Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

İlik limonlu su ile gune baslandi.
Kahvalti: mantari tavada yagsiz soteledim, 2 yumurta(esim yemeyince onunkinide ben yedim), 5 zeytin, biraz peynir salatalik,domates ve az bal..
Birazdan yarim saatlik mekik+pilatesimi cekip elma kromlu cayimi icecem insallah..
Hava yagmurlu, evde kalip keyif yapasim var. Alacan eline bitki cayini yapacan sporunu, uzanacan sonra koltuga miskin miskin tv izlicen... kedi gibi:)))

Ohhooo bayiliyorum sana taaaastatlicadim:)))
Durmak yok rejime devam...
ay deme oyle utanirim :)) bende benimle olan arkadaslarimin yani hepinize bayiliyorum dun bi arkadas demisti diyet spor disinda hersey konusan topikler var bizim onceligimiz diyet spor o yuzden cok mutluyum iyiki varsiniz kizlarrrr
Canlar bana sorarsaniz haftasonu kacamagini onlemek icin pazartesi derim.. yinede siz bilirsinuz tabi..

ayni fikirdeyim suana kadar 3 kisi p.tesi 1 kisi cuma dedi gün sonuna kadar herkez fikrini beyan etsin ona gore aksam son durum belirlensin

yani ayni ben gibi :))))))) ay kahvaltina bayildim yumurta haric bende mantar hastasiyim cok seviyorum mantari

Sabah ogle arasindaki ara ogunum bir cay bardagi kadar karisik meyve suyu..
Oglen: bir kase sebzeli mercimek corba
Aksam icin planim yok ece gidince bskarim artik...

4aydir bikmadan sikilmadan yaptgm lesli 3 mil ve diğer egzersizlerle 1saat sporu yaptım 100 mekik le
öğle yemeği
köfteli patlican bohçsndan 2 tane en küçüklerin den seçtim
yarım kâse mantar çorba
ve 2 kasık yoğurt

Ay ben dun yazamadim ama sonuna kadar uydum kacamak yok dun spora baslamaya calistim ama benim bacaklarim cok ince kaldirmiyor vucudu zor oluyor spor suan normalde cokta severim sporu ama hamilelikte biraktim kaldi oyle bir kac hareket yapiyorum tabi ama spor yapiyorum diyecek kadar cok degil bencede bildirim cuma olabilir ben zaten cuma baslamistim onun icin ama cokta onemli degil uyarim size

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su kalori hesabi yapan arkadas usriyusra gunluk kac kkal hesapliyorsun bende kalori hesabi yapiyorum bide defter tutuyorum onuda paylasacagim sizlerle gorsel olarak cok mktive edicibugun cok yemisim falan diye gaza getiriyor

Oglen ictigim Corbadan sonra bir kucuk cikolata yedim az once. Kalorisine baktim 110 falan, corba da 150 kalori olsa 260 civari. Ara ogun yapmicam tabi bu durumda aksama kadar.. aksami cok hafif gecirmeliyim.
Ya kizlar bu aralar bi siskinlik var mide gobek bolgemde, sporumu aksatiyorum bu aralar yani eskiden sabahta yapardim simdi sadece aksamlari o da yarim saat cok bise degil, sanirim ondan sanki kilo aliyormusum gibi şiş hissediyorum kendimi ama tartida veriyor goruyorum.
Neyse pazartesi olsun bakalim. Bu arada bildirim gunu belli oldu mu?

Tesekkurler ben deftere yaziyorum unutuyorum disarda yediklerimi cunku bakalim kac kalori olacak aksam bildiririm

Tesekkurler ben deftere yaziyorum unutuyorum disarda yediklerimi cunku bakalim kac kalori olacak aksam bildiririm

En güzeli not almak zaten. Hem unutmuyosun hemde fazla yemisim diye frenliyorsun kendini. Bende iki uc gündür kalori takibine döndüm artık daha bilinçli yemiş oluyoruz hem de..

Canim ben yapiyorum ve bende ise yariyor. İnternette kalori cetveli diye aratirsan bircok hatta her yediginin kalorisini bulursun.
Gunluk alman gereken ksloriyi hessplat, yine nette bulursun onu. İhtiyacin ne ksdarsa gunluk kalori alimini ona gore ayarlarsin.
Yalniz aksamdan sonra birsey yememek gerekiyor. Mesela canin kalorili birsey mi cekti, sabahlari yemeye caliş ve eskiye gore daha az ye. Sabah ye ki yatana kadar yedigini eritebilesin.
Bunlar nacizane benim fikirlerim.. umarim faydasi olur.

kizlar bildirim gunu icin fikir istedim 3 kisi p.tesi dedi bu 3 kisiden biride benim 1 kisi cuma dedi bugun gun sonunda bakicam degisiklik olmazsa p.tesi tarti gunumuz olcak herkezin bilgisine

Sinav zamanu oldugu icin fazla giremiyorum ama yine de bugun yediklerimi yazayim
Kahvalti yok
Ogle ve aksam evde olan yemeklerden 2ser 3 er kaşık

Su 2 lt
Spor: 75 mekik 2.5 km yürüyüş birazdan da bacak hareketleri yapicam

Tartilma pazartesi olsun

Kızlar diyetime uydum ama sabah yazıcam ama yarın tartilamiycam bakamadım sanırım kum dokuyorum acilde tahlil bekliyorum. Yarin icin bisey diyemiyorum suan. Aksam yemedim suda icemedim bugun pek agridan sporda yok

Son düzenleme:
Kızlar diyetime uydum ama sabah yazıcam ama yarın tartilamiycam bakamadım sanırım kum dokuyorum acilde tahlil bekliyorum. Yarin icin bisey diyemiyorum suan. Aksam yemedim suda icemedim bugun pek agridan sporda yok

çok geçmiş olsun maviay.. allah şifa versin canım.. hep söylediğim gibi rejim, eğer biz sağlıklıysak önemli... hiçbir şey sağlığımızdan daha önemli değil. tekrar geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…