- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
aman allahım sonunda buldum sızı kızlar tablet bozuldu acıleenn laptop aldım sırf sıte ıcınnn nefesım kesıldı resmen bısey deıl motıvasyonum kayboldu verdıklerımı alıcam dıye aklım cıktı
ewet dostlar neler yasadım ıkı haftadır bılsenız ılk haftam ıyıydı tartıda 70.8 geldım dunyalar beım oldu tabı takı dıger hafta 71.4 u gorene kadar tamam dedım motıvasyon gıdıyor hemen askım abımı aradım bı baktı laptop kapıda aallahım sızı basımdan eksık etmesın neyse ve kk sıfremı aradım durdum en sonunda burdayım 70.4 ıle yola devam
hoşgeldin canım bende merAK etmiştim ve bugün yazmasaydın nerdiyse siliyordum tekrar hoşgeldin tebrik ederim güzel kilo vermişssin yeni laptopun'da hayırlı olsun
evet kızlar haladaha iki bilidirim yapılmadı ama ben listeyi yayınlıyorum zeynepazra bildirim yaptı kg olarak herkezden fazla versede 2 haftalık bi toplam olduğu için haftanın birincisi;
usriyusra canı gönülden tebrik ederim devamı hep gelsin inşallah
haftanın 2.si en az 1.ci kadar güzel maviay senide canı gönülden tebrik ederim
haftanın 3.sü hızlı bir giriş yapan yeni ismiyle medeo
ve kilo veren herkezi tebrik ediyorum
eddaxy sana gelirsek moral bozmak yok olur öyle şeyler geçen haftada bende yerimde sayıkladım bu hafta o kadar spor sağlıklı beslenmek derken haftasonu 1-2 kaçamak yaptım 1kg vermiştim 500gr hop geri geldi düşün neysee dediğim gibi moral bozmak yok çok inişler çıkışlar yaşıcaz önemli olan her durumda güçlü olmak
Usriyusra, maviay, medeo
Yurekten tebrik ederim canlar harikasiniz...
Ozdenaz sende cok iyisin canim cok iyi kilo vermissin...
Zeynepazra tekrar hosgeldin...
amın bebegım alıştık bırbırımıze hosbuldum bu arada
Usriyusra, maviay, medeo
Veee tastatlicadim bu harika enerjin icin, bizi motive ettigin icin, topige bagimlilik yaptirdigin icin sonsuz tesekkurler...
Gelelim banaaa, evet veremedigim gibi 100 gr da almisim. Bu hafta regl olmustum ona siginmicam elbette, bildigin kacirdim, sporumu aksattim. Ama bu bana cok iyi bir ders oldu. Haftaya bomba gibi giriyorum ve kendime soz veriyorum haftaya ilk 3'e girecem insallah... desteginizle tabi..
Birbirimizi hic gormesekte, tanismamis olsakta hepinizi seviyorum...
Bağımız coğalsın, kilolarimiz azalsin insallah...:))))
bu hırs ile 80 mekik çekildi. 250 ayakta karışık yan bel hareketleri yapıldı. 100 pilates lastiği ile bacak hareketleri tamamlandı. üstüne bir bardak soğuk su içildi:))
kilo vermenin azi cogu olmaz canim bu hafta fazla verirsin bazi haftalarda az amac 100 gr bile olsa vermek tekrar tebrik ederimsağol canım. inşallah her hafta hepimiz böyle patır patır veririz kiloları benim yeni olduğum için belki böyle çok gitti malum pazar biraz kaçamklı geçti. ama bu sizin azminize imrendiğim için direnen... hepiniz iyi ki varsınız iyiki bulmuşum burayı hep böyle devam edelim inşallah... öptüm herkesi tebrik ederim
Ben 69.6 olmusum benim 10 gun gecti ama cuma baslamistim cumadan pazartesiye kadar 10 gunde 2, 5 kilo vermisim sonuc harika
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gozunaydin baban gelmis ne guzel bu arada seni en son 90 kg dan bu kiloyu gorenlerin saskinligina sahit olmak isterdim :))))slm kızlar bütün gün yoğundum misafir var babam geldi memleketn mi beni en son 90 kilo daykn gormustu ve şimdi ki halimi görünce çok sevindi tabi herkesin bendeki değişikliği farketmesi beni de sevindiriyor şimdi gelelim yediklerime
öğlen 3 bisküvi
2hurma 2 çubuk kraker
akşama kadar saat 6 da da yediklerim yarım karnıyark
3 kasık tavuklu pilav
yarım kâse çorba
2dilim kavun
yemekten sonra kahve bi catal tavuk gögsu tatlı tadına bakmak için
tebrikler harikasin nasil gidiyor ders calismakspor 100 mekik
kalça bacak hareketleri
20 dk eliptik
Usriyusra, maviay, medeo
Veee tastatlicadim bu harika enerjin icin, bizi motive ettigin icin, topige bagimlilik yaptirdigin icin sonsuz tesekkurler...
Gelelim banaaa, evet veremedigim gibi 100 gr da almisim. Bu hafta regl olmustum ona siginmicam elbette, bildigin kacirdim, sporumu aksattim. Ama bu bana cok iyi bir ders oldu. Haftaya bomba gibi giriyorum ve kendime soz veriyorum haftaya ilk 3'e girecem insallah... desteginizle tabi..
bu hırs ile 80 mekik çekildi. 250 ayakta karışık yan bel hareketleri yapıldı. 100 pilates lastiği ile bacak hareketleri tamamlandı. üstüne bir bardak soğuk su içildi:))
kilo vermenin azi cogu olmaz canim bu hafta fazla verirsin bazi haftalarda az amac 100 gr bile olsa vermek tekrar tebrik ederim
laptopu acinca bildirimini guncellicem genelde telefondan girmek daha pratik bu arada denide tebrik ederim guzel kilo vermissin
gozunaydin baban gelmis ne guzel bu arada seni en son 90 kg dan bu kiloyu gorenlerin saskinligina sahit olmak isterdim :))))
tebrikler harikasin nasil gidiyor ders calismak
iste benim azimli ogretmenim harikasin bencede ilk ucde olacaksin
wuuu alkis masallah
Usriyusra, maviay, medeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?