaekleyince dengelendi artik buna gore beslencem
yaklasik2lt su
30 dk eliptik
100ip atlama
100saga solaegilmece
ve mekik programin24gunu yani 100mekik cektim
dun oglum icin alisverisdede baya yurudum kisacasi guzel birgundu

ara öğün de 2bisküvi

akşam da
çorba
salata
yarım dilim ekmek
cok hafif cok guzel biraksam yemegi

Sagol canim benim tesekkur ederim..
Oglen kozde pismis patlican ve biber yedim cok az peynirle beraber..
Aksami az once yaptim sadece salata yedim canim birsey istemedi.. daha birsey yemeyi dusunmuyorum. aksam bol spor yapilacak insallah
vay ne guzel bir gun olmus yemeklerine bayildim sporda yapilcak valla masallah

menun guzel ozellikle ogleni cok sevdim spor a gelince en kotu 15 dk muzik ac oyna biraz hareket sart suyudaen kotu 1.5 lt tamamladiysan sıkınti yok

suyumu icerkenalintilarimi cvp ladim guzel bi kahvalti yapayim enerjim yukselsin spor dus anca kendime gelirim herkeze huzurlu saglikli gunler yol arkadaslarim

selam kızlar
sabah sporumu da yaptım dün kü mekik programını uygulamadm bugüne kaldı
80 mekik
kahvalti da
yumurta
peynir
ekmek
aynı miktar

Gunaydin kizlar...
Uykusuzluk bende de var valla gunu nasil bitirecem onu dusunuyorum simdiden..
İlik su icildi, cok kotuydu tadi.. limon sikmadim tansiyonumu dusuruyor artik.
Kahvalti: bir yumurta bir kucuk kalem borek cok az bal salatalk domates..
Oglen ve aksam ne yerim hicbir fikrim yok. Aksam olsun yazarim..
Operim herkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…