- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Evet gelelim bu gün yediklerime
sabah 7:30
1 haşlanmış yumurta
4 cherry domates
1 k.k beyaz peynir
5 zeytin
10:30
2 kepekli grisini çok seviyorum bu tadı
öğlen 12:30
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
bol salata
15:00
2 grisini şekersiz çay birkaç tane karadut (hastanenin bahçesindeki ağaca daldım)
Akaşam 19:00 da
etli türlü yoğurt veya ayran
gece 22:00
yoğurt yediysem ayran ayran içtiysem yoğurt
15 gün izne çıkıyorum cuma umarım oteldeki tatlılara karşı koyabilirim zira tatlı manyağıyım.
öpüldünüz.....
Ya kizlar imdatttt
Motuwem yerlerde kendimi toparlaymiyorum neden oyle oldum bilmiyorum cok kiziyorum kendime nefret ediorum kendimden bu nasil bi iradesizlikdir ya neden ole oldum ben yaa kafayi yiyorum nolur yardim edin bana.......
günaydın kızlar
bugün spor yok malum misafir var
kahvalti da kontrollü yedim
yarım dilim peynirli börek
1 çatal kadar sebzeli omlet
ezine,örüklü,lor peyniri karışık 30 gr kadar yedim
herseyden tattm
oglenki menunu bilmiyorum ama onun disindakiler gayet guzel iyi dersler ogretmenimSabah sporu yapildi cok fazla yapamadim 15 dk kadar, cocuklar uyandi cunku..
Normal isida bir bardak su icildi..
Kahvalti: Salatalik domates biraz orgu peynir, az bal bir yumurta 2 dilim ekmek...
Ara ogun dusunmuyorum. Okulda birseyler yicez kizlarla cunku ama kararliyim kalorisi en az seylerden cok az yicem..
Aksama tavuk yaptim, cocuklardan banada kalirsa salatayla onu yicem..
Simdilik boyle operim herkesi...
Tesekkur ederim cok guzel enerji veriyorsunuz.
Yediklerimizle ilgili yapilan yorumlar cok yardimci oluyor.
Bugun sabah yalniz kefir ictim.
Oglen (saat farki yurtdisindayim)zeytin ve kucuk dilim ekmek yedim.
Aksama tavuk sote ve suyuyla sehriye corbasi yapacagim.
Aksam yemegi en gec 18 de yemegi dusunuyorum.Ailemle beraber yiyemeyecegim ama artik onlar yerken yanlarinda otururum.
selam kızlar...
yazamadım dünkü menüyü şimdi yazayım
sabah : 3 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltı peynir 30 gr kadar
zeytin 2 tane siyah. iki çay kaşığı kahvaltılık zeytinyağlı salça.
ara : bir salatalık. form çayı ( ya bu arada form çayımı yeşil çay mı tüketmek daha iyi ? )
öğle : sebze türlüsü 4 5 kaşık kadar, 3 kaşık pirinç pilavı, 3 kaşık vişne hoşafı
ara : yok
akşam : işten geç çıktığım için en kötü şeyi yaptım. saat 21 de 3 kaşık patlıcan yemeği, 2 adet bulgurlu biber dolması 2 kaşık yoğurt..
ve 2 parça çikolata
spor 40 dk yürüyüş, su en fazla 1,5 litre sanırım
menunu begendim ayrica iyi tatiller dilerim
12 dekalktım sabah ezanından sonra uyumustum cunkı
neyse
sabah
1 dılım ınnak ekmek
az peynır
domates salata
oglen
acılı kabaklı yogurt
aksam
bellı deıl
zamnım yok optum hepinızı
Sabah 2 kasarli tost yedim tost ekmegine 2 bardakta cay
Ara yok
Ogle
5, 6 kasik taze fasulye bol salata 1 dilim ekmek
Aksam belli degil sizin menulerden calabilirim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok teşekkür ederim bende sizin spor yapmanıza bayılıyorum keşke bende yapabilsem sadece yürüyorum işten eve kadar oda 1 saat sürüyor. gerçi dün eve gittim girer girmez elektirik süpürgesi açtım arkasından sildim sonra toz aldım sonra yemek hazırladım sonra bizim küçük afacanı yedirdim oturmam 20:30 u buldu ara öğün yapmadım gece 2 de uyuduk ancak bizim afacanın uyku problemi var neyazıkki..
al sana spor hareketsizlikden iyidir ben mesela p.tesileri spor yapmam cunku temizlik yaparim o en guzel spor guzel afacanini operim kac yasinda? Allah kolaylik versin uyku problemi icin
oglenki menunu bilmiyorum ama onun disindakiler gayet guzel iyi dersler ogretmenim
cok hafif cok guzel biraksam yemegiara öğün de 2bisküvi
akşam da
çorba
salata
yarım dilim ekmek
vay ne guzel bir gun olmus yemeklerine bayildim sporda yapilcak valla masallahSagol canim benim tesekkur ederim..
Oglen kozde pismis patlican ve biber yedim cok az peynirle beraber..
Aksami az once yaptim sadece salata yedim canim birsey istemedi.. daha birsey yemeyi dusunmuyorum. aksam bol spor yapilacak insallah
SELAM
bugünkü menüm
Sabah üç dilim çavdar ekmeği ile klasik kahvaltı ama 3 dilim fazla geldi. Ara 5 6 tane beyaz dut
Öğle tavuk sote ve bulgur pilavı 3 4 kaşık. Az salata
Ara yine 5 6 dut
Aksam eve gidince yiyeceğim ama yazayım. Az semizotu yemegi iki tane Bulgurlu dolma ve yoğurt yemeyi planlıyorum su daha bir litre olmadı spor pek yok gibi olursa yazarım öpüyorum sizi....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?