Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

hoşgeldin canım bende merAK etmiştim ve bugün yazmasaydın nerdiyse siliyordum tekrar hoşgeldin tebrik ederim güzel kilo vermişssin yeni laptopun'da hayırlı olsun

sağol canım. inşallah her hafta hepimiz böyle patır patır veririz kiloları benim yeni olduğum için belki böyle çok gitti malum pazar biraz kaçamklı geçti. ama bu sizin azminize imrendiğim için direnen... hepiniz iyi ki varsınız iyiki bulmuşum burayı hep böyle devam edelim inşallah... öptüm herkesi tebrik ederim

Ben 69.6 olmusum benim 10 gun gecti ama cuma baslamistim cumadan pazartesiye kadar 10 gunde 2, 5 kilo vermisim sonuc harika

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar bütün gün yoğundum misafir var babam geldi memleketn mi beni en son 90 kilo daykn gormustu ve şimdi ki halimi görünce çok sevindi tabi herkesin bendeki değişikliği farketmesi beni de sevindiriyor şimdi gelelim yediklerime

öğlen 3 bisküvi
2hurma 2 çubuk kraker
akşama kadar saat 6 da da yediklerim yarım karnıyark
3 kasık tavuklu pilav
yarım kâse çorba
2dilim kavun
yemekten sonra kahve bi catal tavuk gögsu tatlı tadına bakmak için

Usriyusra, maviay, medeo
Yurekten tebrik ederim canlar harikasiniz...
Ozdenaz sende cok iyisin canim cok iyi kilo vermissin...
Zeynepazra tekrar hosgeldin...
Veee tastatlicadim bu harika enerjin icin, bizi motive ettigin icin, topige bagimlilik yaptirdigin icin sonsuz tesekkurler...
Gelelim banaaa, evet veremedigim gibi 100 gr da almisim. Bu hafta regl olmustum ona siginmicam elbette, bildigin kacirdim, sporumu aksattim. Ama bu bana cok iyi bir ders oldu. Haftaya bomba gibi giriyorum ve kendime soz veriyorum haftaya ilk 3'e girecem insallah... desteginizle tabi..
Birbirimizi hic gormesekte, tanismamis olsakta hepinizi seviyorum...
Bağımız coğalsın, kilolarimiz azalsin insallah...:))))

Amiiinnnnn inşallah :)

bu hırs ile 80 mekik çekildi. 250 ayakta karışık yan bel hareketleri yapıldı. 100 pilates lastiği ile bacak hareketleri tamamlandı. üstüne bir bardak soğuk su içildi:))

bu hırs ile 80 mekik çekildi. 250 ayakta karışık yan bel hareketleri yapıldı. 100 pilates lastiği ile bacak hareketleri tamamlandı. üstüne bir bardak soğuk su içildi:))

Maaşallah allah azmini bozmasin canim tabi ya bu hafta cok iyi vereceksin ben aldim senden o enerjiyi :)

kilo vermenin azi cogu olmaz canim bu hafta fazla verirsin bazi haftalarda az amac 100 gr bile olsa vermek tekrar tebrik ederim

Ben 69.6 olmusum benim 10 gun gecti ama cuma baslamistim cumadan pazartesiye kadar 10 gunde 2, 5 kilo vermisim sonuc harika

laptopu acinca bildirimini guncellicem genelde telefondan girmek daha pratik bu arada denide tebrik ederim guzel kilo vermissin
gozunaydin baban gelmis ne guzel bu arada seni en son 90 kg dan bu kiloyu gorenlerin saskinligina sahit olmak isterdim :))))

spor 100 mekik
kalça bacak hareketleri
20 dk eliptik
tebrikler harikasin nasil gidiyor ders calismak

iste benim azimli ogretmenim harikasin bencede ilk ucde olacaksin

wuuu alkis masallah

günaydın kızlar
bugün spor yok malum misafir var
kahvalti da kontrollü yedim
yarım dilim peynirli börek
1 çatal kadar sebzeli omlet
ezine,örüklü,lor peyniri karışık 30 gr kadar yedim
herseyden tattm

Sabah sporu yapildi cok fazla yapamadim 15 dk kadar, cocuklar uyandi cunku..
Normal isida bir bardak su icildi..
Kahvalti: Salatalik domates biraz orgu peynir, az bal bir yumurta 2 dilim ekmek...
Ara ogun dusunmuyorum. Okulda birseyler yicez kizlarla cunku ama kararliyim kalorisi en az seylerden cok az yicem..
Aksama tavuk yaptim, cocuklardan banada kalirsa salatayla onu yicem..
Simdilik boyle operim herkesi...

Az once bitti hepsi :))
Artik spor yapabilicem ama bugn beni affedin finallerin bitisi serefine bugun kndime izin verdim istedgimi yiyecegm ama tabi sadece bir öğün o da erken saatlerde

Son düzenleme:

Tesekkur ederim cok guzel enerji veriyorsunuz.
Yediklerimizle ilgili yapilan yorumlar cok yardimci oluyor.

Bugun sabah yalniz kefir ictim.
Oglen (saat farki yurtdisindayim)zeytin ve kucuk dilim ekmek yedim.
Aksama tavuk sote ve suyuyla sehriye corbasi yapacagim.
Aksam yemegi en gec 18 de yemegi dusunuyorum.Ailemle beraber yiyemeyecegim ama artik onlar yerken yanlarinda otururum.

Son düzenleme:
selam kızlar...
yazamadım dünkü menüyü şimdi yazayım

sabah : 3 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltı peynir 30 gr kadar
zeytin 2 tane siyah. iki çay kaşığı kahvaltılık zeytinyağlı salça.

ara : bir salatalık. form çayı ( ya bu arada form çayımı yeşil çay mı tüketmek daha iyi ? )

öğle : sebze türlüsü 4 5 kaşık kadar, 3 kaşık pirinç pilavı, 3 kaşık vişne hoşafı

ara : yok

akşam : işten geç çıktığım için en kötü şeyi yaptım. saat 21 de 3 kaşık patlıcan yemeği, 2 adet bulgurlu biber dolması 2 kaşık yoğurt..
ve 2 parça çikolata

spor 40 dk yürüyüş, su en fazla 1,5 litre sanırım

12 dekalktım sabah ezanından sonra uyumustum cunkı
neyse
sabah
1 dılım ınnak ekmek
az peynır
domates salata
oglen
acılı kabaklı yogurt
aksam
bellı deıl
zamnım yok optum hepinızı

Sabah 2 kasarli tost yedim tost ekmegine 2 bardakta cay
Ara yok
Ogle
5, 6 kasik taze fasulye bol salata 1 dilim ekmek
Aksam belli degil sizin menulerden calabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…