- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
ay deme oyle utanirim :)) bende benimle olan arkadaslarimin yani hepinize bayiliyorum dun bi arkadas demisti diyet spor disinda hersey konusan topikler var bizim onceligimiz diyet spor o yuzden cok mutluyum iyiki varsiniz kizlarrrrOhhooo bayiliyorum sana taaaastatlicadim:)))
Durmak yok rejime devam...
Canlar bana sorarsaniz haftasonu kacamagini onlemek icin pazartesi derim.. yinede siz bilirsinuz tabi..
yani ayni ben gibi :))))))) ay kahvaltina bayildim yumurta haric bende mantar hastasiyim cok seviyorum mantariİlik limonlu su ile gune baslandi.
Kahvalti: mantari tavada yagsiz soteledim, 2 yumurta(esim yemeyince onunkinide ben yedim), 5 zeytin, biraz peynir salatalik,domates ve az bal..
Birazdan yarim saatlik mekik+pilatesimi cekip elma kromlu cayimi icecem insallah..
Hava yagmurlu, evde kalip keyif yapasim var. Alacan eline bitki cayini yapacan sporunu, uzanacan sonra koltuga miskin miskin tv izlicen... kedi gibi:)))
bende internetm olmadığı zaman yediklermi yaziyqrdm
Tesekkurler ben deftere yaziyorum unutuyorum disarda yediklerimi cunku bakalim kac kalori olacak aksam bildiririm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Su kalori hesabi yapan arkadas usriyusra gunluk kac kkal hesapliyorsun bende kalori hesabi yapiyorum bide defter tutuyorum onuda paylasacagim sizlerle gorsel olarak cok mktive edicibugun cok yemisim falan diye gaza getiriyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar diyetime uydum ama sabah yazıcam ama yarın tartilamiycam bakamadım sanırım kum dokuyorum acilde tahlil bekliyorum. Yarin icin bisey diyemiyorum suan. Aksam yemedim suda icemedim bugun pek agridan sporda yok
Merhaba bende katilabilirmiyim zayiflama grubuna yoksa gecmi kaldim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?