Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Sabah normal bir kahvalti.
Oglen arkadasi gordum kahvaltiya cagirdi benim icin oglendi tabi gittim bir borek yedim cayla.
Aksam yarim porsiyon makarna bol salata.. oglenden sonra bir seftali..
1 saat spor yapacam insallah
Su 2 lt.
Bu arada piknige gittik ama ben orda karpuz disinda bisey yemedim...
Yarin 100 gr bile veremedigimi gorecegim malesef oyle hissediyorum..
Bye kizlar...

Selam
Bugün fena kaçırdım korkuyorum pazarlardan.
Sabah uc dilim ekmek iki sosis peynir zeytin
Ara yok zaten gec kahvaltı yaptım.
Ogle yok
Aksam bir kase mantar çorbası dort tane az yagli tavada Mücver, iki kaşık erişte bir kase yoğurt. Veeee 7 yaşındaki kızımın kendi eliyle hazırladığı cilekli pastadan bir dilim etti 1400 kalori ama bugün bir saat yürüyüşüm var tempolu. Yavas yavas spora başlamalı artık..
Öptüm hepinizi sabaha cookk heyecanlıyım. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günüm cok iyi gecti hic fazla yok aksam 4 adet köfte biraz patates kizartmasi yedim yaninda su ictim bugun suyum az oldu ama alisveristeydim 5 saat kosturup durdum hic oturmadan en kotusude bir suru sey begendim kiloluyum yakismiyor zayiflayinca alirim deyip biraktim sma iyi gaza geldim birde dayanamayip tartildim kizlar benim bugun 10.gunum pazartesiye jadar beklicektim normalde ama naoalim sonuc harika 72 basladim 69.6 gordum

Kızlar bugün çok yogundm
Kahvalti dan sonraki yediklerim duzensiz oldu
1 hurma 1incir
Yarım kâse tarhana
Yarım porsiyon kabaklı salata
1dilim ekmek
2dilim kavun
1kâse yoğurt içine yulaf ezmesi 1incir bütün gün yediklerim
şimdi de yeşil çay .mi içiyorum herkese tatlı ruyalar sabah ola hayr ola tartı günü kızlar görüşürüz

selam kızlar günaydın biraz kaçamaklı bir hafta sonu geçirdim hiç uğrayamadım kusura bakmayın eş durumundan hafta sonu pek aktif olamıyorum sizlerin nasıl geçti bugün tartı günü hayır olsun hepimiz için şimdiden sonuç ne olursa olsun emekler boşa gitmiyor mesela ben geçen hafta kilo veremedim ama sıkılaştım buda önemli neyse hadi bakalım harika bir gün bizim olsun

Bu sabah tartildim ve 62.6 kiloyum.
Onceki kilom 63.5

Hedef kilom: 56

Son düzenleme:
Spor
1saat ve 75 mekik
Kahvalti
Yarım domates
Yarım salatalık
1dilim kepek
Çok az öruklu ve lor

Kızlar akşama kadar yogun olacağım bildirleri gece yaparim

Merhaba . ben konuya birazcik gec dahil oldum galiba 😃 Bende diyet yaptim 7 kg verdim bir ayda . Herkes nasil vazgecmiyorsun diye sordu , eger sahiden istiyorsan vazgecmezsin ama kendini tutamayip yiyorsaniz sunlari deneyin. : 1- Cevrenizin (en yakin dostunuzun , sevgilinizin , tanidiklarinizin ) size yaptigi kotulukleri yada sizi yariyolda biraktiklari anlari hatirlayin. Daha cok azimleneceksiniz .

2- Mutlaka görüp keşke onun gibi bir fizigim olsa dedidiginiz mutlaka olmustur ! O anlari harirlayin. Neden o imrendiginiz kisi gibi olmayasiniz ki ? Sadece vazgecmeyin yeter .

3- Bazilarimiz bir gun , iki gun diyeti kacirdi diye tamamen bu diyeti birakip , baska diyetlere geciyorlar . bunu yapmayin ol. Yaparsaniz kilo vermeniz 2,kat zorlasirr 😉 evet kizlar benim aklima gelenler bunlar .

Kendinize dikkat edin , diyetten vazgecmeyin 🍏🍏🍏

Sabah 1 yumurta, salatali, donates, az bal, bir dilim ekmek
Oglen 3 kasik bulgur pilavi, 2 kasik koyun yogurdu, 2 light cubuk..
Ara elma kromlu cay
Aksama taze fasulye yaptim onu yicem insallah..
Spor aksam yapilacak..
Su simdilik 1.5 litre...

Sabah 1 cay bardagi sut ile meyve tabağı
Ogle yok
Aksam 2 kase tarhana
4 kasik etli taze fasulye
Daha spor yapmadm
Su 2 ltyi gecer

aman allahım sonunda buldum sızı kızlar tablet bozuldu acıleenn laptop aldım sırf sıte ıcınnn nefesım kesıldı resmen bısey deıl motıvasyonum kayboldu verdıklerımı alıcam dıye aklım cıktı

ewet dostlar neler yasadım ıkı haftadır bılsenız ılk haftam ıyıydı tartıda 70.8 geldım dunyalar beım oldu tabı takı dıger hafta 71.4 u gorene kadar tamam dedım motıvasyon gıdıyor hemen askım abımı aradım bı baktı laptop kapıda aallahım sızı basımdan eksık etmesın neyse ve kk sıfremı aradım durdum en sonunda burdayım 70.4 ıle yola devam

evet kızlar haladaha iki bilidirim yapılmadı ama ben listeyi yayınlıyorum zeynepazra bildirim yaptı kg olarak herkezden fazla versede 2 haftalık bi toplam olduğu için haftanın birincisi;

usriyusra canı gönülden tebrik ederim devamı hep gelsin inşallah
haftanın 2.si en az 1.ci kadar güzel maviay senide canı gönülden tebrik ederim
haftanın 3.sü hızlı bir giriş yapan yeni ismiyle medeo

ve kilo veren herkezi tebrik ediyorum
eddaxy sana gelirsek moral bozmak yok olur öyle şeyler geçen haftada bende yerimde sayıkladım bu hafta o kadar spor sağlıklı beslenmek derken haftasonu 1-2 kaçamak yaptım 1kg vermiştim 500gr hop geri geldi düşün neysee dediğim gibi moral bozmak yok çok inişler çıkışlar yaşıcaz önemli olan her durumda güçlü olmak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…